עבור לתוכן

מחשב לא עולה אחרי עידכון ביוס בלוח אם DFI LANPARTY

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שלא פירמתה את המערכת כי אתה לא צריך!!!

אחרי שעשיתה עידכון לביוס נכנסתה לביוס ואז הגדרתה - load optimuzed defultd

שזה שיחזור ההגדרות הראשוניות של הביוס.

עכשיו לי נראה שיש לך שני הרדיסקים או יותר ושעשיתה load optimuzed defultd

ההרדיסק הראשי שמחובר אצלך במחשב עולה בבוט הראשון אבל עליו לא מותקנת המערכת .

אז בגלל זה הווינדוס לא עולה, כנס בביוס ל-advavced bios features

ושם תבחר ב-hard disk boot priority ואז יש לך אופציה לשנות איזה מביין ההרדיסקים יעשה בוט ראשוני

תבחר בהרדיסק שעליו התקנתה את הווינדוס (לפי שם ההרדיסק)( אם אתה לא יודע על איזה הרדיסק מותקן הווינדוס תבחר כל פעם בהרדיסק שונה שהיה באופציה הראשונה עד שזה יעבוד).

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני עשיתי בביוס load optimuzed defultd אבל זה לא עזר, לגבי ההופציה השניה יכול ליהיות שזה היה עוזר אבל זה כבר מאוחר תודה רבה בכל מיקרה בפעם הבאה אני ידע מה לעשות :)

פורסם

load optimuzed defultds אתה לא אמור לעשות את זה שוב

רק אמרתי שנכנסתה לאופציה הזאת אחרי עידכון הביוס וזה מה שגרם לווינדוס לא לעלות.

זה בטוח היה מסדר לך

עכשיו לי נראה שיש לך שני הרדיסקים או יותר ושעשיתה load optimuzed defultd

ההרדיסק הראשי שמחובר אצלך במחשב עולה בבוט הראשון אבל עליו לא מותקנת המערכת .

אז בגלל זה הווינדוס לא עולה, כנס בביוס ל-advavced bios features

ושם תבחר ב-hard disk boot priority ואז יש לך אופציה לשנות איזה מביין ההרדיסקים יעשה בוט ראשוני

תבחר בהרדיסק שעליו התקנתה את הווינדוס (לפי שם ההרדיסק)( אם אתה לא יודע על איזה הרדיסק מותקן הווינדוס תבחר כל פעם בהרדיסק שונה שהיה באופציה הראשונה עד שזה יעבוד).

אני מבין שעשיתה פורמט לא נורא :xyxthumbs:

פורסם

לא עושים עדכוני BIOS סתם כשלא צריך

תתקין XP מחדש יפטור את הבעיה

לפני כן תבדוק שאין לך 2 דיסקים קשיחים שהראשון מפריע לשני לעלות אז תנתק אחד אחרי השני ותראה במי המערכת הפעלה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא עשיתי סתם אני עשיתי ביגלל שלא היתה לי אפשרות ליבחור בלוח אפשרות של לשים מחלקים על 250 כדי שאני יוכל לעבוד עם הזיכרון במהירות 500

זיכרון: 500 OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.

אבל זה עדיין לא נותן לי :pissed:

אני הבנתי שהמעבד שלי תומך בזיכרון 500 ללא O.C

מה אני צריך לעשות???

פורסם

תהיה שמח שהמחשב נדלק

ותתקין XP מחדש זה הכל

ושיהיה בהצלחה חבר :)

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל למה אני צריך לשמוח שהמחשב נידלק לי, למה ליפעמים אחרי עידכון ביוס המחשב לא נידלק??

מה אני צריך לעשות בישביל שאני יוכל לשים בלוח אם את המחלקים של הזיכרון על 250, עידכון ביוס לא עזר????!

פורסם

תודה, אבל למה אני צריך לשמוח שהמחשב נידלק לי, למה ליפעמים אחרי עידכון ביוס המחשב לא נידלק??

מה אני צריך לעשות בישביל שאני יוכל לשים בלוח אם את המחלקים של הזיכרון על 250, עידכון ביוס לא עזר????!

אכן יש מקרים שהמחשב לא נדלק לאחר עדכון BIOS אפילו אם עבר בהצלחה

ולכן לא מעדכנים BIOS אלא אם כן יש סיבה מוצדקת לכך כמו שדיסק קשיח חדש של 1000 GB נאמר שיהיה בעתיד לא עולה עליו

והעדכון מתקן את הבעיה ...

לפני עדכון BIOS צריך לעשות 2 דברים

לוודא שיש אחריות על הלוח אם במקום טוב למקרה שלא ידלק ...

ולדאוג שיודעים טוב איך להגדיר אותו מחדש אחרי זה

בנוסף נזכרתי במשהו נוסף

תבדוק שהדיסקים שלך לא עובדים ב BIOS על מצב RAID

אם כן תבטל מצב RAID ותגדיר דיסק של מערכת הפעלה שיעלה ראשון לפני סידירום והכל ...:)

פורסם
  • מחבר

תודה,התקנתי מערכת הפעלה והכל, אבל מה אני עושה לגביי המחלקים של הזיכרונות?

פורסם

איזה ביוס שמת?

פורסם
  • מחבר

זה מהאתר של DFI.

שם הקובץ: nf4ldb14.

תאריך: 2005/11/14.

פורסם

שים את ה704-2BTA

פורסם

הבעיה המקורית (NTLDR is missing) שייכת לפורום Windows ולכן אני משאיר את הדיון הזה פה. אם הנושא גולש לזכרונות והגדרות חומרה, אנא המשיכו אותו בפורום המתאים (או שלחו לי הודעה פרטית ובקשו שאפצל את הדיון הנוכחי).

ובאופן כללי, בפעם הבאה, לפני שאתה פותח דיון חדש או מקפיץ את הדיון שלך, בצע חיפוש. אחת השאלות שהכי חוזרות על עצמן היא לגבי NTLDR is missing, והפתרון בדרך כלל הרבה יותר פשוט מלהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

שלום חברים, אני כבר לא יודע עם זה קשור לפורום הזה, עם לא להעביר בבקשה.

יש לי בעיה מאד מאד מאד מוזרה אחרי שעשיתי את העידכון ביוס הכל עבד בסדר במשך יום אבל פתאום המחשב שלי נתקע לי, עם אני מנסה לגלוש או כמעט כל פעולה אחרת, ולא נותן לי את האפשרת לעשות כיבוי או הפעלה מחדש אני לוחץ והוא לא מקבל פקודות או משהו כזה, פעמיים הוא רשם לי עודעת שגיעה שרשום בא משהו עם LASS והוא עשה לי כיבוי לאחר דקה פעם אחת הוא גם רשם לי שאין אפשרות לקרוא מהזיכרון.

בדקתי וירוסים ואין וירוס, עכשיו יש לי בלוח אם אפשרות לבדיקה של זיכרונות בבדיקה הראשונה לא היו שגיעות אבל בבדיקה השניה אחלפתי את המקום של הזיכרונות שמתי אותם בסלוטים הצהובים ובבדיקה היו לי הזה 40 שגיעות :pissed:.

אני כבר לא יודע מה יש במחשב עם זה מערכת הפעלה או עידכון ביוס או לוח אם או זיכרונות :nixweiss::kopfpatsch:.

אני מאד מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני יוכל סוף סוף להנות מהמחשב לי.

תודה רבה.

פורסם

תחזיר תזכרונות לעבודה בברירת מחדל ...

ותעשה בדיקה אם זה טוב תשאיר אותם ככה

אם יש שגיאה תשים אחד אחד

ותגדיר BIOS לא על SPD תגדיר ידנית את הזיכרון אם הוא 400 אז תשים אותו על 400 1:1 וזהו !

אם עדיין יש שגיאות באחד הזכרונות אז הוא כנראה לא תקין ויש לך אחריות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים