פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני לא התייחסתי ישירות אליו, המון זמן לא התעדכנתי אבל שמעתי איפושהו שרוצים להוריד רכבים נכון? כשאומרים "רכבים" הכוונה גם לכלי תחבורה אוויריים כמו מסוק ומטוס? או רק ג'יפים טנקים...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים בפאטצ' החדש הם יכניסו מצב No Vehicles, שיסיר את *כל* הרכבים במפה.. גם כלי התחבורה הרגילים. זה יהיה כמובן מצב משחק אופציונלי, והמצב הרגיל יישאר, אבל לדעתי (ולדעת רבים אחרים) זה רעיון מטומטם לחלוטין.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים בפאטצ' החדש הם יכניסו מצב No Vehicles, שיסיר את *כל* הרכבים במפה.. גם כלי התחבורה הרגילים. זה יהיה כמובן מצב משחק אופציונלי, והמצב הרגיל יישאר, אבל לדעתי (ולדעת רבים אחרים) זה רעיון מטומטם לחלוטין.האמת היא, שזה רעיון דיי נחמד. כמו שאמרו לפני, זה פשוט יכריח אנשים להתתחלק לסקאוודס, כדי לקבל SP קרובה יותר לאקשן.אגב, אם הקטע של 128, 256, וכל שאר המספרים המטורפים האלה יצא לפועל, זה כבר יראה כמו חזית מלחמה אמיתית...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים פשיי הלוואי זה יהיה חלום!!! לשחק במפה עם 256 שחקנים זה יהיה אדיר אבל זה יהיה מטורף תחשבו יצטרכו להגדיל את מספר הרכבים ובכלל המפה צריכה להיות ענקית ועם מלא SP שזה ידרוש עבודה רבה מאודדד מבחינת EA לא נראה לי ששוה להם להשקיע בזה מבחינת זמן וכסף
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חעחעחעח.... עכשיו אני משחק בBF2 בהכל על HIGH רק עLIGHT במדיום וAAX2 ברזולציה של 1024 על 768 ויש לי 60-72FPS!!!!!!!!! קבוע!!!! אך איזה תהנוג, שיחקתי היום רק עם סניפר (כי אני רואה את כל המפה אז אין לי ממש מוגבלות להרוג מרחוק ) אני מפרק אותם עשיתי תוצאה של 22 הריגות ו8 מוות יאללללללללללה עוד מעט נביא לפה כמה סרברים נבחרים
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חחח גדול אחי ענק!!!! א תה מכניס לי מרץץץ אגב קבל ראיתי משהו מוזר מאוד - כפי שאתה רואה זה התפריט של ה COMMANDER... אבל הצבעים שלו כאן יותר יפים ..והתפריט בכלל שונה מן הרגיל, הסבר בבקשה..
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חחח גדול אחי ענק!!!! א תה מכניס לי מרץץץ אגב קבל ראיתי משהו מוזר מאוד - כפי שאתה רואה זה התפריט של ה COMMANDER... אבל הצבעים שלו כאן יותר יפים ..והתפריט בכלל שונה מן הרגיל, הסבר בבקשה.. אמממממממ..איפה מצאת את זה? זה נראה כאילו שזה של איזה מוד או משהו ? נראה טוב אבל זה של BF2 כי אני רואה את הדגל של MEC חח... נראה ממש טוב ד"א אביב, יש לך MSN במקרה ?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים יש מצב שזה של הBF2142 (אם אני לא טועה במספר השנה)נו מתי משחקים??? : :s05:P
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים חעחעחעח.... עכשיו אני משחק בBF2 בהכל על HIGH רק עLIGHT במדיום וAAX2 ברזולציה של 1024 על 768 ויש לי 60-72FPS!!!!!!!!! קבוע!!!! אך איזה תהנוג, שיחקתי היום רק עם סניפר (כי אני רואה את כל המפה אז אין לי ממש מוגבלות להרוג מרחוק ) אני מפרק אותם עשיתי תוצאה של 22 הריגות ו8 מוות יאללללללללללה עוד מעט נביא לפה כמה סרברים נבחרים כן תביא!! למה יש לך 60 FPS יש לך X1900XT כמה זמן לוקח לך להעלות מפה??? אהה והתמונות הללו הן ה PRE של ;)BF2
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים יש מצב שזה של הBF2142 (אם אני לא טועה במספר השנה) נו מתי משחקים??? : :s05:P לא נראה לי כי אין שם MEC חחח... ולא יודע, תקבוע שעה ויום ונשחק כולם כן תביא!! למה יש לך 60 FPS יש לך X1900XT כמה זמן לוקח לך להעלות מפה??? אהה והתמונות הללו הן ה PRE של ;)BF2 PRE מה זה ? ד"א עידכון היה לי לימיט על הFPS הוצאתי ת'ליימיט ויש לי עכשיו 90 - 112 FPS!!!!!!! הפקודה היא: game.lockFps 999 והיא קובעת שהמקסימום FPS הוא 999 במקום 80, כן יש לי X1900XT וכעיקרון לא הרבה עדין לא מדדתי אבל לא הרבה
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אפשר לארגן איזה משחק של כמה שעות טובות ככה כל חמישי בערב.. (או מה שנוח לכם) נבחר שרת, נפתח SQUAD... אוי שכחתי שנדפק לי המיקרופון קקי אני צריך לקנות אחד חדשששש
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים תגידו מתי בא לכם לשחק!! אני יכול תמיד!!!!! אולי נפתח CLAN!! ו אם 1 GB RAM אמרו לי שלוקח 5 דקות להעלות מפה! ו ה PRE RELEASE זה כאשר המשחק עדין בשלב פיתוח והתמונות לא רישמיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.