פורסם 2006 במרץ 919 שנים יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס)חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורדNvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראיםבאתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות?השם של הדרייבר של 32 ביט הואPromise 20779 SATA driverלוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מה הדגם של הלוח ?(יכול להיות שהוא לא תומך SATA2 ולכן תצטרך לג'מפר את הדיסק אבל קודם תן את הדגם של הלוח)
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal רשמתי בהודעת פתיחה וחוץ מזה לא חייב דרייברים ל SATA 2יש לי דרייברים של 32 ביט ועובד מצויין
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אם אין באתר הבית של לוח האם שלך, אז אין כל כך מה לעשות, אתה מוזמן לשלוח להם אימייל ולשאול אותם מתי הם ישחררו דרייברים ל X64... תאמין או לא, שחברה מקבלת הרבה אימילים על נושא מסויים, היא לוקחת לתשומת ליבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.