עבור לתוכן

ברוך מרזל מתערב בחיי הנישואין של אנשים - מעל דפי התקשורת

Featured Replies

פורסם

אבל הוא בטח לא רואה טלויזיה חילונית וקורא עיתונים חילונים וכו

כך שהוא לא יודע

הוא בטח חי בבועה דתית וזה שהוא שמה על החתונה הזות זה מאוד מוזר בעיני

• תגובות 69
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אוהב את ברוך מרזל (כמו את כל שאר ממשיכי דרכו של כהנא), אפילו הצבעתי עבורו בבחירות האחרונות, אבל הפעם הוא הגזים.

תעלול בחירות לא מוצלח במיוחד.

פורסם

אתה בסדר, כן?

פורסם

מה אכפת לכם שהוא שלח לה את ההודעה הזאת ?

הוא לא כפה עליה שום דבר, הוא בסך הכל המליץ לה המלצה אישית לא להתחתן עם גוי, לפחות לא לפני שהוא יתגייר.

מה אכפת לכם ? מפריע לכם? כואב לכם? זה שאתם לא מסכימים איתו לא אומר שהוא "חוצפן", "אטום" ושאר כינויים שהדבקתם לו.

אם המקרה היה הפוך, ואלינור היתה אומרת לו: "אני אוהבת אותך, אבל אני לא יכולה להתחתן איתך כי אתה לא יהודי.." - ואז יוסי שריד היה שולח לה מכתב ואומר לה שהיא צריכה להתחתן איתו, כי אהבה יותר חשובה ממסורת דתית כלשהיא - אתם הייתם מגיבים באותה צורה?

אני בספק. ::)

פורסם

כי אולי זה לא אותו דבר...

פורסם

אה, כן? ::)

ולמה לא בדיוק? ::)

גם לי זה ממש לא מפריע שהוא גוי, מצידי שתתחתן עם חזיר, אבל הצביעות שלכם חוגגת..

פורסם

כי פה היא רוצה להתחתן איתו.

שם היא מהשיקולים שלה מחליטה שלא.

פורסם

מה ?

פה היא רוצה, למרות הדת, ומציעים לה שלא.

שם היא לא רוצה, למרות האהבה, ומציעים לה שכן.

זה בדיוק אותו דבר.

פורסם

זה לא אותו דבר, זה הפוך.

ועריכה אחרי העריכה שלך...

מבחינה לוגית, אתה צודק.

אבל, רק דבר אחד קטן שכחת, אם היא לא רוצה, ולא משנה מה השיקולים עכשיו, מה זה משנה?, להציע לה להתחתן זה ממש לא אותו דבר כמו להציע לה לא להתחתן.

פורסם

תראה, אם היא היתה מסרבת לו כי הוא גוי אז לא היו חסרות נשים שהיו אומרות לה "תודה" ונצמדות לו לכלי. גם יוסי שריד. :lol:

פורסם

טוב, אין לי כוח להיכנס לוויכוח אידיוטי כזה.

כל בן אדם עם שכל שקורא את ההודעה האחרונות יכול להבין מי כאן הצבוע.

פורסם

אוקיי,סתם שאלה,אולי פספסתי פה משהו,אבל איפה אתם רואים את מרזל עושה משהו "מעל דפי התקשורת"?

לפי מה שהבנתי הבן אדם שלח לה מכתב פרטי,עם מסר פרטי....אני צריך להמשיך?

אוקיי בהיותי אדם מציאותי,אני יכול להניח שכנראה אולי הוא חשב שהדבר יתגלגל לתקשורת.אבל מצד שני זה לא בהכרח,אתם יודעים-"איש במומו פוסל".

בקיצור האזהרה היתה יכולה לנבוע משיקולים פוליטיים(או פוליטיים\הומניים) אבל באותה מידה היא הייתה יכולה לנבוע מדאגה אמיתית.

תקנו אם אני טועה.

פורסם

אתה לא טועה בכלל.

אבל כמעט כל המגיבים עד עכשיו היו צבועים, אז מן הסתם שאלו יהיו התגובות..

פורסם

אני גם במיקרה שיוסי שריד יגיד לה ליתחתן למרות שהיא לא רוצה

היתי מיתעצבן על זה

זה לא קשור לפוליטיקה זה קשור לפרטיות

פורסם

נכון מאד, לא עניינו של אף אחד עם מי היא עושה ילדים וזאת אך ורק החלטה שלה ושלו, זה אידיוטי ומרושע.

לדעתי, במקום לנג'ס ליהודיות יפות שבורחות להתחתן עם גויים, הוא צרייך לחלק טיפים ליהודים כדי למנוע התבוללות. למשל שלא יתקמצנו, שישלמו עליה במסעדה, שלא ישאירו אותה עם החשבון כשהיא אומרת בפרוש שהיא לא נכנסת למיטה בלילה הראשון, להתגלח, גם שם למטה, לשים דאודורנט, לא לשים כפכפים, להיות פאקינג ג'נטלמן כי בפלאפון כל אחד יודע להשתמש אבל לפתוח את הדלת לפני אישה בהריון/עם עגלה כנראה רק אני יודעת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים