עבור לתוכן

משהו ''נורא'' קורה במקדונלס

Featured Replies

פורסם

יש היום המון תוספי מזון והרבה אנשים קונים אותם בלי לדעת הרבה על תזונה נכונה

הרבה אנשים אוכלים ושותים אותם ומזיקים לעצמם כי כמו כל מזון צריך תפריט מאוזן ופרטי לכל אדם ואדם

אני אישית ממליץ על תוסף המזון:

גולדסטאר, באר-באר ולף בראון :)

:xyxthumbs:

• תגובות 179
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש כמה משקאות שעושים מאבקה בשביל BODY BUILDERS, זה פשוט דוחה ת'תחת.

נראה ובטעם של אבקת כביסה.

פורסם

ריזוטו עם קטשופ? שמע, אם אפשר אני יכולה להציע לך לשדרג לפאלייה שזה תבשיל אורז עגול עם בשר/דגים/פירות ים (מה שבא בעצם) עם תבלינים.

קוראים לזה פאייה, סתם שתדעי.

וזה אכן טעים.

פורסם

תלוי אני כבודי בילדר וואלה אין כמו אוכל טוב והאבקות זה תלוי של איזה חברה כמו בחיים האמייתיים הכי זול הכי גרוע

האבקות הטובות כמו של אופטימום ושל ABB בחתימה שלי לא מהעולם הזה ממש כמו שוקו איכותי טעים ועשיר בכול מה שהגוף צריך

פורסם

תלוי אני כבודי בילדר וואלה אין כמו אוכל טוב והאבקות זה תלוי של איזה חברה כמו בחיים האמייתיים הכי זול הכי גרוע

האבקות הטובות כמו של אופטימום ושל ABB בחתימה שלי לא מהעולם הזה ממש כמו שוקו איכותי טעים ועשיר בכול מה שהגוף צריך

זה מה שאומרים לך שהגוף צריך

אתה יודע שספורט תחרותי מזיק מאוד לגוף

וגם תזונה לחלק מהמיקצועות ספורט מזיקה לגוף

בן אדם ממוצא לא צריך יותר מ30 גרם בשר ביום וצריך לאכול הרבה פחות קלוריות מכמות הקלוריות שבן אדם רגיל בארץ צורך

מפתחי גוף צריכים יותר אוכל אבל זה לא אומר שזה דבר טוב

לפי מבחנים שעשו בעכברים עכבר שאוכל טוב נישאר בחיים הרבה יותר מעכבר שאוכל ג"נק או הרבה קלוריות

ופעיל הרבה יותר

פורסם

30 גרם בשר? אתה מודע לזה שזה... ביס?

פורסם

30 גרם בשר? אתה מודע לזה שזה... ביס?

כן -אנחנו לא חיות טרף

אומנם גם שימפנזות אוכלות ליפעמים בשר אבל בכמויות קטנות מאוד

פורסם

וואו אתה צריך לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה פותח תפה

עכשיו בוא נתחיל ככה אתה צודק ולא צודק

לכול דבר יש תמידות שלו יש אנשים רגילים אשר לא עוסקים בפעילות גופנית בעלי הכרס והשדיים למינהם (לא בנות)

אשר לא צריכים יותר מ100 גרם חלבון ליום ויש תאנשים שכן עוסקים בפעילות כול שהיא וצריכים חומרי בנייה לשרירים (חלבונים חמצות אימנו גלוטמין וכ'ו)

והם צריכים יותר לדוגמא 200-250 גרם חלבון ליום

עכשיו יש אנשים שהם שוקלים 200 ומשהו קילו ולכן הם צריכים יותר כמו 400 גרם חלבון ליום אבל מה לעשות הטבע ברא אותנו כבני אדם ולא כמו גורילות במשקל 200 קילו שצריכים כאלה כמיות חלבון לעבד ולכן בכאלה כמיות של 300+ גרם חלבון ליום באופן קבוע למשך תקופה ארוכה אתה תהרוס לעצמך תכליות

עכשיו אין מה להגיד יותר אם תאכל בריא כול יום תאכל ביחס של 1:1 כול פחממה על חלבון עם פירות וירקות ותשתה המון ותאכל בשר ביצים דגים

ותאכל ארוחות מלאות וכ'ו אתה תהיה הרבה יותר חזק פיזית מבחינת שרירים והרבה יותר חזק מחינת מערכת החיסון

ותוחלת החיים

פורסם

וואו אתה צריך לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה פותח תפה

עכשיו בוא נתחיל ככה אתה צודק ולא צודק

לכול דבר יש תמידות שלו יש אנשים רגילים אשר לא עוסקים בפעילות גופנית בעלי הכרס והשדיים למינהם (לא בנות)

אשר לא צריכים יותר מ100 גרם חלבון ליום ויש תאנשים שכן עוסקים בפעילות כול שהיא וצריכים חומרי בנייה לשרירים (חלבונים חמצות אימנו גלוטמין וכ'ו)

והם צריכים יותר לדוגמא 200-250 גרם חלבון ליום

עכשיו יש אנשים שהם שוקלים 200 ומשהו קילו ולכן הם צריכים יותר כמו 400 גרם חלבון ליום אבל מה לעשות הטבע ברא אותנו כבני אדם ולא כמו גורילות במשקל 200 קילו שצריכים כאלה כמיות חלבון לעבד ולכן בכאלה כמיות של 300+ גרם חלבון ליום באופן קבוע למשך תקופה ארוכה אתה תהרוס לעצמך תכליות

עכשיו אין מה להגיד יותר אם תאכל בריא כול יום תאכל ביחס של 1:1 כול פחממה על חלבון עם פירות וירקות ותשתה המון ותאכל בשר ביצים דגים

ותאכל ארוחות מלאות וכ'ו אתה תהיה הרבה יותר חזק פיזית מבחינת שרירים והרבה יותר חזק מחינת מערכת החיסון

ותוחלת החיים

אמרתי בשר לא חלבון חלבון אתה יכול להשיג ממוצרי מזון אחרים וחומצות אמינו זה חומצות שמרכיבות תחלבון

תאוכל מג"דרה למשל ותקבל חלבון

וברור שזה לא לכל בן אדם 30 גרם בשר

היום אנשים שוקלים הרבה אז צריכים יותר ויש גנטיקה אורך חיים וכו

לבן אדם רגיל ההמלצה היא 30 גרם בשר ביום אבל אין הרבה אנשים כאלה היום

פורסם

אנשים בשואה היו אוכלים יותר מ30 גרם בשר מה אתה מסטול ? הארוחת ילדים של מקדונלס הבורגר 100 גרם שלהם אנ יאוכל בביס אחד אפילו בלי ללעוס

אז תחשוב ש30 גרם זה חצי מזה למרות שזה 26.5 אחוז

פורסם

stone cold אתה אחד האנשים היותר סתומים שהכרתי, בכל נושא שאתה מדברת עליו - אתה יוצא אידיוט

גם אני משתמש בתוספי מזון, כרגע גיינר (של seriousmass)

טעם וניל, וזה טעים. אמנם אני לא שותה את זה בשביל הטעם, אבל לפחות אני לא נגעל מכל רגע.

בנאדם צריך חלבונים\פחמימות\שומנים לפי מה שהוא עושה ביום יום

אני בודיבילדר (לא כזה רציני אבל עדיין) אז אני צורך הרבה

אידיוט כמוך שכל יום מול המחשב צריך קצת סוכר שיחזיק אותך על הרגליים

פורסם

stone cold אתה אחד האנשים היותר סתומים שהכרתי, בכל נושא שאתה מדברת עליו - אתה יוצא אידיוט

גם אני משתמש בתוספי מזון, כרגע גיינר (של seriousmass)

טעם וניל, וזה טעים. אמנם אני לא שותה את זה בשביל הטעם, אבל לפחות אני לא נגעל מכל רגע.

בנאדם צריך חלבונים\פחמימות\שומנים לפי מה שהוא עושה ביום יום

אני בודיבילדר (לא כזה רציני אבל עדיין) אז אני צורך הרבה

אידיוט כמוך שכל יום מול המחשב צריך קצת סוכר שיחזיק אותך על הרגליים

זה ברור שזה קשור לאורך חיים גנטיקה וכו

אבל חלבונים צריך הרבה פחות ואת רובם אפשר לקחת מסוגי מזון אחרים ואני מזכיר עוד פעם אמרתי בשר לא חלבונים

כמו שאמרתה מחלקים את זה ל3 סוגים בגדול-פחמימות שומן וחלבון(יש עוד סוגים) מיזה במצב רגיל הגוף צורך בעיקר שומן +קצת פחממות

(חיב פחממות לאירובי) והצריכה של החלבונים מאוד קטנה אחרי סוף הגדילה ככה שלא צריך הרבה וגם מפתח גוף אולי צריך יותר אבל גם לא הרבה

ובימיוחד לא הרבה בשר

דרך אגב יש דיטה שלא נותנת לאכול פחממות (פחממות מגיעות גם ממוצרים אחרים בכמויות מספיקות)וגילו שהיא מצליחה כי אנשים לא יכולים

לאכול הרבה בשר בלי תוספות אז הם אוכלים הרבה פחות עריכה-לפחות לתווך הקצר זה בבדיקה מה יקרה בזמן הארוך

כי בשר אמור להיות מאוד לא בריא

ודרך אגב גם אני מיתאמן שנים והיתי מדריך חדר כושר ואני לא תזונאי ולא קרוב לזה אבל תבסיס אני יודע

בשר לא טוב לגוף האדם לא משנה כמה או טעים ביגלל זה מומלץ על כמויות קטנות וכמה שאני זוכר לבנות מומלץ יותר יחסית למישקל

פורסם

org-e, מה אתה מערב שואה... אתה יודע מה אכלו שם? לא, יופי.

בבוקר פרוסת לחם עם ריבה + מים דלוחים קראו להם תה/קפה, צלחת מרק בצהרים, עוד אולי פרוסת לחם בערב וזהו פחות או יותר... וזה עוד במחנה שנחשב טוב, המון אוכל.

זה היה צריך להחזיק אותך בעבודה קשה במשך כל היום.

בשר? הצחקת אותי.

פורסם

ציניות ואני מצטער בכול מקרה 30 גרם בשר זה לא אפילו העור של העוף

פורסם

ציניות ואני מצטער בכול מקרה 30 גרם בשר זה לא אפילו העור של העוף

בפעם ה100 יש חלבונים גם מדברים אחרים

וזה לא לך זה מה שחוקרים חושבים שה"אדם המודרני" שפועל לפי דיטה נכונה אמור לאכול

ברור שכל אחד שונה ולכל אחד יש תתזונה שמתאימה ביותר מדעית לו אבל זה בכללי

חוץ מיזה תילך למראה ותיסתכל בשינים אחרי זה בשינים של כלב או חתולה ותגיד לי אתה באמת חושב שאנחנו מותאמים לאכילת כמויות של בשר

תיזכור שפעם לא היה בשר מבושל לא תוספות מים לא תרופות שמזריקים לחיות וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים