פורסם 2006 במרץ 819 שנים וואי איזה מעצבן זה הזקנים המליונרים בני 50 שמקבלים את כול הכוסיות הדומנדיות כמו הזקן הזה שקיבל את בר רפאליגם ככה לא עומד להם והם עשו את זה לפני 50 שנה ובטח הם לא זוכרים מה צריך לעשות אז למה בכלל אתם לוקחים אותם ?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים באותה מידה, אתה יכול לומר שבני אדם נושמים חמצן, אבל בעיקרון הם מתקיימים מאוכל. האנשים מתקיימים אם כבר מהמינרלים והסידן פחמן וכו' שבמזון ולא ספציפית מהמזון. כמובן שיחד עם המזון מגיע החמצן ושאר הדברים.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אל תדאגו להן... הן בסוף ימצאו מישהו שיטפל בהן ויגדל אותן (איך הן הגיעו לגיל הזה בכלל בלי האוזניות של ה"לנשום אוויר להוציא אוויר" ? ) די די אחי אתה הורג אותי!!!!! :lol: :lol:
פורסם 2006 במרץ 819 שנים :lol: :lol: אתם גומרים אותי :lol: מסכנים ההורים שלהם :'( למה אין לי בת לסבית :'( :'(
פורסם 2006 במרץ 819 שנים :lol: :lol: אתם גומרים אותי :lol: מסכנים ההורים שלהם :'( הניחוש שלי שגם האמא שלה לא מבריקה במיוחד.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים תקראו לי נאיבי,אין לי שמץ של מושג איך בן אדם יכול ליהיות חסר ידע בסיסי כ"כ. גם אם הוא עולה חדש מפולניה לצורך העניין . בטח תגידו שהן השיגו הכל בעזרת המראה שלהן אבל בואו נודה בזה -- הן לא נראות כ"כ טוב...
פורסם 2006 במרץ 919 שנים חחחח גדול האבתי :lol: :lol: :lol: מה לעשות אחד ושכל שלו אותו דבר כול מחשה ומערכת ההפעלה שלו :lol:
פורסם 2006 במרץ 919 שנים חחחח כל כל כך הרבה באגים ווירוסים זה חייב להיות ווינדוס... לפי דעתי חייבים לפרמט
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים לינוקס לינוקס ושוב פעם לינוקס הם סתם מחברשים דאמממ הם יותר טיפשות מהנעל שלי לרמות שהיא דיי חכמה יש לה משאבה שיודעת להתפנח ולהתרוקן אוטו'
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים יש איזה מקום שאפשר להוריד את זה כ-avi?http://www.condom.co.il/files/video/sili_22627046fb8b7f63e7aee67c86f56fda.wmv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.