פורסם 2006 במרץ 719 שנים שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי...המפרט הבסיסי:פנטיום 4 3.0512 זיכרון RAMכרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה:כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדתהדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא.החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לדעתי זה לא קשור למעבד, יש עומס של תוכנות ( וירוסים, טרויאנים ) שגורמים למחשב לעבוד לאט .לי היתה בעיה דומה כשהייתי פותח את ה TASK אז היה מופיע לי שם איזו תוכנית שהייתה תופסת איזה 95 אחוז , ביררתי והבנתי שבגלל שהWIN לא היה מקורי וגרסא מסויימת של ה WINDOWSים האלה גורמים לבעיה .
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לדעתי זה לא קשור למעבד, יש עומס של תוכנות ( וירוסים, טרויאנים ) שגורמים למחשב לעבוד לאט .לי היתה בעיה דומה כשהייתי פותח את ה TASK אז היה מופיע לי שם איזו תוכנית שהייתה תופסת איזה 95 אחוז , ביררתי והבנתי שבגלל שהWIN לא היה מקורי וגרסא מסויימת של ה WINDOWSים האלה גורמים לבעיה .אז מה פירמות ולהתכין גירסה אחרת של :s05:WIN
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר איזה מקלדת יש לך? USB או PS2?דבר שני כמו שנאמר, הראה לנו רשימת תהליכים. רגילה לא usb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.