עבור לתוכן

הפרוייקט שלי מחשב ברכב (בעיה בWIFI)

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן.

על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי.

התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה

יזומה.

יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP.

האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה?

מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשיתי מוזמן לראות בלינק הבא:

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=4&item=659677

תודה,

יוסי.

פורסם

המונח באנגלית הוא War-driving. תקרא בעיון את הדיונים, במיוחד השני בנושא. ממליצים שם על Boingo או Network Stumbler (עבדתי עם האחרון אגב). כמו כן ממליצים שם לקנות דגם מסויים של כרטיס אלחוטי USB שאפשר להציב את האנטנה שלו על הגג כדי לשפר איכות קליטה.

אני גם מעוניין לעשות משהו דומה, אולם מכמה וכמה סיבות (בטיחות, לא למשוך שוטרים, לא למשוך גנבים, נוחות) אני רוצה להושיב את ה-LCD על לוח השעונים (באופן שאפשר לנתק בקלות כמובן). בינתיים אני משתמש בלאפטופ שלי וכרטיס אינטרנט סלולרי EVDO שעובד בכל מקום, גם באמצע כביש מהיר ועל חוף הים. ;D

פורסם

יש גם מחזיק מפתחות כזה חמוד שמהבהב או מצפצף כשהוא מזהה רשת אלחוטית

חפש בגוגל

פורסם
:xyxthumbs::yelclap:
פורסם

אתה רוצה למצוא רשתות זמינות תוך כדי נסיעה?

פורסם
  • מחבר

המטרה לבצע סריקה בזמן נסיעה כדי להגיעה מהר לנקודה שאפשר להתחבר ואז לעצור ולהתחבר.

מה שחשוב לי זה סריקה מתמדת.

פורסם
  • מחבר

פיקציה,

אתה יכול לספר לי קצת על השימוש שלך בזה, אני מבין שהיא תוכנה רק לזיהוי וללא התחברות.

משום מה היא לא תמיד עובדת טוב ובמקומות שיש בהם רשתות זמינות היא לא מזהה רק לאחר כיבוי והדלקה היא מזהה.

אני גם לא הצלחתי לקבל הסבר על התוכנה מה הסימנים שליד כל זיהוי וזיהוי והצבעים המשתנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים