פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני לא יודע כמה זמן השירות הזה קיים, יכול להיות 5 דקות ויכול להיות שלא שמתי לב אליו בשבועיים האחרונים, בכל אופן, http://www.google.co.il
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר כן...חבל שלא חיפשתי בגוגל News ... זה מה שנחמד בגוגל, כל איזה תקופה הם מוציאים שירות חדש וברוב המקרים ללא הרבה פרסום ובלי הרבה הייפ. עכשיו שגוגל מתחילים להשתלט על השוק הישראלי סוף סוף נוכל להשתמש בישומים כמו Picasa וכו' שעד עכשיו לא התקרבו לתרגום בעברית.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים סוף סוף משהו שיכול להחליף את הFF home page, לאMSN או כל האתרים עם 5548674 מיליון פרסומות פלאש.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אךךךך סוף סוף אתר חדשות כמו שצריך סוף סוף משהו שיכול להחליף את הFF home page, לאMSN או כל האתרים עם 5548674 מיליון פרסומות פלאש. ממתי יש פרסומות ב-FF?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אךךךך סוף סוף אתר חדשות כמו שצריךממתי יש פרסומות ב-FF? הכוונה שלי שאני יכול להחליף את האתר בית של FF עכשיו. אני לא סובל את WALLA MSN וכל שאר ירקות, אבל חדשות זה דבר נחמד וחשוב
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מאוד מעניין אבל קשה לי להתנתק מYNET < בלי להעליב את HW > זה דף הבית שלי מקווה שבעתיד גוג ישתפר יראה יותר מדורים ויראה יותר צבעוני
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מאוד מעניין אבל קשה לי להתנתק מYNET < בלי להעליב את HW > זה דף הבית שלי מקווה שבעתיד גוג ישתפר יראה יותר מדורים ויראה יותר צבעוני צבעוני? ההפיך צריך להשאר בדיוק כמו שהוא, פשוט בלי שטויות שקופצות לך מכל חור.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אנחנו גם ניראה שם חדשות מ-HWZ או שהוא לא נכלל ברשימת אתרי התוכן?אגב, נסו את כפתור העריכה לקבלת דף חדשות מותאם אישית
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אנחנו גם ניראה שם חדשות מ-HWZ או שהוא לא נכלל ברשימת אתרי התוכן?שאלה מעניינת.. איך גוגל מגדיר אתר מסויים כמקור חדשות ולפי איזה קרטריונים.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים http://news.google.co.il/news?hl=iw&ned=iw_il&q=hwzone&ie=UTF-8&filter=0אנחנו בשלבי בדיקה ותיאום עם גוגל לגבי מה נכלל ומה לא.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר מוזר למה דווקא רק חדשות מהזון הצלחתי למצוא שם בנושא מחשבים וחומרה, אולי בגלל גודל האתר?..... אפילו כתבות מאון-טופיק אין שם!! ועוד משהו, ואללה תובעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.