עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

extend desktop בכרטיס של ATI

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שאתחיל אני חייב לציין שביצעתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בבעיה הספציפית שלי ולא עם אותם נתונים חומריים לכן פתחתי אשכול חדש.

אני רוצה ליצור מצב שבו בשולחן עבודה שלי חצוי ל 2 על גבי שני מסכים בעיקר לצורך עבודה בתלת מימד (וגם מטוח אופקית) .

חיברתי מסך שני ליציאת DVI עם מתאם ל VGA על כרטיס מסך שלי שהו PALIT Radeon 8500le

וניתקלתי בבעיה הבאה:

שני המסכים מראים את אותו דסקטופ ולמעשה אין זיהוי (שלוחצים identify) למסך מספר 2, לפני שאכתוב מה הגדרתי ואיך אני אציג את המפרט:

AMD Barton 2500,512RAM. PALIT RADEON 8500le,HGSF2de

Gigabyte GA-7N400E-L (nforce 2 400)d

במנהל התקנים הוא מזהה 2 plug and play monitors

הגדרתי בשולחן עבודה במאפייני תצוגה של המסך השני (שלכאורה אולי לא קיים) "extend mywindows onto this monitor"

כאשר השולחן עבודה נשאר משוכפל הבנתי שלא יעזור לי אז הורדתי את הdriver של היצרן PALIT (אחרי שהסרתי באופן מסודר את הדריבר של ATI)

גם בדריברים של PALIT הגדרתי שהמסך השני מרחיב את הראשון ושוב אני מזכיר שיש לי חשש שהמסך השני בכלל לא מזוהה שזו אולי עיקר הבעיה (למרות שהוא קיים במנהל התקנים ומציג שכפל של השולחן עבודה)

שזה לא עזר הורדתי את ATI Tray tools והגדרתי משם שהמסך השני עושה expend למסך הראשי, וגם זה לא השפיע. זאת אומרת שני המסכים עשו קפיצה כאילו הם עושים יישום של ההרחבה אבל השכפול נשאר.

מה שכן שני דברים:

1) שני המסכים מציגים את אותו שולחן עבודה אבל הגבולות שלו לא קיימים זאת אומרת שבשני המסכים יש המשך ימינה והעכבר יכול לצאת אליו שאותו אני לא רואה.

2) שאני מחליף באופן ברוטאלי דרך הדריבר את מסך 2 בעיקרי, שני המסכים נהיים שחורים ל 15 שניות עד שהוא מחזיר את ההגדרות למצב שמסך 1 הוא העיקרי - מה שמצטרף לחשש שלי שמסך 2 פשוט לא מזוהה ולא קיים משום מה.

אני חושב שהבעיה מגיעה מאחורי הדריבר משו בבסיס לא מתפקד אולי הפאליט לא עושה טוב את הפיצול או משו אני לא בטוח לגמרי מה אני אמור לעשות ..

מקווה שתוכלו לעזור חבר'ה...

תודה שקראתם =)

פורסם
  • מחבר

אמ .. חבר'ה ?

פורסם
  • מחבר

Hydra vision אינו מועיל ממש בהקמת שני מסכים (עד כמה שהבנתי מהניסיון הקצר שלי תוכנה די קטנה)

רק ראיתי שהוא יכול להרחיב חלונות לשתי המסכים רק שכרגע הם לא ב EXTEND

פורסם

אל תקפיץ פעם הבעה הדיון ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.