עבור לתוכן

הפיכת הכרטיס קול שלכם לAUDIGY 2 ZS! לבעלי Creative בלבד

Featured Replies

פורסם

חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352

המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE

לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS

Sound Blaster Audigy

Sound Blaster Audigy Platinum

Sound Blaster Audigy MP3+

Sound Blaster Audigy 2

Sound Blaster Audigy 2 Platinum

Sound Blaster Live! Value

Sound Blaster Live! 5.1

in my opnion, they just give their soundcards a tiny little upgrade, like a "THX Certification" and then beef up the drivers, then sell it for way more.

בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה

פורסם

נשמע מעניין, אך אני קצת סקפטי. ישנם גם שיוניי חומרה כמו DAC שונה ועוד. אולי אפשר להוסיף חלק מהאפשרויות של ה-ZS ולהתקרב קצת לביצועים שלו, אבל אני בספק האם אפשר באמת לקבל אותם הביצועים והאפשרויות. אני אעבור על זה אחר הצהריים (לצערי הרב כבר אין לי כרטיס של החברה הזו בשביל לבדוק).

Anatoli.

פורסם

אם זה לא יצליח יגרם נזק כלשהו?

פורסם
  • מחבר

נכון, האמת היא שאחרי העידכון הכרטיס לא יהיה בדיוק כמו ה ZS 2, חלק מהדברים (כמו שנאמר במדריך) ביש ב ZS2 לא יהיו בכרטיסים שיעברו את ה SOFTMODE הזה, אבל אלה דברים כמו תמיכה ב 7.1 וכל מיני...

פורסם

מהדברים שקראתי זה רק מתקין תדריברים ותוכנות של הZS

ככה שזה לא יתן שיפור משמעותי

חשבתי בהתחלה שזה נותן לך לקחת כח חישוב מהמעבד שיעזור לכרטיס קול להיות ברמה של הZS

אבל זה לא

אני לא ממליץ על זה

פורסם

חייב להוריד את הקובץ הגדול שם מהלינק או שיש מקומות אחרים מהירים יותר?

ומישהו עשה את זה כבר?

פורסם

ניסיתי אבל הדרייבר חכם מדיי הפאץ' רק גרם שהוא יתקין את הדברים הנוספים אבל הם לא עבדו גם ככה כי הwindows drivers לא הפעיל את עצמו

sound blaster live! 5.1

אולי מי שיש לו audigy 2 ינסה

פורסם

אני ינסה עם ה AUDIGY 2 VALUE שלי.

תגיד,הורדת משם את הקובץ ?

פורסם

כן

קרייטיב לא יתנו את הדרייברים המקוריים באתר שלהם, בכל מקרה שם באתר דרייברים מיוחדים לגיימינג של גיימרים שלא כוללים את התוכנות האחרות של הדרייבר

ודרייבר ל64 ביט

צריך בעיקרון להוריד את הiso של הדיסק של הדרייברים של הzs ואז לחלץ בעזרת משהו כמו ווינראר את כל הדיסק לתיקיה ואז להשתמש בקובץ של הcompability על התיקיה setup שבתוך audio שבתוך התיקיה של הדברים שהוצאת מהדיסק

ואז זה יעשה משהו כזה שיתן לך לעשות את ההתקנה מבלי שזה יפסיק אותך על ההתחלה כי אין לך את אותו הכרטיס

ואז תקווה שהדרייברים ירצו לעבוד

לי לא עבדו

פורסם

נשמה מוזר, החומרה של כרטיס קול AUDIGY2 שונה בצורה משמעותית מ-LIVE.

פורסם

הCPU Load לא ישתנה רק יגדל :|

פורסם

קראתי עכשיו, עושה רושם שזה משנה כמה דברים. עם זאת, אני עדיין חושב שזה לא ברמה של אודיג'י 2ZS. ה-ZS כולל גם שינויי חומרה (גם אם לא רבים כל כך - תלוי מול איזו גרסא בוחנים) אשר משנים את מעבד הקול, את ה-DAC, את ה-OP-AMP ועוד. אי אפשר לצפות מתוכנה שהותקנה בצורה מתחכמת שתמלא את מקומם של כל השדרוגים האילו. במידה ומישהו עשה את זה וזה עובד לו, או מתכוון לעשות זאת. יועיל במידה והוא ישתמש ב-RMAA בכדי שנראה שבאמת קיים הבדל כלשהו.

דוגמה, אם הוא יגדל, אז הוא גם ישתנה. לא נראה לך שאתה קצת סותר את עצמך ;D

Anatoli.

פורסם

קראתי עכשיו, עושה רושם שזה משנה כמה דברים. עם זאת, אני עדיין חושב שזה לא ברמה של אודיג'י 2ZS. ה-ZS כולל גם שינויי חומרה (גם אם לא רבים כל כך - תלוי מול איזו גרסא בוחנים) אשר משנים את מעבד הקול, את ה-DAC, את ה-OP-AMP ועוד. אי אפשר לצפות מתוכנה שהותקנה בצורה מתחכמת שתמלא את מקומם של כל השדרוגים האילו. במידה ומישהו עשה את זה וזה עובד לו, או מתכוון לעשות זאת. יועיל במידה והוא ישתמש ב-RMAA בכדי שנראה שבאמת קיים הבדל כלשהו.

דוגמה, אם הוא יגדל, אז הוא גם ישתנה. לא נראה לך שאתה קצת סותר את עצמך ;D

Anatoli.

לא בדיוק.

רוב הכרטיסים של Creative לא עושים EAX חומרתית. פתיחה של כרטיס של AUD2ZS לא תשפר את ביצועיו תחת התמיכה הקיימת(וההבדלים מאוד גדולים 10-15FPS בין כרטיס עילג לאחד נורמאלי). אם הפתיחה מוסיפה תמיכה בפורמטים אחרים, כמו EAX HD למשל הדבר הזה יגרום לעליה חדש בשימוש בCPU.

פורסם

עדיין לא הבנת מה הכוונה. רשמת, ואני מצטט:

הCPU Load לא ישתנה רק יגדל :|

איך הוא יכול לגדול ולא להשתנות באותו הזמן?

עכשיו מבין? ;)

Anatoli.

פורסם

עדיין לא הבנת מה הכוונה. רשמת, ואני מצטט:איך הוא יכול לגדול ולא להשתנות באותו הזמן?

עכשיו מבין? ;)

Anatoli.

בסדר הבנת למה התכוונתי, זה לא ישפר ביצועים, רק יכול לגרוע מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים