עבור לתוכן

צריך עזרה עם ביטורנט

Featured Replies

פורסם

קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.

פורסם

קודם כל, ברוך הבא לעולם ההורדות...

אוקיי, מאיפה נתחיל...

קודם כל, Bittorrent ו-Azureus הם שתי תוכנות שעושות בדיוק אותו הדבר. Bittorrent היא התוכנה הרשמית של ההורדות, אך אומרים שהיא לא תמיד הכי טובה, לכן יש קליינטים נוספים של ביטורנט - Azureus הוא אחד מהקליינטים הנוספים הרבים שקיימים. יש עוד קליינטים כמו Bitlord, Bittornado וכו'. אתה הורדת את Azureus, ששמעתי שהיא בסדר גמור (אני אישית לא משתמש בה, אבל זה לא משנה...).

עכשיו, איך מתחילים להוריד:

מה שאתה צריך זה בעצם להוריד קבצי Torrent - קבצים שהסיומת שלהם היא .torrent. יש קבצי טורנט כמעט לכל דבר. את קבצי הטורנט אתה מוריד מאתרים, כי בכל אתרי הביטורנט אין מנועי חיפוש טובים...

אתרים מומלצים: seedler.org, isohunt.com, mininova.org. בכל אחד מהאתרים אתה מחפש קובץ טורנט של מה שאתה רוצה.

לכל קובץ יש מה שנקרא seeds - אנשים שיש להם עותק מלא של הקובץ, ו-leechers - אנשים שנמצאים המהלך ההורדה של הקובץ אך עדיין לא סיימו.

כדאי לך לבחור קבצים עם הרבה seeds (לפחות יותר מ-100), וכמה שפחות leechers. שים לב שלרוב יש יותר leechers מ-seeds. הגיוני...

אחרי שמצאת את הקובץ, וראית שיש לו מספיק seeds, אתה מוריד אותו - זה בד"כ לוקח כשנייה אחת.

אח"כ, אתה מפעיל את התוכנה - במקרה שלך - Azureus, ופותח בא את קובץ הטורנט שהורדת - ורק אז אתה באמת מתחיל להוריד את החומר.

אם אתה מתחיל לאט - אל תדאג, לפעמים לוקח לתוכנות הביטורנט כחצי שעה עד שעה להגיע למהירות סבירה, אבל זה גם תלוי בסוג החיבור שלך לאינטרנט...

תיהנה...

פורסם

אני מתנצל שאני מתפרץ אבל זה קשור......

יש לי ביטקומט, המהירות שלי היא מקסימיום 20 (לפעמים יש מזל וזה 30) עברתי על ההודעות בפורום והתקנתי את הפאטצ' שמעלה ל50 תחיבור.

מה יכולה להיות הבעיה? (אני משתמש בביטקומט) יכול להיות שזה בגלל שאני לא עושה SEED? איך עושים את זה?

תודה ושוב סליחה אם אני מתפרץ, אבל זה נראה לי קשור, ויכול לעזור גם לפותח הנושא.

פורסם

אתה אמור לשתף כלומר להעלות כמה שיותר ואז מהירות ההורדה שלך גם תעלה ...

בנוסף תבדוק מאיפה אתה מוריד ומה... ואם יש הרבה אנשים שמעלים את הקובץ

פורסם

איך אני משתף?

(בלי קשר - מה זה הקטע שקראתי איפהשהוא שביטרומט קיבל באן או משהו כזה? כדאי לעבור לקליינט אחר?)

פורסם

מה סוג חיבור האינטרנט שלך?

לי יש חיבור אינטרנט מהיר 1.5mbps, וגם אני מוריד על 20-30, מדי פעם עולה ל-50-60 אבל זה נדיר,

כך שגם אצלי יש את הבעיה.

פורסם

כבלים 1.5 דרך נטויזיון

פורסם

פתחת פורטים להעברה דרך ה-firewall?

אם כן, תגיד איזה פורטים פתחת, כי אולי זה יעזור גם לי, כי כפי שכתבתי, גם אצלי המצב לא מזהיר...

פורסם

יש לי את הפיירוול של קפרסקי - פשוט אישרתי לתוכנה גישה לאינטרנט.

פורסם

זה שאישרת לתוכנה את הגישה לאינטרנט זה טוב ויפה...

אבל חוץ מזה אתה צריך לפתוח פורטים להעברת המידע למחשב שלך.

אמרת שיש לך Bitcomet? תכנס ל-Preferences, ותראה מה מספר ה-Listen Port שמופיע אצלך.

עכשיו, לך לפיירוול, בטח יש לך אפשרות שם לפתוח פורטים - תפתח את מספר הפורט שראית בתוכנה. זה בעצם פותח את הדרך למידע לעבור למחשב שלך.

תגיד את מספר הפורט שמופיע אצלך בביטקומט.

פורסם

14144

פורסם

תפתח את הפורט הזה דרך הפיירוול, ותראה אם זה עובד אצלך עכשיו בסדר.

אצלי, למשל, פתיחת הפורטים לא ממש שיפרה את המהירות, לכן שאלתי את מספר הפורט שמופיע אצלך, כי יכול להיות שהוא טוב...

פורסם

למה זה חוזר על עצמו?

קיצר

תעשו חיפוש לדיון שעשיתי בנושא BITCOMET לפני די הרבה זמן

היה שם המון דברים חשובים + טיפים למהירות

באיזה גרסה של BITCOMET אתה משתמש?

איזה טורנט אתה מנסה להוריד? תגיד רק את מצב הסידרים והליצרים + גודל הקובץ

פורסם

קראתי את הדיון שלך והורדתי את מה הפטאצ' שכתבת שם. (הגדרתי ל100)

והנה צילום של הטורנטים:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים