פורסם 2006 במרץ 619 שנים המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי שזה 40G קצת... מאוד... מרוב המשחקים שלי אין לי מקום תודה מראש
פורסם 2006 במרץ 619 שנים כנראה שאלו זכרונות DDR בכל מקרה תוריד אחת מהתוכנותsandra, everest ,cpuzועוד רבים וטובים ותקבל שם הרבה יותר נתונים על הסטיקים שיש לך.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר ברור שזה יהיה רק יום ראשון...כי אני עכשיו בפנימייה אבל תודה רבה לגבי זה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.