פורסם 2006 במרץ 219 שנים יוצא לי ליראות הרבה תוכניות טלויזיה על היסטוריה ושיחקתי 100000000000 מישחקים שמיתבססים על מילחמת העולם השניה ואני לא מבין מה זה ריךולמה במילחמת העולם השניה יש תמושג ריך שלישימישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה ריך ומה זה הריך הראשון השני והשלישי? (במיקרה שיש 1 ו2 )בתודה STONE
פורסם 2006 במרץ 219 שנים תשאל בפעם הבאה את ויקי:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9Aאולי יש לה שם של מרוקאית אבל היא בכל זאת יודעת כמה דברים.
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר תודה עריכה- טוב הבנתי רייך זה סוג של ממלכה והנצים מיספרו את הרייך בישביל לתת למיפלגה הנצית חשיבות בהיסטוריה של הגרמנים וקראו לעצמם הרייך השלישי גם יצא לי לילמוד איך חלק מהשפות האירופיות יתפתחו ולמה יש קשר גדול בין לטינית לשפות אירופיות אחרות תודה לעוזרים
פורסם 2006 במרץ 219 שנים תודה עריכה- טוב הבנתי רייך זה סוג של ממלכה והנצים מיספרו את הרייך בישביל לתת למיפלגה הנצית חשיבות בהיסטוריה של הגרמנים וקראו לעצמם הרייך השלישי גם יצא לי לילמוד איך חלק מהשפות האירופיות יתפתחו ולמה יש קשר גדול בין לטינית לשפות אירופיות אחרות תודה לעוזרים ממש איש אשכולות
פורסם 2006 במרץ 219 שנים תשאל בפעם הבאה את ויקי:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9Aאולי יש לה שם של מרוקאית אבל היא בכל זאת יודעת כמה דברים.גדול!
פורסם 2006 במרץ 219 שנים חברה, לא להיות ציניים.הבחור מעוניין ללמוד, ושואל שאלות ראויות. ובכלל טוב שיש אנשים שמתעניינים בהסטוריה האנושית גם אם מדובר בפרטים שנראים לכם טריוויאליים
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר תפסיקי לעשן ואני יחזיר לך :-* :-* :-*(אבא שלי מעשן ואחרי שכל הילדות ראיתי אותו מוציא תראות בבוקר אני לא מסוגל ליתקרב לסיגריות)וחוץ מיזה אני רואה הרבה דברים על היקום והיסטוריה זה שאני אוהב דברים מפגרים לא אומר שאני לא אוהב גם דברים חכמים
פורסם 2006 במרץ 319 שנים סורי מאמי, אתה לא הטיפוס שלי אבל אשמח לחלוק בירה איתך פעם ולדבר על רובו של עולם. בקשר ללהפסיק לעשן, לא עישנתי יומיים אבל אז לא הצלחתי למצוא שום דבר שווה במקרר אז הלכתי וקניתי קופסא. לא לעשן עושה אותך מזה רעב אבל אין לך מושג מה אתה רוצה לאכול, זה מוזר לאללה. אופ-טופיק. יש לך עוד שאלות על גרמניה לפני שיסגרו עלינו עם מנעול, סוגר ובריח?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר לא אני יודע על השבטים הברברים שנילחמו ברומים ביגלל הדיון הזה על זה שרומה שלטה בגרמניה אבל בימקום מנהיגים רומים נתנה למנהיגים גרמנים לישלוט ברייך על מילחמה העולם הראשונה אני יודע פחות אבל זה לא מענין אותי ועל מילחמת העולם השניה אני יודע יותר מידי אפילו על זה שהיו הפשלה של איזה עיתון חשוב בנוגע ליומנים מזויפים של היטלר ראיתי אתמול את זה נישארו לי הרבה ארצות אחרות לילמוד תהיסטוריה שלהם לדוגמה למה יש בחורות כל כך יפות בארגנתינה? (יש לי עדין צד מפגר סורי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.