פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני אניאני משחק בתור חובש או חימושניקשימו לב שהשם של הקלאן הוא [HWz] (עם אות קטנה בסוף)WORD^
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר יאלה, נראה שיש קבוצה נכבדה של אנשיםאולי נעשה היום משחק הכירות? סביב שעה תשע (או שעה אחרת נוחה) בשרת לבחירתכם?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים רק שלא יהיה הקלאן של DELTA [גם כי יש לי שם לאגים וגם כי הוא תמיד מפוצץ.]הנה שרת ישראלי ריקשם:www.VGames.co.il - Battlefield 2 - 1.2 - Map size 16איפי:213.8.254.40:16567
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים רגע,אז אם אני לא באופן רשמי בקלאן אז אסור לי להשתמש בHWz?כי אני משתמש בPREFIX הזה מאז שקבענו שכל מי שבא מאתר HW ZONE שיכתוב את זה....
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אמממ אני ממליץ לכם לעבור מIRC CO IL לQUAKENET וליצור חדר עם @L ואיזה 10 אנשים שתמיד נמצאים בחדר,כך תוכלו להזמין WARBOT,הWARBOT נותן לכם לחפש FCM- FRIENDY CLAN MATCH או CM-CLAN MATCH באתר של WWW.CLANBASE.COM.אממ בעיקרון אני כבר לידר של קלאן אבל אני אף פעם לא מתכוון לארגן אימונים למשחקי FCM,זה בזבוז שלם של טקטיקה אחרי שאתה שורף אותה על FCM שלא עוזר לך בכלום חוץ מCM אז בטקטיקות אין לכם הרבה מה לדאוג עד שתרשמו לאתר CLANBASE,מאוד רצוי שתקנו שרת טים ספיק משלכם,זה ממש לא יקר,בערך 20 שקל ושרת TS יחד עם משחק אפשר ליצור קשר עם BF2 WARZONE שמוכרים עכשיו 4 שרתים ולדעתי יש להם מחירים טובים ומערכת מחשב חזקה..אנחנו בקלאן שלנו עושים איזה משחק או שתיים ביום ולפעמים אפילו 4 משחקים ביום (תלוי אם יש חופש )
פורסם 2006 במרץ 1919 שנים מישהו יכול להגיד לי מה חסר לי כדי לעלות דרגה ?NICK : parparID: 47528726http://bf2tracker.com/bf2_userprofile.php?bf2id=47528726תודה
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים שמעו חברים!. רניתי לפני כמה ימים תמשחק battlefield 2 ואני מצליח להתחבר לשרתים רגילים, אבל לשרתים שהם ranked בשביל לקבל פרסים אז הם בצבע אדום ולכל שרת שאני מנסה להתחבר זה רושם לי שיש לי בעיה בחיבורים מישהו יכול לעזור לי אני נואש ומיואש!.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים שמעו חברים!. רניתי לפני כמה ימים תמשחק battlefield 2 ואני מצליח להתחבר לשרתים רגילים, אבל לשרתים שהם ranked בשביל לקבל פרסים אז הם בצבע אדום ולכל שרת שאני מנסה להתחבר זה רושם לי שיש לי בעיה בחיבורים מישהו יכול לעזור לי אני נואש ומיואש!. מה הפאצ' האחרון שלך? אם אני לא טועה יצא 1.22
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.