פורסם 2006 במרץ 519 שנים שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מה הבעיהכרטיס הרשת המחובר למודםאתה עושה שארר עליוכך באופן אוטומתי יתן את האיפי 192.168.0.1לכרטים השני זה שמחובר למחשב השניצריך לסגור את הפיירוול בניהםשניהם צרכים להיות על אותו הגרופבשני או שתיתן לו איפי שלך לדוגמה 192.168.0.2או אוטומתיבשני באשף החיבור אתה קובע דרך LANואוטומתי
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חשוב לוודא שאתה מחבר את 2 המחשבים בכבל LAN מוצלב, אחרת אתה עלול לגרום נזקהאמת שהחיבור הזה די מצ'וקמק, מלא פעמים היו לי בעיות עם זה, ניסיתי את האשף של windows שהוא על הפניםנסיתי את המדריכים שיש כאןולפעמים זה עובד לפעמים לא , בסוף החלטתי לקנות נתב הכי פשוט ב- 200 ש"חותאמין לי זה שווה את ההשקעה, תוך 5 דקות היתה לי רשת נורמלית ויציבההיתרון הוא גם שאין לך מחשב master ומחשב slave שאחד חייב להיות דלוק כדי שהשני יעבודוגם שאתה יכול להוסיף תחנות נוספותבאלחוטי העלויות כבר יותר גבוהות
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר SOLO שלום, אתה יכול לפרט לי קצת יותר מה אני צריך לעשות כי אני חדש בנושא הזה ולא מבין כמעט כלום תודה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חשוב לוודא שאתה מחבר את 2 המחשבים בכבל LAN מוצלב, אחרת אתה עלול לגרום נזק לדעתי אתה מדבר שטויות... איזה נזק יכול להגרם בדיוק ?! אם הוא ישתמש בכבל הלא נכון זה פשוט לא יעבוד עד שהוא יחליף כבל...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים לדעתי אתה מדבר שטויות... איזה נזק יכול להגרם בדיוק ?! אם הוא ישתמש בכבל הלא נכון זה פשוט לא יעבוד עד שהוא יחליף כבל... אחלה , אתה מוכן לנדב 2 מחשבים שלך שנבדוק ?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים לא נגרם שום נזק אם הכבל לא מחיוט נכון (מוצלב במקום ישר/ההפך/סתם מחוייט דפוק)וזה בדוק ב-100%אני עובד בזה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חשוב לוודא שאתה מחבר את 2 המחשבים בכבל LAN מוצלב, אחרת אתה עלול לגרום נזקתפסיק לבלבל את השכל ולהטעות. אם אתה לא יודע משהו עדיף שלא תגיד. מצטער על התגובה החריפה, פשוט מאוד חשוב לי להדגיש, כמו שאמרו פה כבר, שלא ייגרם שום נזק לשום חלק. מקסימום הוא לא יוכל לקבל IP כמו שצריך, וגם זה לא בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.