עבור לתוכן

ברוך מרזל מתערב בחיי הנישואין של אנשים - מעל דפי התקשורת

Featured Replies

פורסם

אגב, אני גם לא טוען שמה שחברת הכנסת המכובדת גלאון עשתה.

ובכל זאת אתה מכנה אותה "חברת כנסת מכובדת", ואותו "אדם חוצפן וחשוך", למרות שהוא זה ששלח לה מכתב פרטי (אתה יודע מה, 50-50 שהוא הדליף את זה לתקשורת, נלך איתך) לעומת זהבה גלאון שבפירוש פרסמה בפומבי את מכתב התגובה שלה על מנת לעשות הון פוליטי עלוב. מעניין.. ::)

• תגובות 69
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נו, אולי תפסיק לערוך את התגובות שלך בזמן שאני מגיב? :)

בכלאופן, זה עדיין לא מרשים אותי.

איך שאני רואה את זה, שני גורמים אפשריים להדלפת המכתב:

1. כותב המכתב או מי מטעמו.

2. מקבלת המכתב או מי מטעמה.

אני עדיין מאמין כי אפשרות 1 סבירה הרבה יותר.

קראתי לה חברת הכנסת המכובדת בציניות.

את דעתי על חברי הכנסת כקבוצה אשמור לעצמי פן יכניסו אותי לקלאבוש.

פורסם

טוב מספיק עם המשחקי פינג-פונג האלה.

ברור שהמפלגות הקטנות ינצלו כל הזדמנות כדי להקפיץ את מספר המנדטים הפוטנציאלי

אבל אם מרזל לא היה דוחף את האף לעניינים של אחרים, היה נחסך מאיתנו גם המכתב של גלאון.

פורסם

אף-אחד לא פטור, אבל הדגש הוא על מי שהתחיל את התגובת שרשרת הזאת.

פורסם

יש המאמינים שדווקא זה שמגיב בילדותיות ואז אומר "הוא התחיל!" הוא ילדותי יותר מאשר זה ש"התחיל"..

פורסם

אם ילדותיות הייתה פגיעה בזכויות אדם אולי הייתי מבין על מה אתה מדבר.

פורסם

מה ?

אם היית מדבר לעניין ולא מנסה לדחוף דמגוגיה זולה לכל משפט אולי הייתי מבין על מה אתה מדבר.

פורסם

מה הקשר לדיון ???

אני חושב שהשימוש הזה בסלב לטובת פוליטיקה הוא מגעיל וזה מזכיר לי את מיקרה לימור ליבנת והזה שזכה במדלית זהב

פורסם

מה ?

אם היית מדבר לעניין ולא מנסה לדחוף דמגוגיה זולה לכל משפט אולי הייתי מבין על מה אתה מדבר.

שוב, מספיק עם המשחקי פינג-פונג האלה.

להעתיק את ההודעה שלי ולשנות כמה מילים זה כל-כך 2002 ::) צא מזה כבר.

גלאון היא תככנית פוליטית, אבל לא היינו שומעים ממנה אם מרזל היה שותק.

ולכן מרזל אחראי באופן כפול על 1. כפייה דתית 2. דחיפת קולה המצווח של גלאון למרכז התקשורת.

פורסם

זה מזכיר לי את מיקרה לימור ליבנת והזה שזכה במדלית זהב

פשוט עצוב

פורסם

תגידו, מישהו מכם חשב על לשים את עצמו בנעליו של הזוג הטרי ואיך הם מרגישים לגבי המכתב הזה?

אז זהו, שלא מדובר ב"המלצה ידידותית" אלא משהו מגעיל ומרשע לגמרי מצידו של מרזל שצרייך שלא לדחוף את האף בתחת של אנשים אחרים כי להביא גביע לישראל שאראס מספיק טוב אבל לא בשביל להתחתן עם בת ישראל. תארו לעצמכם כיצד הוא מרגיש? ובטח לא חסר גזענים בליטה שעושים דברים דומים עכשיו אז במה הוא (מרזל) שונה מאותם ניאו-נאצים שטופי מוח?

פורסם

דמגוגית זולה.

על מכחיש שואה שפוגע ברגשות של משפחות שלמות שעברו את השואה,את ושכמותך טוענים לחופש הביטוי

ולא מתחשבים ברגשות של אותם משפחות,אבל כאשר יש איזה מכתב שאין בו שום דבר את ושכמותך מנסות לסתום פיות

ופתאום משחקים אותה רגישים.

הדבר המעניין,רוב התושבים החילונים הם נגד התבוללות ואת יכולה בדמגוגיה שלך להשוות את זה לנאצים עד מחר,

אבל הדעה של אותם אנשים לא נובעת מכך שהם חושבים שהגוי הוא גזע נחות אלא מהאמונה שהתבוללות מסכנת את עתיד העם היהודי.

פורסם
  • מחבר

ההשוואה לשואה - שחלק מהאנשים מבצעים אכן בכלל לא במקום - ואני לא רואה אפילו קו אחד להשוואה בין השניים.

אני גם מסכים שלמען שמירת "כמות" היהודים באמת עדיף שיהודים יתחתנו עם יהודים, אחרת קצב הריבוי הטבעי של היהודים יקטן.

אז מה? זה לא נותן לאדם זכות לנסות ולהכתיב עם מי הוא יכול ועם מי הוא לא יכול להתחתן. יעשה כל אחד, יהודי או לא יהודי הישר בעיניו, כל עוד זה לא נוגד את החוק, למרות שגם בעיניין החוק יש בעיה לעיתים.

פורסם

דמגוגית זולה.

על מכחיש שואה שפוגע ברגשות של משפחות שלמות שעברו את השואה,את ושכמותך טוענים לחופש הביטוי

ולא מתחשבים ברגשות של אותם משפחות,אבל כאשר יש איזה מכתב שאין בו שום דבר את ושכמותך מנסות לסתום פיות

ופתאום משחקים אותה רגישים.

הדבר המעניין,רוב התושבים החילונים הם נגד התבוללות ואת יכולה בדמגוגיה שלך להשוות את זה לנאצים עד מחר,

אבל הדעה של אותם אנשים לא נובעת מכך שהם חושבים שהגוי הוא גזע נחות אלא מהאמונה שהתבוללות מסכנת את עתיד העם היהודי.

עכשיו זאת הוצאת דיבה! בלום מקלדתך, פושטק! אין לי שום טיפה של סנטימנטים ו"הבנה" למכחישי שואה! ישנם בחוץ יהודים מבטן ומלידה (רובם קנדים) שגם הם מכחישים שואה, אז אולי תן לי לבעוט את התחת שלך לשם כדי שאתה תטיף להם מוסר?! ולמי אכפת נגד מה רוב התושבים?! נישואים ואהבה זה עניין פרטי ולא נחלתו של אף אחד כך שמצידי, אם מישהי רוצה להיות האישה ה-5 של נשיא איראן - שיהיה לה לבריאות (רק שלא תבוא לבכות שהוא מכה אותה), אז אל תכבס מילים ואל תלכלך על אנשים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים