פורסם 2006 במאי 219 שנים לשחק רק בסרברים של פיסטולים בשביל נקודות זה לא מענין .אבל לעשות ניקוד טוב בסרבר של עיר זה כבר קשה ומאתגר דווקא ההפךבעיר אני מוציא בממוצע 50 נקודות אם ממש הולך לי אז 60במקומות פתוחים אני מקושי מוציא נקודות
פורסם 2006 במאי 219 שנים why you aint play on israel servers i play on israeli ranked server my nick is [HWz]_ADAM
פורסם 2006 במאי 319 שנים why you aint play on israel servers i play on israeli ranked server my nick is [HWz]_ADAM ראיתי אותך שם אתמול... אני משחק בשרת הישראלי...
פורסם 2006 במאי 319 שנים על איזה שרתים אתם משחקים אני כבר משחק בהפסקות של חודשים כי אין משהו מענייין אנשים לדבר איתם אז שהוא רק יצא חרשתי עליו עד שהבנתי שצריך לשחק בשרתי ראנקד בשביל לעלות דרגה אני תקוע על טוראי ניראה לי 3 חודשים ולמה לעזאזל לא רואים את החתימה שלי WTF
פורסם 2006 במאי 419 שנים מישהו יכול להביא לי סרברים של Only Knife And Pistol? כי מה שיש ברשימה הוא עם פינגים נורא גבוהים,תודה רבה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים עוד פעם אתה!@?!@לא הוא מתקן אותם,למה אתה חושב שמוציאים את הפאצים? כדאי שיוסיפו עוד באגים? לא כדאי שיתקנו אותם!ואם מחשב שלך שום פאטץ לא יעזור.
פורסם 2006 במאי 619 שנים טוב אני לא יהיה פו שבועיים (צבא סעמק) אבל אם אתם יכולים לענות לי על שתי שאלות ושאני יחזור תהיה תשובה אני ישמח טוב אז הנה 1. איזה שרתים ישראלים יש 2. האם אפשר להוסיף לשם תוספת בלי להרוס את התקדמות התחלה מחדש (HWz) כמובן תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.