פורסם 2006 במרץ 219 שנים טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto:פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקחההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PEובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן...מה שכן רציתי לשאול אותכם:מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ?P4P800-E DeluxeP4C800-E Deluxeתשובות יתקבלו בברכה :auto:
פורסם 2006 במרץ 219 שנים גם אני עמדתי בדילמה שלך..ולבסוף לקחתי את הP4P800E DELUXE ב650 שקל...ההבדל בינו לבין הP4C800 הוא לא משמעותי בכלל..(כרטיס קול/רשת שונים..)ההפרש בביצועים..(המאוד מזערי)..לא שווה שום תוספת של 400+- שקל..תעיין בביקורות פה..(תבין)..http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p4p800e.htmlרק אזהרה קטנה אם אתה מתכנן OC ללוח..ללוח הנ"ל יש בעיות של נפילות מתח למתח של המעבד...
פורסם 2006 במרץ 219 שנים גם אני עמדתי בדילמה שלך..ולבסוף לקחתי את הP4P800E DELUXE ב650 שקל...ההבדל בינו לבין הP4C800 הוא לא משמעותי בכלל..(כרטיס קול/רשת שונים..)ההפרש בביצועים..(המאוד מזערי)..לא שווה שום תוספת של 400+- שקל..תעיין בביקורות פה..(תבין)..http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p4p800e.htmlרק אזהרה קטנה אם אתה מתכנן OC ללוח..ללוח הנ"ל יש בעיות של נפילות מתח למתח של המעבד...מוזר, יש לי אותו לוח רק בלי ה"E" ולי אין שום נפילות מתח במעבד, רק כמה בעיות של קריאות משונות
פורסם 2006 במרץ 219 שנים זה העניין שאין לך את אותו הלוח..("חסר לך הE")...זה בעיה די נפוצה מספיק שיעשה חיפוש ברשת הוא ימצא..מעבר לבעיה..(קטנה יחסית)..הלוח מצוין..
פורסם 2006 במרץ 219 שנים זה העניין שאין לך את אותו הלוח..("חסר לך הE")...זה בעיה די נפוצה מספיק שיעשה חיפוש ברשת הוא ימצא..מעבר לבעיה..(קטנה יחסית)..הלוח מצוין..הE לא הוסיף כ"כ הרבה שיפורים\שינויים ללוח הזה, לפחות ממה שאני ראיתיאולי הם שינו את המערכת מתחים בלוח לאיזה אחת אחרת. אבל עדיין המוזר לי
פורסם 2006 במרץ 219 שנים הE כן מוסיף כמה דברים..(אומנם לא מהפך אבל..)..וכול עוד אין לך את אותו הדגם אין לך ממש על מה להתווכח...
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר ל BUNG תעיין במפרטים של הלוחות... אני בטוח שה- E מוסיף משו... בעניין הדילמה... אני מבין שאין מה שמצדיק את המחיר הגבוה של הלוח השני ואני בטוח שהוא יותר טוב אבל עדיין לשלם עליו מעל 1000 שקל קצת נראה לי הרבה אבל האם השוני בצ'יפסט כל כך מורגש ?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים בתור משתמש לשעבר ב P4C800E Deluxe אני יכול לומר לך שהלוח הזה מצוין. פשוט רמה אחת מעל שאר הלוחות. מלא בפיצ'רים, עמוס כל טוב ועם BIOS מצוין ואמין, רק תדאג לעדכן לגירסת BIOS האחרונה ויש לך אפילו תמיכה במעבדי Pentium M.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים כמו שראיתם בהשוואה..ההבדל ביינהם לא גדול בכלל..ובמיוחד לא שוואה 40+- שקל תוספת האלה..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים בעיקרון חוץ מהפיצ'רים הנוספיםההבדל מבחינת הצ'יפסט הוא ה FSB 1066אם מתוכנן OC, יכול להיות שתעריך את זה שהוא יגיע יותר רחוק בלי שהלוח יגביל אותך
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אף אחד מהם לא תומך ב-FSB 1066היתרון של ה-875P זה שהוא סוחב באסים יותר גבוהים, במיוחד אם אתה רוצה להפעיל PAT
פורסם 2006 במרץ 319 שנים שתיהם תומכים עד 800...ואתה יכול להפעיל תPAT גם ב865 אבל צריך זיכרונות חזקים...
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ה-865 עם PAT יקרוס בבאסים הרבה יותר נמוכים מאשר ה-875, זה לא רק עניין של זכרון
פורסם 2006 במרץ 319 שנים ה-865 עם PAT יקרוס בבאסים הרבה יותר נמוכים מאשר ה-875, זה לא רק עניין של זכרוןצודק..(לא באתי להתווכח)..רק אמרתי שאפשרי גם ב865 אבל צריך זיכרונות "חזקים"..וכמוש אמרת ה875 יחזיק בבאסים יותר גבוהים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.