פורסם 2006 במרץ 719 שנים בכללי.... הייתי רוצה לדעת אם אתם מרוצים או נהנים או בכללי חורשים על WOWWORLD OF WARCRAFTלמה כי אני די נהנתי... גם אין לי כל כך מחשב טוב וכל ההגדרות שלי הם מינימליות..אז אני יודע שאני מפספס ממש הרבה מין המשחק... אבל באמת! אני חושב שהוא משחק טוב מאודוהייתי רוצה לדעת מה אתם חושביםוהייתי רוצה לדעת אם אתם בעד PRIVTE SERVERS לWOWכי ראיתי שיצאו כמה ונמאס לי מהסרבר המקורי.... (לאגים.,הרבה אנשים והכסף כמובן)אז מה אתם אומרים?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים בשרתים הלא חוקיים יש הרבה יותר לאגים, וכמעט שאין אנשים.והרבה מהתוכן שיש בשרתים המקוריים, לא קיים בלא חוקיים.wow הוא אחד המשחקים הכיפיים שיצא לי לשחק בהם.הייתי מנוי 4 חודשים (היו 3 דמויות רמה 60, כולן עם חפצים כחולים-סגולים, ודווקא לא חרשתי על זה הרבה, אולי 3-2 שעות ביום), אבל הפסקתי כי הרגשתי שמיציתי את העיניין (וכיום אני כל הזמן רוצה לחזור לשחק בזה, אבל אני יודע שלא יהיה לי זמן לזה).
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אתה יודע על מה אנשים מריצים את הסרברים הפרטיים שלהם נכון?מעבדים חד ליבתיים עם 512 או 1024 מגה זיכרוןוחיבור ביתי של 1.5mbit בדרך כללזה עדיף?+ המשחק שנפרץ ושוחק הכי טוב באמולציה שאני יודע עליו הוא אולי רגנרוק ששם אתה יכול לעשות ממש 99% מהמשחקבשרתים פרוצים אתה לא יכולמה שגם instances לפי מה שהבנתי נמצאים על שרתים נפרדים לגמרי וזה למה הם לא עובדים באמולציה של הפרטיים
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר וואלה יופי אחד מרוצה... אבל בכללי...אני חושב אישית לפתוח סרבר פרטי (אולי זה מחוץ לחוקים... מצטער אני לא יודע...)אני מתכוון אישי... רק שאני ישחק בו..רגע... אתם משחקים בסרברים פרוצים?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני בשרת סילברמון האירופאיאתה יכול לפתוח שרת פרטי בשבילך אבל רק שתידע שיש בעיה קיימת שגורמת שאתה מנסה לתקוף יצור כל שהוא אז אתה מקבל out of range ואתה צריך להשתגע עד שאתה מצליח לתקוף אותובדרך כלל בפרטי הדמות הכי בסדר שגם פחות מ50 אחוז מהדברים שהיא מסוגלת לעשות עובדים היא הקוסם
פורסם 2006 במרץ 719 שנים שרתים "פרטיים" הם לא חוקיים, אל תדברו עליהם בבקשה (זה כולל איפה יש כאלה או איך לפתוח כאלה)
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תפנה לפורומים של האמולטורים הם יכולים לעזור לך יותר בזה וגם ככה אסור לדבר על אמולוציות ודברים כאלה למיניהם
פורסם 2006 במרץ 719 שנים שלום.אני אישית די מרוצה מ WOW.מדובר באחד ממשחקי ה MMORPG המושקעים ביותר בשוק (אם לא המושקע ביותר מביניהם).הבעיה היחידה הינה שהוא די ממכר...חוץ מזה לדעתי הוא שווה את ההשקעה של 70 ש"ח בחודש.וואלה יופי אחד מרוצה... אבל בכללי...אני חושב אישית לפתוח סרבר פרטי (אולי זה מחוץ לחוקים... מצטער אני לא יודע...)אני מתכוון אישי... רק שאני ישחק בו..במה שאתה רוצה לעשות אתה נוגד את כל הקונספט של MMORPG...אם תשחק לבד תקבל סתם משחק שבו אתה חובט ביצורים אומללים...מ MMORPG תקבל סתם HACK AND SLASH.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כן באמת כל הקטע הוא שיש איזה 1000 שחקנים בו זמנית ואת בעיית הלאגים והבלאגן אפשר לפתור ביצירת דמות בשרת שהוא רק מתחיל שברשימה כתוב recommendedככה אפשר לשחק עם אנשים שהם באותה רמה כי הסרבר רק התחילאני עוד שעתיים בערך זז לשחק כי קוסמת אחת בגילדה שלנו צריכה לעשות קווסט בdire maul
פורסם 2006 במרץ 719 שנים לא הבנת, יש לו לאגים כי הוא משחק בשרת לא חוקי, גם בשרתים הכי מפוצצים של WOW בקושי מרגישים עומס, רק בערים גדולות
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אה לא שמתי לבבזמן האחרון אחרי כמה עידכונים אין כל כך לאגים אפילו בalterac valley או בעריםיש לי קצת fps נמוך אבל זה נובע מהמעבדאני חושב שיחסית לתשלום של 70+ בחודש(שאפשר לשחק 24 שעות ביממה/7 ימים בשבוע/30 ימים בחודש, עכשיו תחשבו כמה זמן זה)מקבלים הנאה גדולה מאוד לעומת לונה פארק לכמה שעות שעולה 60 שקל בערך או איזה מועדון או משהו
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אני אמרתי שאני משחק בפרטיים?ממש לא! אני משחק בUSאבל אני אומר לך... לאגים... אבל זה בטח בגלל המחשב...ואני אוהב תהרגשה שיש מלא אנשים!אבל זה כל הקטע המחשב שלי לא אוהב זאת!
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אחי אתה יודע כמה רחוקה ארצות הברית מישראל וכמה התשתיות בארץ דפוקות? לא פלא שיש לך לאגים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.