פורסם 2006 במרץ 219 שנים יש בואשים בארץ? :0חח כן מאמין שכן אבל הם בטח ממש ממש ממש ממש ממש ממש נדירים..
פורסם 2006 במרץ 319 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשכפתי מצחוק איזה סטלן הבואש הזהוכן אנשים מטומטים יש בארצנו חחח ערסים מפגרים שימו לב שהוא שם תסיגרה בפה וביד של הגירית המתה ואז עישן תסיגריה איזה טמבל חחחבטח יחטוף עכשיו כלבת או משהו
פורסם 2006 במרץ 319 שנים אכן, גיריות הן וקטור (נשא שמעביר) של כלבת אך לצערי הרב החיה המסכנה בוודאי נדרסה ולא מתה מכלבת.מצד שני, אם כבר אמרנו מה גרוע מערס אז ערס חולה כלבת חייב להיות זה. :-X
פורסם 2006 במרץ 319 שנים איזה חמודה את דריה חחח האתר הזה כבר מתרוצץ לו במלא פורמים של ערסים וכולם איזה חזק ביותר מה לעשות שיש מטומטים שנונתים ח''ח על כאלה דברים וגורמים למטומטים אחרים גם לעשות כאלה דברים וכוס עמק למה הכול בגוף שלישי ?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים זה דומה לאחד מהבצפר שלי O_o http://planet.nana.co.il/boesh/7.JPG אני מנחשת שהתמונה צולמה היכנשהו בצפון, באיזור העמקים אוליי. עפולה זה העמקים לא ? אז יש מצב ולגבי התמונות יש בודדות מצחיקות ,כל השאר
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר אחי אם אתה חושב שזה הוא תשלח לאימייל,תעבירו איפה שאתם יכולים את התמונות. הם דרסו את הגירית אני ימצא את התמונות שהיא מלא בדם על הכביש ועל איך שהם גררו אותה לשפה של הכביש.. ויראה לכם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.