פורסם 2006 במרץ 819 שנים אז כך אני יודע שאין אחריות,ואני יודע שסביר להניח שאני לא הקנה עוד כרטיס מסך,אבל אני מכור לכול המודים האילו,חחחחחחחחבנתיים הדריוורים נותנים לי את האפשרות של sli........ ;D
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר גם אני עשיתי את המוד הזה!!וניסיתי גם לשים שני כרטיסים והכל עבד כמו גדול!!!גם לך היה אפוקסי על החיבורים?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים חבר שלי ביקש ממני שאני אעשה לו את המוד...יש לו אפוקסי(גם לי יש אבל מה אני צריך SLI)....ואחרי 7 ניסיונות ו-CHIPSET קצת חרוט,הגעתי למסקנה.... שהעיפרון לא טוב...
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר חבר שלי ביקש ממני שאני אעשה לו את המוד...יש לו אפוקסי(גם לי יש אבל מה אני צריך SLI)....ואחרי 7 ניסיונות ו-CHIPSET קצת חרוט,הגעתי למסקנה.... שהעיפרון לא טוב...לי עיפרון עבד!!!!!
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר אולי תעלה תמונות אחי.. נראה במה מדובר... הייתי מעלה תמונות בכיף אבל כבר חברתי הכול,חחחחח אבל התמונות שכבר קיימות באינטרנט מסבירות כבר את הכול!!!!!!!!
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא מומלץ לעשות את המוד כי אין למכירה גשרי SLI.Nvidia לא מוציאה אותם למכירה יותר.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לא מומלץ לעשות את המוד כי אין למכירה גשרי SLI. Nvidia לא מוציאה אותם למכירה יותר. אפשר להשיג,קצת מאמץ,אבל אפשר,חחחחחח ואני עשיתי את זה סתם בשביל הכיף,גם כך הלוח שלי מזמן עבר את הדרישות של האחריות,חחחח אם הלוח יחזיק לי שנתיים+ אני יהיה מאושר,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.