פורסם 2006 במרץ 419 שנים חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזהhttp://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODEלא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZSSound Blaster AudigySound Blaster Audigy PlatinumSound Blaster Audigy MP3+Sound Blaster Audigy 2Sound Blaster Audigy 2 PlatinumSound Blaster Live! ValueSound Blaster Live! 5.1in my opnion, they just give their soundcards a tiny little upgrade, like a "THX Certification" and then beef up the drivers, then sell it for way more.בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים נשמע מעניין, אך אני קצת סקפטי. ישנם גם שיוניי חומרה כמו DAC שונה ועוד. אולי אפשר להוסיף חלק מהאפשרויות של ה-ZS ולהתקרב קצת לביצועים שלו, אבל אני בספק האם אפשר באמת לקבל אותם הביצועים והאפשרויות. אני אעבור על זה אחר הצהריים (לצערי הרב כבר אין לי כרטיס של החברה הזו בשביל לבדוק).Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר נכון, האמת היא שאחרי העידכון הכרטיס לא יהיה בדיוק כמו ה ZS 2, חלק מהדברים (כמו שנאמר במדריך) ביש ב ZS2 לא יהיו בכרטיסים שיעברו את ה SOFTMODE הזה, אבל אלה דברים כמו תמיכה ב 7.1 וכל מיני...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מהדברים שקראתי זה רק מתקין תדריברים ותוכנות של הZS ככה שזה לא יתן שיפור משמעותיחשבתי בהתחלה שזה נותן לך לקחת כח חישוב מהמעבד שיעזור לכרטיס קול להיות ברמה של הZS אבל זה לאאני לא ממליץ על זה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חייב להוריד את הקובץ הגדול שם מהלינק או שיש מקומות אחרים מהירים יותר?ומישהו עשה את זה כבר?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים ניסיתי אבל הדרייבר חכם מדיי הפאץ' רק גרם שהוא יתקין את הדברים הנוספים אבל הם לא עבדו גם ככה כי הwindows drivers לא הפעיל את עצמוsound blaster live! 5.1אולי מי שיש לו audigy 2 ינסה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים כןקרייטיב לא יתנו את הדרייברים המקוריים באתר שלהם, בכל מקרה שם באתר דרייברים מיוחדים לגיימינג של גיימרים שלא כוללים את התוכנות האחרות של הדרייברודרייבר ל64 ביטצריך בעיקרון להוריד את הiso של הדיסק של הדרייברים של הzs ואז לחלץ בעזרת משהו כמו ווינראר את כל הדיסק לתיקיה ואז להשתמש בקובץ של הcompability על התיקיה setup שבתוך audio שבתוך התיקיה של הדברים שהוצאת מהדיסקואז זה יעשה משהו כזה שיתן לך לעשות את ההתקנה מבלי שזה יפסיק אותך על ההתחלה כי אין לך את אותו הכרטיסואז תקווה שהדרייברים ירצו לעבודלי לא עבדו
פורסם 2006 במרץ 519 שנים קראתי עכשיו, עושה רושם שזה משנה כמה דברים. עם זאת, אני עדיין חושב שזה לא ברמה של אודיג'י 2ZS. ה-ZS כולל גם שינויי חומרה (גם אם לא רבים כל כך - תלוי מול איזו גרסא בוחנים) אשר משנים את מעבד הקול, את ה-DAC, את ה-OP-AMP ועוד. אי אפשר לצפות מתוכנה שהותקנה בצורה מתחכמת שתמלא את מקומם של כל השדרוגים האילו. במידה ומישהו עשה את זה וזה עובד לו, או מתכוון לעשות זאת. יועיל במידה והוא ישתמש ב-RMAA בכדי שנראה שבאמת קיים הבדל כלשהו.דוגמה, אם הוא יגדל, אז הוא גם ישתנה. לא נראה לך שאתה קצת סותר את עצמך ;DAnatoli.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים קראתי עכשיו, עושה רושם שזה משנה כמה דברים. עם זאת, אני עדיין חושב שזה לא ברמה של אודיג'י 2ZS. ה-ZS כולל גם שינויי חומרה (גם אם לא רבים כל כך - תלוי מול איזו גרסא בוחנים) אשר משנים את מעבד הקול, את ה-DAC, את ה-OP-AMP ועוד. אי אפשר לצפות מתוכנה שהותקנה בצורה מתחכמת שתמלא את מקומם של כל השדרוגים האילו. במידה ומישהו עשה את זה וזה עובד לו, או מתכוון לעשות זאת. יועיל במידה והוא ישתמש ב-RMAA בכדי שנראה שבאמת קיים הבדל כלשהו.דוגמה, אם הוא יגדל, אז הוא גם ישתנה. לא נראה לך שאתה קצת סותר את עצמך ;DAnatoli.לא בדיוק.רוב הכרטיסים של Creative לא עושים EAX חומרתית. פתיחה של כרטיס של AUD2ZS לא תשפר את ביצועיו תחת התמיכה הקיימת(וההבדלים מאוד גדולים 10-15FPS בין כרטיס עילג לאחד נורמאלי). אם הפתיחה מוסיפה תמיכה בפורמטים אחרים, כמו EAX HD למשל הדבר הזה יגרום לעליה חדש בשימוש בCPU.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים עדיין לא הבנת מה הכוונה. רשמת, ואני מצטט: הCPU Load לא ישתנה רק יגדל איך הוא יכול לגדול ולא להשתנות באותו הזמן? עכשיו מבין? Anatoli.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים עדיין לא הבנת מה הכוונה. רשמת, ואני מצטט:איך הוא יכול לגדול ולא להשתנות באותו הזמן? עכשיו מבין? Anatoli. בסדר הבנת למה התכוונתי, זה לא ישפר ביצועים, רק יכול לגרוע מהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.