פורסם 2006 במרץ 819 שנים קצת קשה לדעת מהתמונה הזאת, אבל לדעתי זה חי"ר רגיל. מקסימום שהייתי מביא להם זה גולני
פורסם 2006 במרץ 819 שנים כמו שאמרו, זה נראה כמו חי'"ר רגיל, ועצם העובדה שהראשון ושלישי הולכים בלי גומיות בהחלט יכול להיות גולני ;D
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לפעמים אנשים פותחים כאן דיונים כאלה מפגרים.... : תקפוץ לי כל חייל קרבי מקבל M4 משופצר כזה היום? וגם Headset כזה...?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מה זה לכול הרוחות המטריה הזאת שיש להם על הראש :-X :-\??זוהי מיצנפת, שמקיימת את הכלל הידוע 'ת"ג בצצ"ת'
פורסם 2006 במרץ 819 שנים תקפוץ ליכל חייל קרבי מקבל M4 משופצר כזה היום? וגם Headset כזה...?M4 מקבלים כולם. חייל רגיל M4 עם mepro, קלע m4 עם טריג' ואקילה, מ"כים עם מרס, קצינים גם עם מרס + מקבלים גם פנס. כל השיפצורים מעבר לכך זה מה שעובר מדור לדור, או שמביאים מ"הבית" (ידיות אחיזה, ידיות הסתערות, פנסים, שפצורים, קתות וכו').ע:headset? מדונה - תלוי בהקצאות. בד"כ לכל הסגל.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא ניראה לי שזה להסוואה,זה ניראה כמו כובע "היי מחבל תיראה אני פה ווהווווווווו"...
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אין שום דבר מיוחד בתמונה הזאת. יחידה קרבית סטנדרטית לגמרי. W00T!! מדונה!! W00T!!! פנס!!! W00T !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.