עבור לתוכן

שאלה על גרמניה

Featured Replies

פורסם

יוצא לי ליראות הרבה תוכניות טלויזיה על היסטוריה

ושיחקתי 100000000000 מישחקים שמיתבססים על מילחמת העולם השניה

ואני לא מבין מה זה ריך

ולמה במילחמת העולם השניה יש תמושג ריך שלישי

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה ריך ומה זה הריך הראשון השני והשלישי? (במיקרה שיש 1 ו2 )

בתודה STONE

פורסם

רייך זאת ממלכה

Reich

הרייך השני היה ביסמרק, הראשון לא זוכר, לפני הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

עריכה- טוב הבנתי רייך זה סוג של ממלכה

והנצים מיספרו את הרייך בישביל לתת למיפלגה הנצית חשיבות בהיסטוריה של הגרמנים וקראו לעצמם הרייך השלישי

גם יצא לי לילמוד איך חלק מהשפות האירופיות יתפתחו ולמה יש קשר גדול בין לטינית לשפות אירופיות אחרות

תודה לעוזרים

פורסם

תודה :xyxthumbs:

עריכה- טוב הבנתי רייך זה סוג של ממלכה

והנצים מיספרו את הרייך בישביל לתת למיפלגה הנצית חשיבות בהיסטוריה של הגרמנים וקראו לעצמם הרייך השלישי

גם יצא לי לילמוד איך חלק מהשפות האירופיות יתפתחו ולמה יש קשר גדול בין לטינית לשפות אירופיות אחרות

תודה לעוזרים

ממש איש אשכולות

פורסם

כן, לפעמים מגיע לו פרס. Good boy! :yelclap:

פורסם

חברה, לא להיות ציניים.

הבחור מעוניין ללמוד, ושואל שאלות ראויות. ובכלל טוב שיש אנשים שמתעניינים בהסטוריה האנושית גם אם מדובר בפרטים שנראים לכם טריוויאליים

פורסם
  • מחבר

מה עשיתי הפעם שניראה לכם מטומטם :s05:

פורסם

כלום.

פורסם

לא כלום, אנחנו מתפעלים מפרץ האינטלקטואליות מצדך הפעם. הפתעת אותי, באמת. :-*

פורסם
  • מחבר

תפסיקי לעשן ואני יחזיר לך :-* :-* :-*

(אבא שלי מעשן ואחרי שכל הילדות ראיתי אותו מוציא תראות בבוקר אני לא מסוגל ליתקרב לסיגריות)

וחוץ מיזה אני רואה הרבה דברים על היקום והיסטוריה זה שאני אוהב דברים מפגרים לא אומר שאני לא אוהב גם דברים חכמים

פורסם

סורי מאמי, אתה לא הטיפוס שלי אבל אשמח לחלוק בירה איתך פעם ולדבר על רובו של עולם. בקשר ללהפסיק לעשן, לא עישנתי יומיים אבל אז לא הצלחתי למצוא שום דבר שווה במקרר אז הלכתי וקניתי קופסא. לא לעשן עושה אותך מזה רעב אבל אין לך מושג מה אתה רוצה לאכול, זה מוזר לאללה. :screwy:

אופ-טופיק. יש לך עוד שאלות על גרמניה לפני שיסגרו עלינו עם מנעול, סוגר ובריח?

פורסם
  • מחבר

לא

אני יודע על השבטים הברברים שנילחמו ברומים

ביגלל הדיון הזה על זה שרומה שלטה בגרמניה אבל בימקום מנהיגים רומים נתנה למנהיגים גרמנים לישלוט ברייך

על מילחמה העולם הראשונה אני יודע פחות אבל זה לא מענין אותי

ועל מילחמת העולם השניה אני יודע יותר מידי

אפילו על זה שהיו הפשלה של איזה עיתון חשוב בנוגע ליומנים מזויפים של היטלר :lol:

ראיתי אתמול את זה

נישארו לי הרבה ארצות אחרות לילמוד תהיסטוריה שלהם לדוגמה למה יש בחורות כל כך יפות בארגנתינה? :lol:(יש לי עדין צד מפגר סורי)

פורסם

תכבה את האש, אתה גולש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים