עבור לתוכן

ברוך מרזל מתערב בחיי הנישואין של אנשים - מעל דפי התקשורת

Featured Replies

פורסם

נכון מאד, לא עניינו של אף אחד עם מי היא עושה ילדים וזאת אך ורק החלטה שלה ושלו, זה אידיוטי ומרושע.

לדעתי, במקום לנג'ס ליהודיות יפות שבורחות להתחתן עם גויים, הוא צרייך לחלק טיפים ליהודים כדי למנוע התבוללות. למשל שלא יתקמצנו, שישלמו עליה במסעדה, שלא ישאירו אותה עם החשבון כשהיא אומרת בפרוש שהיא לא נכנסת למיטה בלילה הראשון, להתגלח, גם שם למטה, לשים דאודורנט, לא לשים כפכפים, להיות פאקינג ג'נטלמן כי בפלאפון כל אחד יודע להשתמש אבל לפתוח את הדלת לפני אישה בהריון/עם עגלה כנראה רק אני יודעת...

מה את רוצה לעשות מאיתנו?

ולי אישית לא איכפת מה מאיזה גזע הבחורה -כל אחד יש לו תהחלטות שלו ובדברים מהסוג הזה אסור ליתערב

אחד מהאחים שלי יוצא הרבה זמן אם בחורה שמנה ואני לא אומר לו כלום פשוט כי זה זכותו

• תגובות 69
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון מאד, כי זה אח שלך ואם אתה אוהב אותו ואכפת לך ממנו אתה תתמוך בו לא תנסה לחבל לו במערכת יחסים - אלא אם אתה באמת מאמין שהיא חרא של בנאדם ותפגע בו (או לחליפין תהרוג אותו אם היא תהיה למעלה) אבל לא נראה לי שמרזל עשה את מה שעשה מתוך אהבת אחים יהודית ודאגה לשלומה של לינור.

פורסם

(או לחליפין תהרוג אותו אם היא תהיה למעלה)

:lol::xyxthumbs:

עריכה-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223411,00.html

צודק זה גם דבר שלילי מיבחינתי בימקום לדבר על מדיניות ביטחון וכו הם מדברים על סלב ומיתערבים להם בחיים :bash:

פורסם

עומרי עם כל הכבוד אני בספק אם מישהי תבטל חתונה רק בגלל שמישהו לא מהגזע שלה

אם אתה רוצה פרטים איך הגעתי למסקנה הזאת אין לי בעיה לשתף אותך בפרטי

פורסם

היא יכולה לתבוע את מרזל על הטרדה.

פורסם

שליחת מכתב אחד זה לא הטרדה... אם הוא ישלח לה כל יום מכתב על זה אז זה יהיה הטרדה... מכתב אחד זה ממש לא הטרדה...

פורסם

נחיה ונראה.

פורסם

אני לא מבין, בכל פעם שאיזה אידיוט ישלח מכתב לסלבריטי זה יהפוך לאייטם תקשורתי עצום?

למי לעזאזל אכפת?! וואו, ברוך מרזל שלח מכתב ללינור אברג'יל! אלוהים אדירים, סנסציית המילניום! איפה CNN שיראיינו את כל השכנים שלו?

זו פשוט תעודת עניות ל-Ynet, שמוכיחים שוב שהתקשורת בארץ היא לא יותר מצהובון זול.

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לכם שהוא שלח לה את ההודעה הזאת ?

הוא לא כפה עליה שום דבר, הוא בסך הכל המליץ לה המלצה אישית לא להתחתן עם גוי, לפחות לא לפני שהוא יתגייר.

מה אכפת לכם ? מפריע לכם? כואב לכם? זה שאתם לא מסכימים איתו לא אומר שהוא "חוצפן", "אטום" ושאר כינויים שהדבקתם לו.

אם המקרה היה הפוך, ואלינור היתה אומרת לו: "אני אוהבת אותך, אבל אני לא יכולה להתחתן איתך כי אתה לא יהודי.." - ואז יוסי שריד היה שולח לה מכתב ואומר לה שהיא צריכה להתחתן איתו, כי אהבה יותר חשובה ממסורת דתית כלשהיא - אתם הייתם מגיבים באותה צורה?

אני בספק. ::)

הייתי מסכים איתך וסותם את הפה אם רק היה מסתפק בשליחת מכתב. הבעיה היא שהוא שלח מכתב ציבורי.

אם המניעים שלו כל כך תמימים וטהורים כפי שהוא טוען במכתבו, מדוע בחר לשלוח מכתב ציבורי? הוא מתעטה בטלית של היהדות ודאגה ליהדות כולה על מנת לסחוף הון פוליטי, והכל על חשבון חייו הפרטיים של אדם. הוא שיסה ציבור שלם באדם שלא עשה שום דבר רע או בלתי חוקי.

בנוסף לכך, למרות שאין במה שהוא כתב בכדי להוות כפייה, עצם הציבוריות של מה שכתב ושיסוי של ציבור באישיות הזאת כבר כן מהווה כפייה באמצעות לחץ ציבורי.

ולסיכום, זוית הראיה של פשפש שמציג הכותב וחלק ניכר מהמגיבים לכתבה שהרתיחו אותי: "אם הוא באמת אוהב אותה, שיתגייר."

איזה מן הצעה מטופשת זו? לא רק שזה שם ללעג את חופש הדת וחירות האדם, זה שם ללעג את היהדות עצמה. העובדה שהוא לא בחר להתגייר עד עכשיו כנראה משמעה שהיהדות אינה קרובה לליבו. ייתכן ויסכים להתגייר, אז מה? זה אומר שהוא עבר תהליך פרוצדורלי מגוחך ללא שום קשר לאמונתו על מנת ליצור את האשליה שאין כאן התבוללות.

זה משול לטאטוא הלכלוך תחת השטיח. כן, הוא התגייר, אז הוא עכשיו יהודי כשר לחלוטין. יחגוג את חג המולד, אבל העיקר שהרבנים הטביעו עליו את החותמת.

כל זאת עוד בלי להתחשב בעובדה בכלל שהוא באמת מאמין בנצרות? אולי אם היא אוהבת אותו שתתנצר? נראה מה יגיד אז אדון מרזל והמגיבים לכתבה.

פורסם

מה זה לעזאזל "מכתב ציבורי" ? :nixweiss:

היא יכולה לתבוע את מרזל על הטרדה.

שטויות במיץ עגבניות.

לא, זאת כבר קפיצה על הזדמנות פז לנסות לעקוץ ולעשות רווח פוליטי זריז.

ואת דעתי על זהבה גלאון עדיף שאני לא אפרט.

ורק כדי להעמיד פרטים על דיוקם:

המכתב של מרזל היה אישי.

לעומת זאת, זהבה גלאון תפסה על זה טרמפ, ומטרתו היחידה של המכתב שלה הוא מן הסתם פוליטי.

אגב,

71. גזענות וניצול פוליטי

זהבה,

אכן את צודקת באומרך כי חתונתה של לינור היא ענינה הפרטי.

אך מעבר לכך מכתבך הוא שיר הלל לגזענות ולשנאה. היו כבר שנבחרו לכנסת עקב שנאת חרדים מופגנת אבל זו אינה סיבה לנסות לעשות זאת שוב.

פתחון הפה וההשתלחות הדורסנית שלך בתושבי חברון וקרית ארבע עוברת את גבול הטעם הטוב וגובלת בגזענות!

גם אם יש בינהם חוטאים כאלה ואחרים המשתמשים בדת בדרך לא ראויה עדין אין הדבר מהווה לגיטימציה לפוליטיקאית ואשת שררה להשתלח בכלל המיבור.

מה שחמור מכך הוא ההקשר האוטומטי המתהווה במוחו של הקורא - דת = חברון = רודפי ערבים.

זוהי כמובן שטות ממדרגה ראשונה!

דת היא דבר יפה וארצנו מלאה אנשים טובים המקיימים את מצוות הדת ובינהם לא תרצח, לא תגנוב ומיישמים הלכה למעשה ואהבת לרעך כמוך. - ממכתבך עולה שעבורך קשה לומר ואהבת לרעך כמוך.

למרות שיכלת להסתפק בתגובה ענינית בחרת להשתלח באנשים שאינם נשואי המכתב. זאת ועוד בעוד את טוענת שענינה של לינור היא ענינה הפרטי בחרת לפרסם את מכתבך ולא לכתוב לה מכתב אישי.

דו פרצופיות היא תכונה פןליטית מובהקת...

לינור, היות וזהו ענינך הפרטי וזוהי במה ציבורית אבחר להתעלם לחלוטין מנושא הכתבה ולא לייעץ לך לגבי המשך דרכך.

בהצלחה וכל טוב לכל עם ישראל.

פורסם
  • מחבר

מכתב ציבורי או פומבי הוא מכתב המיועד לאדם פרטי לכאורה, אך מפורסם באמצעי התקשורת.

אם אתה טוען שהמכתב הוא פרטי, כיצד הגיע אם כן עותק שלו לתקשורת?

פורסם

כיצד מתמלא עמוד הרכילות של כל עיתוני ה"פנאי והתרבות" ? :nixweiss:

עברית, אתה יודע ?

במכתב ששלח אל הכלה לעתיד אף הציע לה מרזל ליצור איתו קשר, כדי שישמש לה אוזן קשבת וכדי שאם תרגיש צורך, תוכל להתייעץ עמו לפני שתעבור את נקודת האל-חזור.

....

את המכתב הנרגש מסיים מרזל בהצעה כנה לסיוע עבור המלכה בדימוס: "במידה ותרצי לקבל מידע על הסכנה שבנישואים עם גויים ולהתייעץ, אני משאיר לך את מספר הטלפון הסלולרי שלי. אנא צרי עמי קשר בכל שעה שתחפצי ואהיה לאוזן קשבת עבורך".

אתה עדיין חושב שזה היה פומבי? :s07:

פורסם
  • מחבר

אני לא קורא את עמוד הרכילות בעיתוני הפנאי והתרבות.

למען האמת אני מעדיף לעבור חוקן אנאלי כפי שפורסם ב ynet לא מזמן מאשר לקרוא את זה.

מצד שני, הרבה יותר קל לי להאמין שהכותב הדליף או פרסם את המכתב בצורה כלשהי מאשר הנמענת.

בכלאופן, אם הוא אכן לא הדליף את המכתב לאמצעי התקשורת, מה שנאמר בתגובתי הקודמת בנושא זה אינו רלוונטי.

מצד שני זה לא מפחית מהרלוונטיות של החלק האחרון של תגובתי.

אגב, אני גם לא טוען שמה שחברת הכנסת המכובדת גלאון עשתה לגיטימי.

פורסם

זאת כבר קפיצה על הזדמנות פז לנסות לעקוץ ולעשות רווח פוליטי זריז.

ואת דעתי על זהבה גלאון עדיף שאני לא אפרט.

אכן. כדברי הפתגם הידוע, חמור קופץ בראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים