פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים דריבר לא יכול לשפר את הסאונד של הכרטיס קול.הדבר הקרוב ביותר שהוא יכול לעשות, זה אולי להוסיף כמה מצבי DSP מדומים, (עיבוד ע"י מעבד)או להוסיף עוד תדר לאקוליזר. אפשר לעשות קצת "טויקינג" כדי שישמעו הרמקולים יותר טוב, אבל בזהבערך מסתכם כל השיפורים.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים http://come.to/sblive דרייבר הזה לא משפר את איכות הסאונד של הכרטיס אלא נותן לו תמיכה בASIO מה שמאפשר הפעלה של תוכנות Audio מקצועיות (כמו Cubase, Logic Audio, Cakewalk וכו') בLatency נמוך מאוד. (עד 8ms, מה שהיה 30ms בדרייברים הרגילים של הכרטיס) הרעיון שעומד מאחורי זה פחות או יותר זה שה SBlive משתמש באותו צ'יפ (EMU10K1) כמו כרטיס קול מקצועי ברמה נמוכה של החברה EMU (הEMU APS). רק היעוד שונה - אחד למולטימדיה ביתית ואחד להקלטות דיגיטליות ועריכת אודיו, ולכן גם הדרייבים. מה שהחברה האלה עשו זה התאימו את הדרייברים המקצועיים של הEMU APS לCreative SBlive וזה פחות או יותר הצליח. היחידים שיראו מזה תועלת הם מוזיקאים חובבים שרוצים לעשות דברים מכובדים עם הSBlive הפשוט שלהם! (ניסיתי כבר לפני איזה חצי שנה וזה עובד יפה מאוד! הדרייברים גם הרבה יותר קלים מבחינת משאבים ויותר יפים מבחינת הממשק) www.act.co.il
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים האם הדריברים תומכים בסראונד אנלוגי? (לא רק דררך יציאה דיגיטאלית)(אגב, משחקים, משחקים, וגם טיפה סרטים)
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים עם הדרייבר הרגיל ללייב שלי וה Traktor Dj, אני מצליח להגיע למינימום 55-60 מילישניות בLatency אבל כל פעולה שאבצע ברקע, בין אם זה Browsing, מזעור והגדלה של חלונות, זה יגרום לקרטועים קלים ומעצבנים... אם יורדים מתחת לזה, הקריטועים הופכים להיות תמידיים. כברירת מחדל, אני על 93 מילישניות, אין הרבה מה לעשות.ה EMU פשוט צ'יפ מיושן וחלש בעל כוח עיבוד ממש אפסי... אולי על מערכת מחשב חזקה יותר אוכל לרדת קרוב ל30 מילישניות לפחות.
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים הממשיך של ה EMU APS הם ה KX Drivers: KX Project הם מתאימים ל Live! ו ל Audigy , ואפשר להגיע איתם לLatency נמוך מאוד אם משתמשים ב KxASIO שלהם (אפילו מתחת ל10 מילישניות) הדרייברים כל הזמן בשלבי פיתוח... ויש באתר שלהם גם פורום טוב מאוד ששם אפשר להודיע על באגים והצעות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.