פורסם 2006 במרץ 619 שנים הייש לי WIN XP P ואחי שיחק לי עם ההגדרות ועכשיו אני צריך להכניס סיסמא בשביל להכנס לWINבבקשה תוכלו להגיד לי איך לבטל את הצורך בסיסמא?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים תלחץ על התחל, למעלה יש לך את השם+תמונה של המשתמש, תלחץ על זה וזה יכניס אותך להגדרות משתמשים, שם תבטל את הסיסמא
פורסם 2006 במרץ 619 שנים האפשרויות היחידות הן או לפרמט או להתקין לינוקס ומשם למחוק את הווידווס ולהתקין אותו מחדש ;הכי פשוט לפרמט את הכונן שעליו מותקן הווינדוס.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר תודה על התגובה אך ניסיתי לבטל את זה משם...ולא ראיתי שם אופציה של ביטול סיסמא...יש אולי דרך אחרת?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים תודה על התגובה אך ניסיתי לבטל את זה משם...ולא ראיתי שם אופציה של ביטול סיסמא...יש אולי דרך אחרת?ברגע שאתה לוחץ על התמונה אתה מקבל אפשרות לבחור תמונות אחרותתלחץ מעל כל התמונות על שני האנשים שכתוב לידם "לדף הבית"AmiLo, גם אם הוא לא זוכר את הסיסמא, בכלללל לא בעיה להכנס חזרה למערכת, לא צריך לפרמט ולא להתקין לינוקס במיוחד בשביל זה...
פורסם 2006 במרץ 619 שנים ברגע שאתה לוחץ על התמונה אתה מקבל אפשרות לבחור תמונות אחרותתלחץ מעל כל התמונות על שני האנשים שכתוב לידם "לדף הבית"AmiLo, גם אם הוא לא זוכר את הסיסמא, בכלללל לא בעיה להכנס חזרה למערכת, לא צריך לפרמט ולא להתקין לינוקס במיוחד בשביל זה...חשבתי שהוא ננעל מחוץ למערכת...רגע, נראה שבמצב בטוח אפשר להיכנס אם יש סיסמה לא?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים דבר ראשון ממצב בטוח אפשר להכנס דרך היוזר Administrator שזאת סיסמא ששמו בהתקנה, ואם לא שמו סיסמא אז הכניסה היא חופשית,דבר שני גם אם אתה לא יודע שום שום סיסמא יש אפשרות דרך bootable לדרוס את הסיסמא.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני לא מבין מה הבעיה....לך ללוח בקרהמשתמשיםאתה מגיע לאותו דף כמו ה "דף הבית" דך התמונה בתפריט התחלמשם אתה לוחץ למטה על שם המשתמש שלךומקבל תפריט קצר על אפשרויות כמו שינוי תמונה שינוי שם משתמש שינוי סוג חשבון (אדמין\מוגבל), ושם יש לך גם ליצור\לבטל סיסמא, ולשנות אותה.....
פורסם 2006 במרץ 819 שנים האפשרויות היחידות הן או לפרמט או להתקין לינוקס ומשם למחוק את הווידווס ולהתקין אותו מחדש ; הכי פשוט לפרמט את הכונן שעליו מותקן הווינדוס. תבחר בשינוי סיסמא, ותכניס סיסמא ריקה. הוא לא מבקש ממך את הסיסמא הקיימת. במידה ואתה נעול מחוץ ל-Windows, אז קיימים כלים שונים המאפשרים למחוק את הסיסמא הקיימת, כמו למשל Windows Password Renew שניתן להתקין על Bart PE.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר תבחר בשינוי סיסמא, ותכניס סיסמא ריקה. הוא לא מבקש ממך את הסיסמא הקיימת. זה עבד.. תודה רבה בורגי מעניין למה הטיפשים של MS לא שמו בHELP את הקטגוריה של ביטול סיסמא
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מעניין למה הטיפשים של MS לא שמו בHELP את הקטגוריה של ביטול סיסמאאותי מעניין לדעת למה הוא לא מבקש ממך להזין את הסיסמא הקיימת כאשר אתה רוצה להגדיר סיסמא חדשה. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.