עבור לתוכן

[סקר]האם אתם מרוצים? WOW

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לך בגלל זה אבל?

אז איך אני עובר לEU?

יש מצב כזה..?

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך לקנות גרסא אירופאית...

או את השיטה הטיפה פחות חוקית (לפחות מטעם בליזארד) למצוא מישהו שרוצה אמריקאית ומוכן להחליף.

פורסם

תגיד תודה שזה משחק שמתמודד עם פינגים שגבוהים מ200 בלי להתקע כל פריים

אם זה היה משחק פעולה כמו האף לייף לא היית זז מטר

בטח שזה זה ארצות הברית נמצאת בצד השני של העולם והתשתיות אינטרנט בארץ חרא

כדי להיות בשרתי אירופה צריך לקנות את הגירסה האירופאית כדי לקבל סידיקי אירופאי

פורסם

סתם שאלה, מה שנמכר בארץ הוא אירופאי?

פורסם

כן אבל

אני השגתי דרך www.sendit.com

אתר בריטי אמין לאללה כבר קניתי משם פעמיים והמשלוח הגיע לפי הזמן שהוא באמת אמור להגיע

וכמה זה עלה לי? 170 בערך כולל המשלוח

פה בארץ זה הון תועפות

פורסם

איך אין לכם לאגים?

בחודשיים של החופש הגדול שיחקתי באירופה עם פנגים של 200~, אח"כ באיזה אוקטובר (נראה לי) היה לי פינגים של 5000 ומהתמיכה הטכנית טענו שזה ככה בגלל שאני מישראל. אז עזבתי אותם, שיחפשו את ה-70 שקל שלי כל חודש (לא שהם צריכים אותי).

חוץ מזה אחרי כמה זמן המשחק התחיל להתשעמם עלי... אחרי Lvl 45+ כבר נהיה לי משעמם ולא היה מה לעשות... חוץ מזה שכל החברים שלי כבר היו LVL 60 וגם היה בלתי אפשרי לשחק על פינגים של 5000 במקומות כמו Felwood וכו...

ד"א שיחקתי כ- Horde ב- Sylvannas.

פורסם

אף פעם לא יצא לי לראות את WOW

אבל תגידו המשחק הזה אפילו טוב יותר מ- DIABLO 2?

פורסם

העלילה של WOW יחסית שטחית ולא כמו זאת של Diablo אבל המשחקיות של WoW הרבה יותר משוכללת וטובה מזאת של Diablo.

פורסם

איך אין לכם לאגים?

בחודשיים של החופש הגדול שיחקתי באירופה עם פנגים של 200~, אח"כ באיזה אוקטובר (נראה לי) היה לי פינגים של 5000 ומהתמיכה הטכנית טענו שזה ככה בגלל שאני מישראל. אז עזבתי אותם, שיחפשו את ה-70 שקל שלי כל חודש (לא שהם צריכים אותי).

חוץ מזה אחרי כמה זמן המשחק התחיל להתשעמם עלי... אחרי Lvl 45+ כבר נהיה לי משעמם ולא היה מה לעשות... חוץ מזה שכל החברים שלי כבר היו LVL 60 וגם היה בלתי אפשרי לשחק על פינגים של 5000 במקומות כמו Felwood וכו...

ד"א שיחקתי כ- Horde ב- Sylvannas.

דבר ראשון, היתה תקופה של לאגים גרועים אך האשמה היתה ב ROUTING מהארץ ויותר מאוחר, עומס על רוחב הפס שנגרם עקב שיווק חבילות ה 5MBIT.

כיום ה LATENCY הוא בסביבות ה 200 ומטה (אני בבזק בינלאומי אם זה מעניין אותך).

דבר שני, אכן לשחק בפינג של 5000 זה די מיותר...

דבר שלישי, יש המון מה לעשות אחרי LVL45, ישנם מבוכים חדשים, מבוכי ענק וגם PVP, בקיצור האמן לי כי לא חסר מה לעשות.

אמנם ה QUESTS ברובם חוזרים על עצמם אך ישנם QUEST CHAINS מהנים שירתקו אותך לשעות.

העלילה של WOW יחסית שטחית ולא כמו זאת של Diablo אבל המשחקיות של WoW הרבה יותר משוכללת וטובה מזאת של Diablo.

ממש לא נכון.

ראשית, העולם של WOW עשיר והעלילה די מפותחת (לא סתם נכתבו מספר ספרים על העולם, דבר שלמיטב ידיעתי לא קרה ל DIABLO ).

שנית, אלו שני סוגי משחק שונים לגמרי, HACK AND SLASH מול MMORPG.

פורסם

העלילה של WoW לא כל כך מרוכזת כמו העלילה של Diablo II.

ב- WoW אתה שואב מידע על "העלילה" ע"י קריאה בכל מני ספרים שמפוזרים בעולם וגם קצת מקווסטים. לעומת זאת ב- Diablo II העלילה מגיעה אליך והיא מאוד מרוכזת וספציפית - יש סרטונים ארוכים בין כל שלב ושלב שנותנים הרבה מאוד מידע ומושקעים מאוד (להבדיל מהסרטון ב- WoW שחסר כל משמעות), והעליה גם מאוד ספציפית לגבי משהו, שלא כמו ב- WoW שכל ספרון מסביר לך על הגזע הזה ועל המלחמה הזאת וכו וכו...

פורסם
  • מחבר

כן גם אני נהנה מאוד מWOW לא בהכרח מהלאגים... אבל 34$ למשלוח.... זה זול יותר מלקנות בארץ! מאוד

טוב אני יחשוב על זה...

וWOW כפי שאני יכול לראות

הוא המשחק לMMORPG אז לחיים כולם ובואו נפגש בבר בSTORMWIND

חחח

פורסם

איכסה התרעת אליאנס

פורסם

Alliance זה כל הילדים הקטנים.

פורסם

לדיאבלו בכלל לא הייתה עלילה אמיתית... השטן חוזר אז צריך גיבור שיהרוג אותו.

לעומת זאת, בקווסטים היותר מושקעים בwow היו ממש עלילות איכותיות (אם הייתם קוראים את הלוג של הקווסט ולא רק את הobjectives), כמו הקווסטים הממש גדולים של molten core (יש עלילה שלמה על כל הבוסים שם).

alliance sux

orc warlock FTW

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחח

מישהו אמר שאני ALLIENS???

אני TAURON HORDE גאה!!!! אבל רמה 31.... :)

אמרתי בבר שמה כי אני לא מכיר בר אחר......

וגם לזה שכולנו ביחד נוכל לכסח שמה כמה לפני שיהרגו אותנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים