עבור לתוכן

שיתוף צורב ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)?

תודה :jump:

פורסם

פשוט תגדיר ברשת גישה לכונן הזה ואז הוא יופיע בתור אחד הכוננים ותוכל לצרוב מכל מחשב בבית

אנחנו עושים את זה שנים

פורסם
  • מחבר

BmsKlane, אפשר הסבר יותר מפורט איך לעשות זאת?

תודה רבה מראש

פורסם

מקש ימני על הכונן, PROPERTIES וSHARE. מאוד פשוט.

פורסם
  • מחבר

אבל זה סתם שיתוף - הוא לא מפיע כאחד הכוננים, הוא מופיע בתוך my network places

פורסם

איפה הקיר

בשביל לדפוק את הראש

אתה רוצה לצרוב קבצים שבמחשב אחד על מחשב שני

הרי המחשב שיצרוב יתטרך לעתיק או ליצור קובץ זמני IMAGE או משהו זמני אחר

וזה יקח המון זמן

וזה רק על ניסיון העתקת MP3 שהם קבצים קטנים

המחשב לפי דבריך ישן יותר לא יודע איזה וכמה זיכרון יש בו

רד מיזה תעביר את הצורב

פורסם

גם אני הייתי מעוניין לדעת איך עושים את זה...

זה יכול לעזור לי גם כן

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי איך לעשות את זה. כנסו למחשב שבו נמצא הצורב ותשתפו אותו. לכו למחשב שבו אתם רוצים שיופיע כונן הצורב, פתחו תיקיייה, כל תיקייה לא משנה איזו, פתחו את תפריט tools ובחרו ב Map Network Drive... ברשימה העליונה בחרו את אות הכונן שבה אתם מעוניינים. לאחר מכן, ליד הרשימה התחתונה לחצו על Browse ושם בחרו בכונן הצורב ששיתפתם - וזהו.

פורסם

אתה רוצה לצרוב דרך הרשת? חשבתי רק לשתף את הצורב בשביל קריאה. בשביל לצרוב הדרך היחידה זה לעשות מה שנאמר מעליי.

פורסם
  • מחבר

מה שנאמר מעליך נכתב על ידי פותח הטרד :)

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו התקתי את Nero וראיתי שאין לי אפשרות לבחור את הכונן המשותף - מה עושים?

פורסם

טוב, עכשיו התקתי את Nero וראיתי שאין לי אפשרות לבחור את הכונן המשותף - מה עושים?

אתה כנראה לא הבנת. אתה לא יכול לשתף את הצורב דרך הרשת. אתה יכול לשתף כונן ובמחשב עם הצורב לבחור משם קבצים. אבל תבדוק את הקישור של X-DUDE

פורסם

לסיכום, יש דרך לצרוב דרך צורב אחר שנמצא במחשב ברשת?

זה פשוט יעזור לי די הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים