פורסם 2006 במרץ 319 שנים http://news.walla.co.il/?w=//868903 אני מריח כבר את צבא ארצות הברית מוחץ את אירן
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ארה"ב לא תפלוש לשום מקום נוסף בזמן הקרוב, ואני חושב שהאירנים מודעים לכך. גם ככה הם בבוץ עמוק בשתי המדינות האחרונות שהם החליטו לפלוש אליהן, והצבא שלהם מפוזר ברחבי הגלובוס. לאירן בניגוד לעירק יש צבא שלא כדאי להמעיט בערכו.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אתה יודע למה יש להם צבא?כי ארה"ב נתנה להם אותו.מאיפה בדיוק אתה חושב יש להם F-14?אךךך עולם מטומטם...מתי תבין שמוסלמים לא בנויים לחברה האנושית....אגב, ארה"ב כן תתקוף ועד איך תתקוףמה שנכון, האחמדיניגאדבגדחלבשדיגלשבדגנשבגדנחש הזה ממש אדיוטאם הוא לא היה יוצא בהצהרות של השמדת מדינת ישראל, ספק אם היו עושים לו משהו.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר זה מה שאתה חושב לכח שיש בעירק אין בעיה ליתמודד נגד אירןולבוש אין יותר בחירות ככה שאני בטוח שבקצב טעויות של אירן תוך כמה חודשים תיהיה מילחמה נוספת
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אגב, ארה"ב כן תתקוף ועד איך תתקוףממש לא.האמריקאים מודעים טוב מאוד ליכולות הצבאיות של איראן, ולהשלכות של פעולה צבאית נגדה. זו לא אפגניסטן חסרת צבא או עירק עם צבא ממוטט, זו מדינה גדולה עם צבא גדול ומצויד ולאמריקאים יהיו המון אבדות במלחמה.ברור שהאמריקאים יכולים לנצח את אירן, אבל הם לא יהיו מוכנים לספוג את האבדות הללו ויתרה מזאת - אף אחד לא יכול לומר מה יעשה אחמדינג'ד אם הוא באמת יידחק לפינה ולא יהיה לו מה להפסיד.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים למה נראה לך שארצות הברית תצא למלחמה כוללת על איראן רק כדי שלא יהיה להם נשק להשמדה המונית?אמנם בוש ידוע בפתרונות המאוד לא אלגנטיים שלו לבעיות קטנות, אבל זה רק בגלל שסעודיה מחזיקה בארצות הברית, בוש מושחת, ובגלל שאבא שלו עובד עם הסעודים.אין לו קשר עם האיראנים למיטב ידיעתי, לכן יותר סביר שתהיה פעולת קומנדו. צוללות ישלחו טילים ליעדים הברורים. כמה חמקנים יהרגו את הצוותים,פעולה רגלית כדי למצוא את המתקנים החבויים ובוש מקבל עוד כמה נקודות בסקרים.נ.ב.לא נראה לי שבוש יתקוף. הבנאדם מעורב יותר מדי בשחיתות מוגזמת מכדי שהוא יוכל לחשוב בהיגיון.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר בזמנו פחדו ליתקוף את גרמניה הנאצית מאותה סיבה עד שלא היה ברירה יותרכי הגרמנים יתחזקו והתחילו תמילחמה בעצמם אני לא חושב שארצות כמו בריטניה וארצות הברית יסכימו לגרמניה הנאצית 2 ויתקפו את אירן לפני שיהיה מאוחר מידי ולאירן יהיה כח גרעיני משמעותיעל תישכח שיש גם כמות ענקית של נפט באזור הזה ותת לאירן ליתחזק בצורה כזות זה אומר להחזיק לארצות הברית בביצים
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ממש לא.האמריקאים מודעים טוב מאוד ליכולות הצבאיות של איראן, ולהשלכות של פעולה צבאית נגדה. זו לא אפגניסטן חסרת צבא או עירק עם צבא ממוטט, זו מדינה גדולה עם צבא גדול ומצויד ולאמריקאים יהיו המון אבדות במלחמה.ברור שהאמריקאים יכולים לנצח את אירן, אבל הם לא יהיו מוכנים לספוג את האבדות הללו ויתרה מזאת - אף אחד לא יכול לומר מה יעשה אחמדינג'ד אם הוא באמת יידחק לפינה ולא יהיה לו מה להפסיד.חכה ותיראההם לא יודעים עם מי הם התעסקובוש הוא טקסני עצבני.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים בוש שקוע עמוק מספיק בבוץ עם עיראק....להכנס לעימות עם איראן באמת יכביד מאוד על האמריקאים.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים איזה מדינות?!רק לארצות הברית יש מספיק כוח כדי לא לסבול מהתוצאות של התקפה כזאת.ולמה נראה לכם שנפט ו"גרמניה הנאצית 2" מזיזים למישהו?!מלחמות מתחילות רק בגלל פוליטיקה.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אם בוש או מישהו אחר צריך לחכותשיגמר הבלגן בעירק ואפגניסטאןאז זה יכול להמשך שנים מה עודשכל הבלגן הזה הוא גלובליוהצבא האירני כבר נמצא מאחוראבל מפתחות הפסטיק מחכים לאירנים הטיפשיםושם לגמור את העינין זה לא פשוטרק הפצצה תעזור שם
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר איזה מדינות?!רק לארצות הברית יש מספיק כוח כדי לא לסבול מהתוצאות של התקפה כזאת.ולמה נראה לכם שנפט ו"גרמניה הנאצית 2" מזיזים למישהו?!מלחמות מתחילות רק בגלל פוליטיקה.ואתה חושב שנפט לא=פוליטיקהואני לא מדבר על גרמניה הנאצית מיבחינת מחנות ריכוז וכו אלה מהבחינה של הכיבוש והאיום הנאציוהרבה מדינות מפחדות מיזה ולא יתנו לזה ליקרות
פורסם 2006 במרץ 319 שנים משום מה אתה מתבסס על ההנחה שהעולם המודרני למד משהו ממלחמת העולם השניה. אתה טועה.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים משהו חייב לקרות.הבן זו** הזה לא יכול להמשיך ולאיים ככה כמה שהוא רוצה.זה חייב להגיע למלחמה.אין ברירה אחרת.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים השאלה אם אחמדינאג'אד מוכן לחסל את ישראל ובכך לחסל את עמו אישית אני לא מאמין שהוא מוכן לעשות את זה.מה שכן ברגע שאיראן תפתח נשק הוא יגיע לכול אירגון טירור איסלאמי גדול וכאן מתחילה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.