עבור לתוכן

האירנים עשו עוד טעות

Featured Replies

פורסם

ארה"ב לא תפלוש לשום מקום נוסף בזמן הקרוב, ואני חושב שהאירנים מודעים לכך. גם ככה הם בבוץ עמוק בשתי המדינות האחרונות שהם החליטו לפלוש אליהן, והצבא שלהם מפוזר ברחבי הגלובוס. לאירן בניגוד לעירק יש צבא שלא כדאי להמעיט בערכו.

פורסם

אתה יודע למה יש להם צבא?

כי ארה"ב נתנה להם אותו.

מאיפה בדיוק אתה חושב יש להם F-14?

אךךך עולם מטומטם...מתי תבין שמוסלמים לא בנויים לחברה האנושית....

אגב, ארה"ב כן תתקוף ועד איך תתקוף

מה שנכון, האחמדיניגאדבגדחלבשדיגלשבדגנשבגדנחש הזה ממש אדיוט

אם הוא לא היה יוצא בהצהרות של השמדת מדינת ישראל, ספק אם היו עושים לו משהו.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאתה חושב לכח שיש בעירק אין בעיה ליתמודד נגד אירן

ולבוש אין יותר בחירות ככה שאני בטוח שבקצב טעויות של אירן תוך כמה חודשים תיהיה מילחמה נוספת

פורסם

אגב, ארה"ב כן תתקוף ועד איך תתקוף

ממש לא.

האמריקאים מודעים טוב מאוד ליכולות הצבאיות של איראן, ולהשלכות של פעולה צבאית נגדה. זו לא אפגניסטן חסרת צבא או עירק עם צבא ממוטט, זו מדינה גדולה עם צבא גדול ומצויד ולאמריקאים יהיו המון אבדות במלחמה.

ברור שהאמריקאים יכולים לנצח את אירן, אבל הם לא יהיו מוכנים לספוג את האבדות הללו ויתרה מזאת - אף אחד לא יכול לומר מה יעשה אחמדינג'ד אם הוא באמת יידחק לפינה ולא יהיה לו מה להפסיד.

פורסם

למה נראה לך שארצות הברית תצא למלחמה כוללת על איראן רק כדי שלא יהיה להם נשק להשמדה המונית?

אמנם בוש ידוע בפתרונות המאוד לא אלגנטיים שלו לבעיות קטנות, אבל זה רק בגלל שסעודיה מחזיקה בארצות הברית, בוש מושחת, ובגלל שאבא שלו עובד עם הסעודים.

אין לו קשר עם האיראנים למיטב ידיעתי, לכן יותר סביר שתהיה פעולת קומנדו. צוללות ישלחו טילים ליעדים הברורים. כמה חמקנים יהרגו את הצוותים,

פעולה רגלית כדי למצוא את המתקנים החבויים ובוש מקבל עוד כמה נקודות בסקרים.

נ.ב.

לא נראה לי שבוש יתקוף. הבנאדם מעורב יותר מדי בשחיתות מוגזמת מכדי שהוא יוכל לחשוב בהיגיון.

פורסם
  • מחבר

בזמנו פחדו ליתקוף את גרמניה הנאצית מאותה סיבה עד שלא היה ברירה יותר

כי הגרמנים יתחזקו והתחילו תמילחמה בעצמם

אני לא חושב שארצות כמו בריטניה וארצות הברית יסכימו לגרמניה הנאצית 2

ויתקפו את אירן לפני שיהיה מאוחר מידי ולאירן יהיה כח גרעיני משמעותי

על תישכח שיש גם כמות ענקית של נפט באזור הזה ותת לאירן ליתחזק בצורה כזות זה אומר להחזיק לארצות הברית בביצים

פורסם

ממש לא.

האמריקאים מודעים טוב מאוד ליכולות הצבאיות של איראן, ולהשלכות של פעולה צבאית נגדה. זו לא אפגניסטן חסרת צבא או עירק עם צבא ממוטט, זו מדינה גדולה עם צבא גדול ומצויד ולאמריקאים יהיו המון אבדות במלחמה.

ברור שהאמריקאים יכולים לנצח את אירן, אבל הם לא יהיו מוכנים לספוג את האבדות הללו ויתרה מזאת - אף אחד לא יכול לומר מה יעשה אחמדינג'ד אם הוא באמת יידחק לפינה ולא יהיה לו מה להפסיד.

חכה ותיראה

הם לא יודעים עם מי הם התעסקו

בוש הוא טקסני עצבני.

פורסם

בוש שקוע עמוק מספיק בבוץ עם עיראק....להכנס לעימות עם איראן באמת יכביד מאוד על האמריקאים.

פורסם

איזה מדינות?!

רק לארצות הברית יש מספיק כוח כדי לא לסבול מהתוצאות של התקפה כזאת.

ולמה נראה לכם שנפט ו"גרמניה הנאצית 2" מזיזים למישהו?!

מלחמות מתחילות רק בגלל פוליטיקה.

פורסם

אם בוש או מישהו אחר צריך לחכות

שיגמר הבלגן בעירק ואפגניסטאן

אז זה יכול להמשך שנים מה עוד

שכל הבלגן הזה הוא גלובלי

והצבא האירני כבר נמצא מאחור

אבל מפתחות הפסטיק מחכים לאירנים הטיפשים

ושם לגמור את העינין זה לא פשוט

רק הפצצה תעזור שם

פורסם
  • מחבר

איזה מדינות?!

רק לארצות הברית יש מספיק כוח כדי לא לסבול מהתוצאות של התקפה כזאת.

ולמה נראה לכם שנפט ו"גרמניה הנאצית 2" מזיזים למישהו?!

מלחמות מתחילות רק בגלל פוליטיקה.

ואתה חושב שנפט לא=פוליטיקה

ואני לא מדבר על גרמניה הנאצית מיבחינת מחנות ריכוז וכו אלה מהבחינה של הכיבוש והאיום הנאצי

והרבה מדינות מפחדות מיזה ולא יתנו לזה ליקרות

פורסם

משום מה אתה מתבסס על ההנחה שהעולם המודרני למד משהו ממלחמת העולם השניה. אתה טועה.

פורסם

משהו חייב לקרות.הבן זו** הזה לא יכול להמשיך ולאיים ככה כמה שהוא רוצה.

זה חייב להגיע למלחמה.אין ברירה אחרת.

פורסם

השאלה אם אחמדינאג'אד מוכן לחסל את ישראל ובכך לחסל את עמו אישית אני לא מאמין שהוא מוכן לעשות את זה.

מה שכן ברגע שאיראן תפתח נשק הוא יגיע לכול אירגון טירור איסלאמי גדול וכאן מתחילה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים