עבור לתוכן

קלאן HWzone לBattlefield 2

Featured Replies

פורסם

im in too

• תגובות 306
  • צפיות 29.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אני

אני משחק בתור חובש או חימושניק

שימו לב שהשם של הקלאן הוא [HWz] (עם אות קטנה בסוף)

WORD^

פורסם
  • מחבר

יאלה, נראה שיש קבוצה נכבדה של אנשים

אולי נעשה היום משחק הכירות? סביב שעה תשע (או שעה אחרת נוחה) בשרת לבחירתכם?

פורסם

רק שלא יהיה הקלאן של DELTA [גם כי יש לי שם לאגים וגם כי הוא תמיד מפוצץ.]

הנה שרת ישראלי ריק

שם:

www.VGames.co.il - Battlefield 2 - 1.2 - Map size 16

איפי:

213.8.254.40:16567

פורסם
  • מחבר

irc://irc.co.il/HWz-BF2

פורסם

רגע,אז אם אני לא באופן רשמי בקלאן אז אסור לי להשתמש בHWz?

כי אני משתמש בPREFIX הזה מאז שקבענו שכל מי שבא מאתר HW ZONE שיכתוב את זה....

פורסם

אמממ אני ממליץ לכם לעבור מIRC CO IL לQUAKENET וליצור חדר עם @L ואיזה 10 אנשים שתמיד נמצאים בחדר,כך תוכלו להזמין WARBOT,הWARBOT נותן לכם לחפש FCM- FRIENDY CLAN MATCH או CM-CLAN MATCH באתר של WWW.CLANBASE.COM.אממ בעיקרון אני כבר לידר של קלאן אבל אני אף פעם לא מתכוון לארגן אימונים למשחקי FCM,זה בזבוז שלם של טקטיקה אחרי שאתה שורף אותה על FCM שלא עוזר לך בכלום חוץ מCM אז בטקטיקות אין לכם הרבה מה לדאוג עד שתרשמו לאתר CLANBASE,מאוד רצוי שתקנו שרת טים ספיק משלכם,זה ממש לא יקר,בערך 20 שקל ושרת TS יחד עם משחק אפשר ליצור קשר עם BF2 WARZONE שמוכרים עכשיו 4 שרתים ולדעתי יש להם מחירים טובים ומערכת מחשב חזקה..אנחנו בקלאן שלנו עושים איזה משחק או שתיים ביום ולפעמים אפילו 4 משחקים ביום (תלוי אם יש חופש :smile1:)

פורסם

חסר לך 42%.

פורסם

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמעו חברים!.

רניתי לפני כמה ימים תמשחק battlefield 2 ואני מצליח להתחבר לשרתים רגילים, אבל לשרתים שהם ranked בשביל לקבל פרסים אז הם בצבע אדום ולכל שרת שאני מנסה להתחבר זה רושם לי שיש לי בעיה בחיבורים מישהו יכול לעזור לי אני נואש ומיואש!. :s07::nixweiss:

פורסם

אוליי אתם יודעים למה לא עובד לי bt עם ה all seeing aye

פורסם

זה לא עובד גם לי ולכל אדם כנראה זה לא תומך!.

פורסם

שמעו חברים!.

רניתי לפני כמה ימים תמשחק battlefield 2 ואני מצליח להתחבר לשרתים רגילים, אבל לשרתים שהם ranked בשביל לקבל פרסים אז הם בצבע אדום ולכל שרת שאני מנסה להתחבר זה רושם לי שיש לי בעיה בחיבורים מישהו יכול לעזור לי אני נואש ומיואש!. :s07::nixweiss:

מה הפאצ' האחרון שלך?

אם אני לא טועה יצא 1.22

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים