פורסם 2006 במרץ 219 שנים שלום,אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר.אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gbתודה,mx
פורסם 2006 במרץ 219 שנים השאלות שקודם כל צריך לענות עליהן:1. מה התקציב?2. למה ישמש המחשב?3. האם אפשר לשקול מעבדי של AMD במקום (תלוי בשימושים)?4. האם מתוכנן OC (המהרה)?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר 1. תקציב, אני מניחה בסביבות ה-150$, אבל לא סופי. 2. המחשב ישמש גם לעריכת וידאו וגם לעבודה בתוכנות מולטימדיה, הדמיה ותלת מימד.3. אני מעדיפה אינטל כי אני יכולה להשיג בזול .4. אין תכנון ל-OC
פורסם 2006 במרץ 219 שנים שלום,אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר.אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gbתודה,mxב 150$ בחלומות הלילה , וגם שם לא בטוח ,עם הרכיבים שציינת לפחות 550 דולר...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים הייתי הולך על ה Asusאם אין צורך באפשרויות RAID ופותחת הת'רד אמרה ש-OC לא בא בחשבוןהייתי הולך אפילו על Gigabyte 8I945P-G
פורסם 2006 במרץ 219 שנים AmiLo, בג'יגהבייט שהצעת יש כרטיס מסך מובנה-מיותרהלוח שהציעו (של אסוס) יהיה טוב יותרגם הג'יגהבייט שליאור הציע יכול להיות טוב (למרות שעדיין הייתי מעדיף את האסוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.