פורסם 2006 במרץ 419 שנים שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת.רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת,ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית.כל מידע נוסף מבורך.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים זה לא מדוייק לחלוטיןזה מעיין אופציה שאמורה להגן על המעבדכאשר הטמפ של המעבד עוברת את הגבול (כל מודל יש לו טמפ שונה) הוא מוריד את המכפלה (אני לא 100% בטוח שזה המכפלה) של המעבד (ומן הסתם גם המהירות יורדת) כדי להוריד את הטמפ ולא להרוס את המעבד"הגבול" הוא בערך 60 מעלות צלסיוסשוב אני אומר בערךכל מעבד יש לו טמפ שונותאבל ברוב המעבדים זה בסביבות ה 60
פורסם 2006 במרץ 419 שנים יש לי גם שאלה החום של המעבד משפיע על רכיבים אחרים?נגיד החום של המעבד פולט יכול להשפיע על הזכרונות שלידו?או אפילו על הרכיבים האלקטרונים שלידו כמו הקבלים??
פורסם 2006 במרץ 419 שנים יש לי גם שאלה החום של המעבד משפיע על רכיבים אחרים?נגיד החום של המעבד פולט יכול להשפיע על הזכרונות שלידו?או אפילו על הרכיבים האלקטרונים שלידו כמו הקבלים??כן, הכבל יכול להנמס, והזירכרונוץ עלולים להתחמם וזה מסוכן.אבל הכל תלוי עד כמה המעבד שלך חם.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים החום שהמעבד פולט מחמם את כל המארזרק אם אין לך בכלל מאווררי מארז זה צריך להדאיג אותך
פורסם 2006 במרץ 419 שנים הכבלים הם פלסטיק אם המעבד יתחמם לנגיד 80 מעלות והכבלים יגעו בו אז הם יכולים להנמס.אבל זה כמובן מקרים קיצוניים.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אין מצב , אתה מניח שהכבלים יגעו במעבד?זה בלתי אפשרי שהרי זה מוגן ע"י הסינקשלא מגיע לטמפרטורה שאמרת הרי הוא מקורר ע"יהמאוורר , אז מה שתיארת לא אפשרי כל כך...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים AMI LO צודק ההיטסינק לא מגיע לטמפ גבוהות זה המעבד שמגיע לטמפ האלה אם ההיטסינק שלך יגיע לטמפ כזאת אז אני חושש שהכבלים לא ממש יהיו הבעיה המרכזית שלך......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.