פורסם 2006 במרץ 519 שנים עשיתי עכשיו עידכון ביוס עם דיסקט המחשב רשם לי שהכל עבר בהצלחה. אבל המחשב נתקע לי ליפני שה WINDOWS עולה ורושם לי הודעה: NTLDR IS MISSING ומבקש שאני יעשה התחלה מחדש אני עושה וזה חוזר על עצמו בבקשה אני לא יודע מה לעשות :s05:
פורסם 2006 במרץ 519 שנים הודעה כזאת בדרך כלל מראה שהקובץ הזה ספציפי פגום או לא נמצא זה שייך לווינדוס יכול להיות שעשית איזה ברדק בלי להרגיש בקבצי מערכת של ווינדוס
פורסם 2006 במרץ 519 שנים זה לפורום תמיכה טכנית.הבעיה היא בוינדואוס. כנראה התקנה של מערכת ההפעלה מחדש זה מה שתצטרך לעשות.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר אתה בטוח שאני צריך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ליפניי שאני מתקין הכל מחדש בבקשה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר ניכנסתי ל RECOVERY CONSOLE והוא שואל אותי לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להתחבר אבל אני לא מבין למה כי יש לי רק מערכת הפעלה אחת מה אני עושה בבקשה.מישהו בבקשה!!
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אתה לא יודע את הסיסמה של חשבון האדמיניסטרטור?אולי אין סיסמה (פשוט תלחץ ENTER)
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר תודה, לחצתי ENTER ורשמתי FIXBOOT הוא רשם עבר בהצלחה עכשיו אני צריך להפעיל את המחשב מחדש?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר זה לא עזר. אולי ביגלל שהוא רשם שהוא מסדר את הBOOT ב :C והמערכת בכלל נימצאת ב :E יכול ליהיות? מה קורה פה אני לא מבין למה זה קורה לי בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.