פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אין לי SF, חבר שיחק לי במשתמש ועכשיו יש לי נשקים של SF. אם אני עולה רמה אז אני יכול לפתוח נשקים של SF, מה לא ברור פה?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מצטער שאני כותב את זה כאן-זה לא קשור לנושא אבל לא רציתי לפתוח סתם ת'רד : יש לכם שרתים טובים של rank ב sf?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני בשוק, קיבלתי באן מפאנקבאסטר, מופיעה לי ההודעה הזו:you have been permanenetly banned from this game server via punkbuster... GLOBAL punkbuster GUID ban XXXXXXXXXשלחתי להם תלונה על העניין והם החזירו לי תשובה:The GUID you supplied was logged using a cheat that tried to preventdetection by PB. The method used is considered by us to interfere withthe way PB is designed to work, therefore violating our EULA.If you were not cheating, then someone was either using your computeror your CD key and was caught.Either way, your GUID was used to try to hack on PB servers and it isnow permanently banned. You may still play on non-PB servers as ourbans only apply to servers with PunkBuster enabled.בקיצור, ברור לי ואני מקווה שלכולם שלטענות אין שחר, לא לגבי צ'יטים ולא לגבי הסידיקי החוקי שלי...הסיבה היחידה שיכלתי לחשוב עליה הוא פיירוול שהתקנתי לאחרונה ואולי מנע פעולה של PBהם עדיין לא החזירו לי תשובה, המנוולים , ואני לא יכול לשחק :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים wow איזה מניוקים הם ^^^ לגבי נושא אחר... ב bf2s יש לי אחוזי עליית רמה על 103%!!! http://bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=76159324 מה אני עושה? http://bf2s.com/player/76159324/
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים אני בשוק, קיבלתי באן מפאנקבאסטר, מופיעה לי ההודעה הזו: you have been permanenetly banned from this game server via punkbuster... GLOBAL punkbuster GUID ban XXXXXXXXX שלחתי להם תלונה על העניין והם החזירו לי תשובה: The GUID you supplied was logged using a cheat that tried to prevent detection by PB. The method used is considered by us to interfere with the way PB is designed to work, therefore violating our EULA. If you were not cheating, then someone was either using your computer or your CD key and was caught. Either way, your GUID was used to try to hack on PB servers and it is now permanently banned. You may still play on non-PB servers as our bans only apply to servers with PunkBuster enabled. בקיצור, ברור לי ואני מקווה שלכולם שלטענות אין שחר, לא לגבי צ'יטים ולא לגבי הסידיקי החוקי שלי... הסיבה היחידה שיכלתי לחשוב עליה הוא פיירוול שהתקנתי לאחרונה ואולי מנע פעולה של PB הם עדיין לא החזירו לי תשובה, המנוולים , ואני לא יכול לשחק :'( סעמק נהיה אדיוט הPB הסתום הזה, סתם מכניס באנים לאנשים, אני מכיר עוד כמה שאכלו ממנו באן, מקווה רק לא אצלי בדלת!!
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים הבאן הוא על הסידיקי, הם מצפים ממני שאני אקנה את המשחק מחדש ? שאני אתרום להם שוב ?קצת חצוף מצד חברה שלא הוציאה את המשחק למנוע ממני לשחק בשרתי ranked, שכולם עם PB ...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים הבאן הוא על הסידיקי, הם מצפים ממני שאני אקנה את המשחק מחדש ? שאני אתרום להם שוב ?קצת חצוף מצד חברה שלא הוציאה את המשחק למנוע ממני לשחק בשרתי ranked, שכולם עם PB ...תנסה לרשום להם מכתב ארוך ומייגע מאוד מאוד מאוד מאוד באנגלית שאתה לא השתמשת בצ'יטים וזה סתם באג במשחק...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים את הנשקים של sf אפשר לפתוח ביחד עם הנשקים הרגילים או רק אחרי שפתחתי את כולם?
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תנסה לרשום להם מכתב ארוך ומייגע מאוד מאוד מאוד מאוד באנגלית שאתה לא השתמשת בצ'יטים וזה סתם באג במשחק...פתחתי Trouble Ticket באתר של EvenBalance, ולוקח להם יובלות לענות, שלושה ימים לקח להם להגיב על הכרטיס כשהגשתי אותו,אז הם החזירו לי את התשובה, ואחרי שהגבתי בכרטיס על ה "האשמות" שלהם גם כבר עברו שלושה ימים בלי תגובה.הם אמנם לא עובדים אצלי, אבל לפחות שיתאמצו לעזור...
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים תנסה לסמן ב-V את התיבה של הPUNKBUSTER , זה נמצא למטה איפה ליד הרשימה של השרתים, תגיד לי אם זה עזר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.