עבור לתוכן

גוגל חדשות

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע כמה זמן השירות הזה קיים, יכול להיות 5 דקות ויכול להיות שלא שמתי לב אליו בשבועיים האחרונים, :) בכל אופן, http://www.google.co.il

פורסם

נראה טוב..

בסוף גוגל ישתלטו על העולם...

פורסם
  • מחבר

כן...חבל שלא חיפשתי בגוגל News ...

זה מה שנחמד בגוגל, כל איזה תקופה הם מוציאים שירות חדש וברוב המקרים ללא הרבה פרסום ובלי הרבה הייפ.

עכשיו שגוגל מתחילים להשתלט על השוק הישראלי סוף סוף נוכל להשתמש בישומים כמו Picasa וכו' שעד עכשיו לא התקרבו לתרגום בעברית.

פורסם

סוף סוף משהו שיכול להחליף את הFF home page, לאMSN או כל האתרים עם 5548674 מיליון פרסומות פלאש.

פורסם

רק חבל שהדף של החדשות לא ניפתח

פורסם

אךךךך סוף סוף אתר חדשות כמו שצריך

סוף סוף משהו שיכול להחליף את הFF home page, לאMSN או כל האתרים עם 5548674 מיליון פרסומות פלאש.

ממתי יש פרסומות ב-FF? :nixweiss:

פורסם

אךךךך סוף סוף אתר חדשות כמו שצריךממתי יש פרסומות ב-FF? :nixweiss:

הכוונה שלי שאני יכול להחליף את האתר בית של FF עכשיו. אני לא סובל את WALLA MSN וכל שאר ירקות, אבל חדשות זה דבר נחמד וחשוב :)

פורסם

מאוד מעניין אבל קשה לי להתנתק מYNET < בלי להעליב את HW > זה דף הבית שלי מקווה שבעתיד גוג ישתפר יראה יותר מדורים ויראה יותר צבעוני :D

פורסם

מאוד מעניין אבל קשה לי להתנתק מYNET < בלי להעליב את HW > זה דף הבית שלי מקווה שבעתיד גוג ישתפר יראה יותר מדורים ויראה יותר צבעוני :D

צבעוני? ההפיך צריך להשאר בדיוק כמו שהוא, פשוט בלי שטויות שקופצות לך מכל חור.

פורסם

אנחנו גם ניראה שם חדשות מ-HWZ או שהוא לא נכלל ברשימת אתרי התוכן?

אגב, נסו את כפתור העריכה לקבלת דף חדשות מותאם אישית

פורסם
  • מחבר
אנחנו גם ניראה שם חדשות מ-HWZ או שהוא לא נכלל ברשימת אתרי התוכן?

שאלה מעניינת.. איך גוגל מגדיר אתר מסויים כמקור חדשות ולפי איזה קרטריונים.

פורסם
  • מחבר

מוזר למה דווקא רק חדשות מהזון הצלחתי למצוא שם בנושא מחשבים וחומרה, אולי בגלל גודל האתר?..... אפילו כתבות מאון-טופיק אין שם!! :)

ועוד משהו, ואללה תובעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים