עבור לתוכן

קלאן HWzone לBattlefield 2

Featured Replies

פורסם

זה עדיף מאשר לקבל את ההנחתה של הרכב על הראש שלך

אם הייתי רוצה לשחק Shooter מרובה משתתפים, הייתי משחק בקאונטר סטרייק. באטלפילד בלי רכבים זה לא באטלפילד.

• תגובות 306
  • צפיות 28.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

[ltr]finally no more dolphin dive/bunny jumps.

the no vehicles mode seems like a nice touch. it forces people into squads so they'll have a mobile spawn point near the front. medics and support becomes much more important. people will no longer play like kamikaze unless they like walking a lot.[/ltr]

פורסם

תגידו EA מנסה לפתח או אולי עובדת על משהו שקשור להוספת מקום לשחקנים ברשת?

כלומר נכון לעכשיו ההגבלה היא לעד 64 שחקנים אונליין בשרת אחד.. למה לא מנסים להעלות את המספר? כמו לדוגמא עד ל 128 שחקנים? כלומר 64 נגד 64 בשרת אחד...זה יהיה חתיכת משחק...

פורסם

כלומר נכון לעכשיו ההגבלה היא לעד 64 שחקנים אונליין בשרת אחד.. למה לא מנסים להעלות את המספר? כמו לדוגמא עד ל 128 שחקנים? כלומר 64 נגד 64 בשרת אחד...זה יהיה חתיכת משחק...

צריך גם מפות ענק, כי ששיחקתי ב32 על 32 בסרבר גרמני על מפה של 64 זה מטורף במיוחד עם מטוסים =\ אבל זה כייף רצח, אבל הבעיה שנראה לי תהיה עם 128 זה הלאגים כי כמו שאני יודע לסרבר של 64 צריך שרת מטורף אז סרבר של 128 איזה שרת אתה תצתרך =\

פורסם

כן ..אתה כנראה צודק ,גם מבחינת משאבים כנראה שזה לא משתלם כלכך ל EA.. חבל

אבל זה יקרה מתישהו בעתיד זה בטוח

פורסם

אני דיי טוב בבאטלפיד בעיקר כטייס אני משחק הרבה מאוד זמן כבר אבללללללל

אין לי מוקרי אני משחק בשרתים פרוצים שיש ברשימה חייב להיות מקורי?

פורסם

כן המשחק חייב להיות מקורי,תקנה את זה זה שווה את המחיר :xyxthumbs:

בכל מקרה איך ירוץ BF2 על המחשב הזה?

AMD3800X2 AM2

80GB SATA 2

X1800XT 256 MB

512 X2 PQI

וכמה זמן יקח למפה לעלות?

פורסם

אתה עושה צחוק? :|

ירוץ מצויין :S

לי יש 1GB זיכרון ולי עולה (או יותר נכון עלה, 4 + חודשים לא שיחקתי כבר חח) תוך חצי דקה פחות או יותר, לפעמים גם 20-25 שניות.

בחו"ל בכלל לקח לי דקה שתיים.

אולי אני אחזור לשחק, לנסות את מזלי על המטוס (קניתי ג'ויסטיק ממש טוב :) אם אתה רוצה פרטים שלח הודעה פרטית )

פורסם

מה!!!???

על איזו גרפיקה? :P

שאלתי ב BF2S.COM

אמרו לי 5 דקות!! עם GIGA RAM

:'(

פורסם

אני שיחקתי בפאצ' 1.13 כמו שאמרתי, המון המון זמן לא שיחקתי, אולי הפאצ'ים האחרונים העלו את הדרישות (כמו תמיד EA האלה דופקים אותנו)

פורסם

זה לא יהיה משחק, זה יהיה פשוט כאוס... לרות שזה נשמע כיף ;D

פורסם

[ltr]if there's no vehicles you can put even 256 players on large maps like gulf of oman or kubra dam.[/ltr]

פורסם

אין רכבים? |: ומה עם מטוסים ומסוקים?

פורסם

הוא לא אמר שאין רכבים הוא אמר שאפשר לשים בלי שיפריע אפילו 256 איש אם לא יהיו רכבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים