פורסם 2006 במרץ 119 שנים מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים
פורסם 2006 במרץ 119 שנים תהיה לנו מדינה ...צריך למסטל את כל הכנסת המטונפת הזאת , ולתת להם להשתחרר , ואז הכל יהיה כמו שצריך להיות , כל דבר במקומו .
פורסם 2006 במרץ 119 שנים ממזמן כבר החלטתי שאף אחד לא שווה את הקול שלי אז אני פשוט איהנה לי מהיום חופש הזה ואלך לי לים....בעצם במחשבה שניה עלה ירוק נראית לי אופציה לא רעה, הרי קצת עשב לא הרג אף אחד ;D
פורסם 2006 במרץ 119 שנים ממזמן כבר החלטתי שאף אחד לא שווה את הקול שלי אז אני פשוט איהנה לי מהיום חופש הזה ואלך לי לים....בעצם במחשבה שניה עלה ירוק נראית לי אופציה לא רעה, הרי קצת עשב לא הרג אף אחד ;Dאתה בטוח במה שאתה אומר ?הרגע שמתי לב, איזה יופי, יום הבחירות נופל ביום הולדת 21 שלי
פורסם 2006 במרץ 119 שנים בעיה אחת קטנה תעמוד מול הרעיון הזהבזק והוט הן חברות פרטיותאתה לא יכול לחייב חברה פרטית להסיר הגבלה שתעלה לה המון כסף(אתה יכול להכריח אותה לעשות דברים אחרים, אבל רק אם היא מונופול) link=topic=169525.msg1440275#msg1440275 date=1141249319]אתה בטוח במה שאתה אומר ?הרגע שמתי לב, איזה יופי, יום הבחירות נופל ביום הולדת 21 שלי בעיקרון לקבל הרעלה ממריחואנה זה מצב מאוד מאוד נדיר. נדמה לי שלקבל הרעלה ממיליון דברים אחרים זה כבר יותר הגיוניוואלה, אתה בן 21, מי היה מאמין?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.