פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים בAMD הבנתי זה לא ממש משנה.השאלה אם לקנות 512*2 או 1024?מוסיף המון לביצועים...אתה תרגיש בהבדל ללא ספק
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר הבעיה היא שאם אני אקנה 2 סטיקים של 512, אני לא אוכל לשדרג מכיוון שהביצועים של 4 סטיקים הם ממש לא טובים לא?והאם זה נכון שזה פחות משפיע על AMD?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הבעיה היא שאם אני אקנה 2 סטיקים של 512, אני לא אוכל לשדרג מכיוון שהביצועים של 4 סטיקים הם ממש לא טובים לא?והאם זה נכון שזה פחות משפיע על AMD?באינטל אתה יכול לשים גם 4 סטיקים בכיףעל AMD זה פחות משפיע
פורסם 2006 במרץ 119 שנים תפריד בין ירידת ביצועים ובין DualChannelDualChannel באינטל הרבה יותר מורגש, ב AMD פחות4 סטיקים באינטל לא מוריד ביצועים, ב AMD כן
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר אז אם אני לא מתכנן מערכת של 4 גיגה בקרוב ללכת על 2*512 זה נטול סיכונים מבחינתי?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אני הייתי הולך על הסטיק הבודד למה למנוע שדרוג עתידיוזה לא שהם יהיה לך 4 סטיקים יום אחד זה יהיה איטי יותר ותזכור שעם הכניסה של AMD לDDR2 שבבי הDDR ירדו משמעותית (תוך חצי שנה ירד בלפחות שליש מחיר ואז אולי תרצה לשדרג ל4GB)
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אני הייתי הולך על הסטיק הבודד למה למנוע שדרוג עתידיוזה לא שהם יהיה לך 4 סטיקים יום אחד זה יהיה איטי יותר המשפט הראשון שלך סותר את המשפט השניאם הוא יקח היום 2*512 הוא יוכל להוסיף בעתיד 2*512 או 2*1GB או אפילו 2*2GB(תלוי בלוח)כלומר הוא יוכל להנות בעתיד ממחשב עם 3GB-5GBאין שום סיכוי שזה לא יספיק לו
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אני הייתי הולך על הסטיק הבודד למה למנוע שדרוג עתידיוזה לא שהם יהיה לך 4 סטיקים יום אחד זה יהיה איטי יותר ותזכור שעם הכניסה של AMD לDDR2 שבבי הDDR ירדו משמעותית (תוך חצי שנה ירד בלפחות שליש מחיר ואז אולי תרצה לשדרג ל4GB)אז צריך לספוג 30% ירידה פוטנציאלית בביצועים, בשביל שדרוג עתידי שספק אם יבוא?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אז צריך לספוג 30% ירידה פוטנציאלית בביצועים, בשביל שדרוג עתידי שספק אם יבוא?צודק בהחלטותזכור שעם הכניסה של AMD לDDR2 שבבי הDDR ירדו משמעותית (תוך חצי שנה ירד בלפחות שליש מחיר ואז אולי תרצה לשדרג ל4GB)תסתכל על SDRam ו RDRam, המחירים שלהם אחרי שהם נעזבו לא ירדו משמעותית והיום יותר זול לקנות X MB של DDR מאשר SDRam
פורסם 2006 במרץ 119 שנים המשפט הראשון שלך סותר את המשפט השניאם הוא יקח היום 2*512 הוא יוכל להוסיף בעתיד 2*512 או 2*1GB או אפילו 2*2GB(תלוי בלוח)כלומר הוא יוכל להנות בעתיד ממחשב עם 3GB-5GBאין שום סיכוי שזה לא יספיק לואין הגבלה ברוב הלוחות עד ל 4GB?
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אין הגבלה ברוב הלוחות עד ל 4GB? תלוי בלוח. חוצמזה,WIN XP תומך עד 4GB , לא יותר. ככה שלהביא 2GB X 4 (במידה והלוח תומך, ויש זכרונות של ECC/REG של שרתים) אין מה להביא את זה. גם ככה זה מוגזם. אתה לא הולך להחזיק איזשהו שרת של אונברסיטה. וזכרונות ECC/REG מיועדים לשרתים,הם נועדים בעיקר למנוע שגיאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.