עבור לתוכן

שאלה בקשר לזן ויז'ן M

Featured Replies

פורסם

כפי שידוע לי הזן ויז'ן M הגיע לארץ והוא נמכר באתר של נעה מחשבים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4917

אז באתר זה מוכרים אותו ב-2300 שקל וכמה אנשים אמרו שזה מייבוא אישי, והם אמרו שכשזה יגיע מייבוא רשמי אז המחיר ירד או משהו...

בקיצור לא הבנתי את הקטע הזה של המחירים, מישהו יכול לעזור בזה?

תודה מראש.

פורסם

המכשיר שראית ב"נעה" כפי שזה נראה באמת מייבוא אישי.

בקשר למחירים, מתי שהיבואן הרשמי ישווק את המכשיר בארץ זה לא בהכרח יהיה יותר זול מהמחיר של "נעה".

אך מטבע העיניינים יותר חנויות ימכרו את המוצר ובהתאם המחירים ירדו עם הזמן בגלל התחרות.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי... טוב רק יש לי עוד שאלה.

מתי הנגן אמור להגיע מהייבואן הרשמי?

ותוך כמה זמן בערך ירד המחיר? זה נורא דחוף לי עד לפני פסח...

אהה וזה נכון שאין אחראיות על המכשיר אם זה מייבוא אישי?

פורסם

לגבי מה שרשום פה אני נאלץ לצאת נגד כל זה מכיוון שזה לא ייבוא אישי יש אחריות של איסטרוניקס שזה הייבואן הרשמי ומבירור שעשיתי(כן כן השקעתי בעבר) הנגן כן מייובא לארץ והוא עובר תהליכים אחרונים של גיור(כגון מיסוי וכו')

פורסם
  • מחבר

אהה טוב תודה...

אם נגיד אני יחכה שירד המחיר, בכמה המחיר יכול לרדת?

פורסם

המחיר יירקד ברגע שתהיה תחרות גדולה ממשה וגם אז הוא יירד בכלום כסף משהו כמו 100 ש"ח המחיר שלו כיום הוא בסביביות 2500+/- ולפי דעתי הוא שווה קנייה...

הנגן (זה בטוח אל תדברו על ייבוא אישי)מיובא על ידי היבואן הרשמי של קריאטיב-איסטרוניקס

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

שמחתי לעזור לך

פורסם

המחיר לא ירד ב100 שקלים.

הוא ירד בהרבה יותר אם תחכה עוד יותר זמן.

VISIOM M זה הדור החדש של הנגנים של קריאיטיב, ולמרות שזה הדור החדש אצלם, הוא הדור הישן אצלם אפל.

הוויזן M יצא קצת פחות מחצי שנה אחרי האפל ווידיאו.

עוד מעט יצא האייפוד החדש ואתה תראה כמו מפגר. בייחוד אחרי שקריאיטיב יוציאו נגן חדש.

* וויזן M אולי מציג מסך נחמד, אבל הוא גדול, שמן, הווידיאו שלו נתקע לשנייה כל 10 דקות (כבר סיבה לא לקנות), ולמעשה הוא חיקוי

כושל לאייפוד וידיאו. מה גם שהוא עולה יותר.

* ייבוא אישי זאת הדרך היחידה שלך לא לצאת פראייר וטמבל. תתלבש על מישהו שנוסע לארצות הברית, תגיד לו שיקנה לך שם את הנגן שאתה רוצה

ואתה תהיה מסודר. לפעמים יש גם אחריות בינלאומיות כמו אצל האייפוד.

הוויזן M עולה כרגע 300 דולר שזה 1410 לפי שער הדולר הנוכחי (4.7) שזה 900 שקלים פחות ממה שהוא יעלה לך בארץ.

תעשה חשבון אם שווה לך לשלם 900 שקלים בשביל נגן שמגיע לארץ 4 חודשים לאחר שהוא יצא בחו"ל

פורסם

????

אה??.

מאיפה שמעת את זה?

אתה רציני?

וואלה מה אם אני אומר לך שראיתי סרט שלם על הוויז'ן אם בלי שהוא נתקע?

אה ועוד משהו מה אם אני אומר לך שאם תופסים את הוויז'ן אם אצלך ומגלחים שהוא קנוי בארה"ב אתה תצטרך לשלם הרבה מאוד מכס...

ועוד משהו אני גם רוצה להגיד לך שהוא לא כל כך שמן והחברה היחידה שמפגרת מאחור זוהי אפל מפני שהם היחידים שהם חסרי רדיו וטייפ מנהלים ומי שמייצר את זה זוהי בכלל חברה בשם בלקין שהידע שלה הוא במוצריפ טכנולוגיים ואפל כולה עיצבה אותו...

ואני חושב שבשביל מכשיר על שהוא בכמה מילימטרים עבה מהאייפוד ווידאו בשביל שתהיה לך אופציה להחלפת בטרייה וטייפ מנהלים ורדיו סך הכל אם אתה מוסיף את כל אלה לאייפוד ווידאו הוא לא קטן כל כך... איזה באסה אה?!

וגם יש דבר שנקרא עמידות ואיכות שבהם הקריאטיב לוקח ללא ספק הוא לוקח...

אז תפסיק עם השטויות ולנסות לנחם את עצמך שקנית מכשיר לבן,דק,שביר,ללא באנדל,ועם תוכנה דפוקה..

עריכה:

נ"ב הוא לא ייצטער על הקנייה הזאתי בחיים

פורסם
  • מחבר

כן Roshos צודק!

חוץ מזה שמעתי שהאייפוד החדש שייצא הוא נגן PIMP (חח סתם... PMP).

וזה לא ממש מה שאני מחפש. אני מחפש נגן שתהיה לו איכות שמע טובה והווידאו זאת תוספת ממש ממש טובה ושכחת לגמרי מעניין המכס!

עכשיו יכול להיות שאני טועה בנוגע לזה שהאייפוד החדש הוא נגן PMP.

אם אני טועה אז תקנו אותי.

שוב תודה ל-Roshos על התגובות... ;)

פורסם

המחיר לא ירד ב100 שקלים.

הוא ירד בהרבה יותר אם תחכה עוד יותר זמן.

VISIOM M זה הדור החדש של הנגנים של קריאיטיב, ולמרות שזה הדור החדש אצלם, הוא הדור הישן אצלם אפל.

הוויזן M יצא קצת פחות מחצי שנה אחרי האפל ווידיאו.

עוד מעט יצא האייפוד החדש ואתה תראה כמו מפגר. בייחוד אחרי שקריאיטיב יוציאו נגן חדש.

* וויזן M אולי מציג מסך נחמד, אבל הוא גדול, שמן, הווידיאו שלו נתקע לשנייה כל 10 דקות (כבר סיבה לא לקנות), ולמעשה הוא חיקוי

כושל לאייפוד וידיאו. מה גם שהוא עולה יותר.

* ייבוא אישי זאת הדרך היחידה שלך לא לצאת פראייר וטמבל. תתלבש על מישהו שנוסע לארצות הברית, תגיד לו שיקנה לך שם את הנגן שאתה רוצה

ואתה תהיה מסודר. לפעמים יש גם אחריות בינלאומיות כמו אצל האייפוד.

הוויזן M עולה כרגע 300 דולר שזה 1410 לפי שער הדולר הנוכחי (4.7) שזה 900 שקלים פחות ממה שהוא יעלה לך בארץ.

תעשה חשבון אם שווה לך לשלם 900 שקלים בשביל נגן שמגיע לארץ 4 חודשים לאחר שהוא יצא בחו"ל

אני מתקשה להבין מאיפה אתה מביא את השטויות שאתה מדבר... קודם כל מעניין אותי איך אתה יודע שאפל יוציאו נגן וידאו חדש כאשר אין אף הצהרה רשמית של אפל על כך או שמועה ממקור רציני. חיקוי כושל לאייפוד וידאו? מעניין שרוב האתרים כולל DAPREVIEW חושבים להפך ממך והכתירו אותו כנגן ה-MP3 הטוב ביותר בשוק. בנוסף לכך אני לא מבין מאיפה הקרצת שהוא שמן וגדול כאשר הוא קצת (עם דגש על קצת) יותר גדול מאשר ה-IPOD G5 הדקיק. עוד דבר שראוי להזכיר הוא שהמחיר של ה-VISION M הוא 329 דולר ולא 300 דולר כפי שאתה אומר.

עצה בשביל הפעם הבאה - תקרא קודם את הביקורות ודע את העובדות לפני שאתה זורק שטויות לאויר.

פורסם

אני מחפש נגן שתהיה לו איכות שמע טובה והווידאו זאת תוספת ממש ממש טובה ושכחת לגמרי מעניין המכס!

אם אלו הרצונות שלך אז לפי דעתי מבחינת הנגן הכי מתקדם שיש בקטגוריה הזאתי שמתאים למה שאמרת זהו ה-zen vision:m

פורסם

וכרגיל,זמני הסוללה מסריחים!

מתי הם יבינו שעד שאין סוללה חזקה,הנגן לא שווה שקל[וסוללה חזקה זה 30 שעות מוזיקה ו15 שעות סרטים [משו כזה] (ולא בכתב קטן כמו זה: MP3, 128kbps, 4mins/ song)],היום אנשים שומעים כבר ב 320Kbps וזה מספיק בקושי ל8 שעות [בלחץ].

בקיצור:LAME.

פורסם

לפי דעתי הם הבינו אבל זה טריק שיווקי חכם ככה הם גורמים ללקוח לקנות או סוללה חזקה יותר או לקנות עוד אחת רגילה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים