פורסם 2006 במרץ 419 שנים אומנם לא כ"כ קשור למחשבים(אולי כן כי אני הולך לחבר מחשב לTV) אני מטלבט בין שני דגמים: SAMSUNS LA20S51 TOSHIBA 20CL7 או שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא רוצה מסך רחב ככה שתתאימו את המלצותיכם(אם יהיו כאלה) תודה לעונים אגב פירסמתי פה את ההודעה כיוון שבאתר "אודיו וקולנוע ביתי" לא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אחי, לך רק על פיליפס, לי יש בבית טלויזיה של טושיבה 32" LCD, היא לא מתקרבת בכלל לטלויזיה 37" של פיליפס שיש לי בבית.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אל תעשה את זההרזולוציה on the faceאולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך השימוש העיקרי יהיה בתור טלוויזיה לא מסך מחשב אני אחבר מחשב רק לשם צפייה בסרטיםאחי, לך רק על פיליפס, לי יש בבית טלויזיה של טושיבה 32" LCD, היא לא מתקרבת בכלל לטלויזיה 37" של פיליפס שיש לי בבית.למה תמיד יש לי הרגשה שPHILIPS בארץ זה "מותג" (מוצר מדבקה) או WHATEVERזה רק אני או ש.....
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר טלויזיה 20 אינץ' ? למה ?לחדר שלי(זה לא אולם קולנוע ואני לא רוצה את אפקט ה"לשבת בקולנוע בשורה ראשונה" )אה, וחצמזה זה מה שהתקציב שלי מאפשר לי
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אחי, דבר ראשון שם יש לך תקציב, פשוט תקנה מסף מחשב 21" LCD, יראו בו יותר טוב...אם לו פשוט תקנה טלויזיה 29" של LG (יש לי כזאת) רגילה, שלפי דעתי רואים בה טוב יותר מאשר כל LCD שקיימת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.