פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים זה עדיף מאשר לקבל את ההנחתה של הרכב על הראש שלך אם הייתי רוצה לשחק Shooter מרובה משתתפים, הייתי משחק בקאונטר סטרייק. באטלפילד בלי רכבים זה לא באטלפילד.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים ptyahoo , http://www.strategyinformer.com/pc/battlefield2/patch/6406.html ד"א חימושניקים שולטים כן אה... אין כמו לקחת איזה מאג נחמד ופשוט לרסס : אז, איך מצטרפים ?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים [ltr]finally no more dolphin dive/bunny jumps.the no vehicles mode seems like a nice touch. it forces people into squads so they'll have a mobile spawn point near the front. medics and support becomes much more important. people will no longer play like kamikaze unless they like walking a lot.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים תגידו EA מנסה לפתח או אולי עובדת על משהו שקשור להוספת מקום לשחקנים ברשת?כלומר נכון לעכשיו ההגבלה היא לעד 64 שחקנים אונליין בשרת אחד.. למה לא מנסים להעלות את המספר? כמו לדוגמא עד ל 128 שחקנים? כלומר 64 נגד 64 בשרת אחד...זה יהיה חתיכת משחק...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים תגידו EA מנסה לפתח או אולי עובדת על משהו שקשור להוספת מקום לשחקנים ברשת?כלומר נכון לעכשיו ההגבלה היא לעד 64 שחקנים אונליין בשרת אחד.. למה לא מנסים להעלות את המספר? כמו לדוגמא עד ל 128 שחקנים? כלומר 64 נגד 64 בשרת אחד...זה יהיה חתיכת משחק...צריך גם מפות ענק, כי ששיחקתי ב32 על 32 בסרבר גרמני על מפה של 64 זה מטורף במיוחד עם מטוסים =\ אבל זה כייף רצח, אבל הבעיה שנראה לי תהיה עם 128 זה הלאגים כי כמו שאני יודע לסרבר של 64 צריך שרת מטורף אז סרבר של 128 איזה שרת אתה תצתרך =\
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כן ..אתה כנראה צודק ,גם מבחינת משאבים כנראה שזה לא משתלם כלכך ל EA.. חבלאבל זה יקרה מתישהו בעתיד זה בטוח
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני דיי טוב בבאטלפיד בעיקר כטייס אני משחק הרבה מאוד זמן כבר אבלללללללאין לי מוקרי אני משחק בשרתים פרוצים שיש ברשימה חייב להיות מקורי?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כן המשחק חייב להיות מקורי,תקנה את זה זה שווה את המחיר בכל מקרה איך ירוץ BF2 על המחשב הזה? AMD3800X2 AM2 80GB SATA 2 X1800XT 256 MB 512 X2 PQI וכמה זמן יקח למפה לעלות?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אתה עושה צחוק? ירוץ מצויין לי יש 1GB זיכרון ולי עולה (או יותר נכון עלה, 4 + חודשים לא שיחקתי כבר חח) תוך חצי דקה פחות או יותר, לפעמים גם 20-25 שניות. בחו"ל בכלל לקח לי דקה שתיים. אולי אני אחזור לשחק, לנסות את מזלי על המטוס (קניתי ג'ויסטיק ממש טוב אם אתה רוצה פרטים שלח הודעה פרטית )
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה!!!??? על איזו גרפיקה? שאלתי ב BF2S.COM אמרו לי 5 דקות!! עם GIGA RAM :'(
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני שיחקתי בפאצ' 1.13 כמו שאמרתי, המון המון זמן לא שיחקתי, אולי הפאצ'ים האחרונים העלו את הדרישות (כמו תמיד EA האלה דופקים אותנו)
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים תגידו EA מנסה לפתח או אולי עובדת על משהו שקשור להוספת מקום לשחקנים ברשת?כלומר נכון לעכשיו ההגבלה היא לעד 64 שחקנים אונליין בשרת אחד.. למה לא מנסים להעלות את המספר? כמו לדוגמא עד ל 128 שחקנים? כלומר 64 נגד 64 בשרת אחד...זה יהיה חתיכת משחק...זה לא יהיה משחק, זה יהיה פשוט כאוס... לרות שזה נשמע כיף ;D
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים [ltr]if there's no vehicles you can put even 256 players on large maps like gulf of oman or kubra dam.[/ltr]
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים הוא לא אמר שאין רכבים הוא אמר שאפשר לשים בלי שיפריע אפילו 256 איש אם לא יהיו רכבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.