עבור לתוכן

משהו ''נורא'' קורה במקדונלס

Featured Replies

פורסם

אמנם לא הייתי בצבא, אבל אכלתי פעם לוף... (אל תשאל)...

לוף זה לא בשר!

• תגובות 179
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה זה לעזאזל?!

כמעט השתנתי במכנסיים עכשיו!

פורסם

זה עשוי מאיזושהי חיה, אבל כל קשר בין בשר אמיתי ללוף מקרי בהחלט.

פורסם

אה חשבתי כבר שאני אוכל משהו שבא מתחום החרקים..

פורסם

לא, לוף זה מתחום תוצרי הלוואי וה"דברים שהכלב של השוחט לא יאכל".

סושי לעומת זאת... זה מעדן. אבל באמת לא חסרים מקומות מגעילים שלא שומרים על טריות (הדבר הכי חושב בעצם בסושי), לא יודעים להכין ומפגיזים במחירים שהורסים את השם למאכל הנהדר הזה. וכמובן, יש סושי צמחוני, מומלץ עם קמפיו, טופו או טאמאגו (סוג של חביתה יפנית עם רוטב סויה) וירקות לטעם.

פורסם
  • מחבר

אני לא סובל אוכל של פלצנים, טעים :פרגיות ,פלאפל ,פיצה, המבורגר, אתם בטח בטוחים שאני איזה שמן.

פורסם

מזכיר את סבתא שלי. היא בחיים לא זורקת אוכל - גם אם כבר יש לו מערכת עצבים משלו. :-X

:lol: :lol: אצלי במעונות יש כמה דברים שכבר קמו והלכו מעצמם :smile1:

וזה בנוסף לעובש שאני מגדל בבקבוק בירה ריק... (אף פעם לא מצליח לזכור להחזיר אותו :s07:. טוב נו, אותם...)

אימא וסבתא מבשלות לא רע, אבל האוכל הכי טוב זה האוכל שאני מבשל לבד, כשיש לי זמן :xyxthumbs:

פורסם

מדהים כמה אנשים יכולים לדבר על אוכל.

כמעט יותר מפוליטיקה.

So here are my two cents:

המבורגר:

מקודנלד'ס - איכס. אני רק רוצה לציין שלא אכלתי המבורגר במקדונלד'ס/בורגר ראנץ'/בורגר קינג כבר כמה שנים טובות, למעט פעם אחת שהייתי תקוע בשמירות בבסיס והיה לי תלוש לארוחה חינם במקדונלד'ס - אז ביקשתי ממישהו עם אוטו שיביא לי.

מייק'ס פלייס - אכן, אחלה המבורגר. מחיר סטנדרטי ביחס ל"מסעדות המבורגר" למיניהן. לגבי ההופעות, לדעתי הן די על הפנים...

אגאדיר - אין מה לומר. יקר, אבל שווה כל אגורה.

ניו יורק ניו יורק - מצויינים. בצהריים ב-39 ש"ח (+טיפ) אפשר לקבל ארוחה מלאה שכוללת המבורגר 300 גר' מצויין, מנה ראשונה, תוספת ושתייה (קלה או בירה). אם מוסיפים עוד 5 ש"ח, אפשר לקבל המבורגר מיוחד - נניח, ברוטב פלפל, טריאקי, צ'ילי קון קרנה...

יש בתל אביב באבן גבירול (ליד שאול המלך), ובהרצליה פיתוח ברחוב משכית.

בר-לין - המבורגריה שכונתית (סטייל שווארמיה אבל להמבורגרים) מוצלחת במיוחד. מחיר זול (22-24 ש"ח ל-200 גר'), מבחר (כבש/בקר/חזה אווז).

רמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי קרוב לפינת ביאליק.

XO - מסעדת המבורגר ברמת השרון. טובה למדי, זולה יחסית. בצהריים יש להם ארוחת חיילים (המבורגר+צ'יפס+שתייה) ב-28 ש"ח.

גלידה:

אין על אייסברג. רחוב בן יהודה בתל אביב, ליד בן גוריון. כל מי שאי פעם לקחתי לשם יצא עם מסקנה אחת - יש גלידה, ויש אייסברג. מבחר של גלידות מיוחדות (מישהו פעם אכל גלידת טופי, או גלידת בננה ודבש?), 14/18 ש"ח לכוס.

זהו, אין לי עוד מה להוסיף כרגע.

פורסם

כמעט כשחתי! ה"מולי בלום"! פאב אירי ממש מול מלון דן בת"א, דלת ליד מסעדת "מולדן". עכשיו להם יש את הצ'יפס ה-כ-י טעם שטעמתי בחיים שלי! גם להם יש המבורגרים ביתיים ומאד טעימים (45ש"ח לארוחת המבורגר ענקי עם הרבה צ'יפס ומבחר ירקות בצד). בנוסף יש להם מטעמים מהמטבח האירי כמו פשטידת רועים (הדבר האהוב עליי בתפריט שלהם, 36ש"ח), סנוויץ' עם רוסטביף קר וצ'טני תפוחים וקינמון ועוד משהו - פשוט מעולה! מה עוד? נקניקיות טלה ביתיות עם פירה ברוטב... כן רבותיי, שמעתם נכון, ברוטב גינס, עם כרוב חמוץ בצד.

רק אל תאכלו שם את התבשיל בשר וירקות... זה סתם כמו אוכל צבאי.

פורסם

דריה את יודעת שכול החרא הזה מלא שמן ובוא נגיד שזה רחוק מלהיות בריא

תאכלו בבית מה רע בקילו חזה עוף מבושל על המחבט ברוטב חמוץ מתוק עם אורז בלסמי וקטשופ בצד

יאמייי אני חיי על זה כבר כמעט שנתיים

פורסם

אם תעשה דין וחשבון לכל מה שאתה אוכל, בסוף לא תאכל כלום.

פורסם

אני אוכל בריא ואוכל בכמיות שאם אריק שרון היה אוכל ככה הייתה מתפוצצת לו הקיבה

פורסם

אני דווקא לא חסידה גדולה של המבורגרים והתיאבון שלי לא הכי בריא בעולם. אני יכולה לא לאכול כל היום ולהרגיש בסדר ופעמים אחרות אני יכולה לאכול סוס.

אני בתת משקל, למרבה הפלא. אני בד"כ נמנעת מדברים שומניים, לא כי אני משמינה בקלות - ממש לא, אני לא מצליחה, אלא כי זה מתבטא על העור שלי שהופך להיות שומני.

אני נורא אוהבת סושי וזה לא שמנוני בכלל. אני גם אוהבת סלטים ופירות ים. פירות ים עשירים מאד בחלבון ובניאצין - משהו שחסר לי. אצלי בכלל יש בעיה של קליטת שומן בתוך התאים ולכן גם אם אני אוכלת אוכל "משמין" אני נשארת אותו הדבר, רק עם עור בעייתי.

ריזוטו עם קטשופ? שמע, אם אפשר אני יכולה להציע לך לשדרג לפאלייה שזה תבשיל אורז עגול עם בשר/דגים/פירות ים (מה שבא בעצם) עם תבלינים.

אם אתה בוחר לעשות את זה עם חזה עוף אז תטגן את החזה עוף עם בצל וקארי (אם יש לך רוטב קארי מוכן לבישול, זה הכי טוב) ותשים בצד. אח"כ את האורז תטגן חצי-דקה עד דקה עם שמן זית, מעט זעפרן (תבלין יקר אבל שווה), כמון, מלח, פלפל לבן, גמבה אדומה, פלפל חריף, אפשר גם סלרי ושאר ירקות שאתה אוהב, ותוסיף את המים. אחרי שרוב המים נצתמצמו אפשר להוסיף את הבשר שיספוג את התבלינים ולהוסיף מעט יין לבן ולבשל עד שהאורז מוכן וטיפה דביק מהמיצים של הבשר והטבלינים.

אם אתה בוחר לעשות את זה עפ פירות ים אז קודם להקפיץ את הפירות ים דקה-שתיים ולהוריד מהאש ולהוסיף אותם רק בסוף כי כשמבשלים אותם יותר מדיי נהייה להם מרקם של צמיג גומי.

פורסם

אני אוכל בריא ואוכל בכמיות שאם אריק שרון היה אוכל ככה הייתה מתפוצצת לו הקיבה

מה שציינת זה מזון למפתחי גוף...לא כולם רוצים להיות כאלה ומעדיפים

מראה צנוע יותר :)

אולי אפילו איזה כרס בירה ::)

פורסם

יש היום המון תוספי מזון והרבה אנשים קונים אותם בלי לדעת הרבה על תזונה נכונה

הרבה אנשים אוכלים ושותים אותם ומזיקים לעצמם כי כמו כל מזון צריך תפריט מאוזן ופרטי לכל אדם ואדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים