עבור לתוכן

המלצה לבעלי Black <-- PS2

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה :yelclap:) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX.

המשחק האומר הוא BLACK.

מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל.

המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן.

למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה האטות לעיתים רחוקות.

בינתיים עברתי כמה שלבים במשחק ואני ניהנה מכל שלב, אם זה שלבים ביערות נרחבים ואם זה באיזור עירוני צפוף, ומה שיפה במשחק הוא השימוש בכך שאפשר להרוס כל דבר בשביל ליצור מטרות במשימה ולתרום להתקדמות במפה, ואלמנט נוסף שראוי לציון הוא שברגע שמתרחש קרב עתיר יריות ואקשן כל המסך מתמלא במעין ענק אבל שמקשה לראות משהו.

מגוון נשקים יבצעו גם כן את העבודה, אמנם אין מה לחדש אבל מה שטוב לא צריך לשנות בהכרח, מה גם שהשליטה במשחק היא מאוד נוחה (לעומת מה שרבים חושבים על הסוני וFPS) ואפשר לשנות כל פעולה לאיזה מקש שרוצים.

[black-20060209114620916.jpg

black-20060209114623635.jpg

black-20060112060558901.jpg

אשמח לדעת אם מישהו נוסף ניהנה מהחוויה שהמשחק הזה מספק או שחושב משהו אחר עליו.

פורסם

יש לי אותו ל-XBOX

משחק מדהים

איך אפשר ליצור כזה משחק לקונסולות הישנות

פורסם

נראה נחמד אולי אני אקנה...

פורסם

תסבירו לי דבר אחד איך אפשר לשחק בקוסולות FPS-ים זה לא נוח עם ג'ויסטיק.

אגב בדקתי את הדמו שלו משחק נראה פצצה חבל שאין אותו לPC, למרות שהמבקרים לא מתלהבים ממנו כל כך הוא נראה ממש טוב.

פורסם

^^^

מתרגלים!! אחרי זה קשה לשחק במחשב :screwy:

פורסם
  • מחבר

לפני שהיה לי את הקונסולה גם אני לא הבנתי איך אפשר לשחק במשחקי FPS אבל אחרי זה שמתרגלים זה בכלל לא מפריע ואפילו נוח, בכל מקרה משחק מדהים :)

פורסם

השאלה זה איך אפשר לשחק FPS בשלט של הפס2, הוא כל כך לא נוח...

השלט של הבוקס לעומת זאת זו חוויה, אני פתאום מוצא את עצמי משחקי כל מיני FPSים נידחים רק כי השלט הופך FPS בינוני למצוין, וFPS מעולה (כמו היילו2) לאחת מחוויות המשחק הכי טובות שאפשר לחוות בצורה חוקית

פורסם
  • מחבר

תשמע אף פעם לא הייתי קרוב אפילו לXBOX ככה שאני לא יודע איך זה לשחק שם אבל מה שאני כן יודע זה שבסוני זה בהחלט לא גרוע לשחק ב FPSים למיניהם ובהחלט אי אפשר להגיד שהעכבר והמקלדת חסרים לי.

אוף טופיק:

נראה לי שהגיע הזמן לפתוח דיון על המשחק שבאמת חיכיתי לו כל כך הרבה זמן לסוני והוא לא אחר מ24...פשוט משחק מדהים שמעביר את הסדרה בצורה מעולה!

נראה לי מחר שיהיה לי כוח להשקיע בדיון כזה קצת

פורסם

תראה השלט של הפס2 פונקציונאלי, יש לך כפתורי כתף, ושני סטיקים אנולגיים, די סביר

אבל הוא לא משתווה לשני הטריגרים של הבוקס, וכמו כן בשלט של הבוקס הסטיק אנלוגי מחליף במיקום עם הפאד הדיגטלי (ה+) תצורה הרבה יותר נוחה

בכל מקרה, FPS על קונסולות זה הדבר הבא, קשה מאד לחזור אחרי ששיחקת

פורסם

^^^

מתרגלים!! אחרי זה קשה לשחק במחשב :screwy:

לא הייתי אומר את זה.

המחשב תמיד יהיה יותר נוח(!)

אבל בהחלט אפשר להתרגל לשלט של סוני 2

פורסם

השלט של ה-PS2 גרוע ל-FPS

על ה-XBOX זה

נוח מתרגלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים