פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים למי שלא מכיר, התוכנה Ad Muncher חוסמת (בעיקר) פרסומות וחלונות קופצים באינטרנט. (תוכנה חובה אגב)אני מאד מרוצה ממנה, אבל יש לי בעיה קלה:בעת גלישה באתר של YNET (גם ב-FF וגם ב-IE), כשיש לינק שבנוי כסקריפט (תמונה מצורפת) - הלינק לא עובד.רק אם אני מבטל/סוגר את התוכנה הלינקים הנ"ל עובדים.יש בתוכנה הגדרות של פילטרים עבור כל דף אבל לא הצלחתי לאפשר ריצת סקריפטים בדף מסויים (למשל של YNET).מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור?אגב, קישור לדף התוכנה למי שרוצה לנסות:http://www.admuncher.com/index.shtml[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים למה (לעזאזל) אתה משתמש בתוכנה חיצונית לחסימת חלונות קופצים ופרסומות, ועוד טוען שהיא תוכנה חובה?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מוזר אין לי בעיה אפילו במקום הספציפי הזה שאתה הזכרת אבל נסה להגדיר לה באתרים מורשים לפופ אפ YNET וכו... אגב למה (לעזאזל) אתה משתמש בתוכנה חיצונית לחסימת חלונות קופצים ופרסומות, ועוד טוען שהיא תוכנה חובה? תוכנה באמת מצוינת אני לא רואה למה אתה שולל אותה <ואולי תסגור על השם שלך >
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר למה (לעזאזל) אתה משתמש בתוכנה חיצונית לחסימת חלונות קופצים ופרסומות, ועוד טוען שהיא תוכנה חובה? כי יש הרבה פרסומות שהתוספים של ה-FF לא יודעים לטפל בהם נכון (למשל מציגים שטח מסך=פריים חלק במקום להעיף בכלל את כל הפריים לקיבינימט). יש לי את התוספים הבאים: Adblock Filterset.G Updater 0.3.0.1 Adblock Plus 0.6.1.1 אגב, אני מדבר מתוך נסיון והשוואה בין להיות עם (Ad Muncher) ולהיות בלי. עולם אחר.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים (למשל מציגים שטח מסך=פריים חלק במקום להעיף בכלל את כל הפריים לקיבינימט).תחסום את כל ה-DIV, לא רק את הבאנר עצמו....אם יש DIV עם גובה/רוחב אבסולוטיים, ואתה לא נוגע בו, אז מן הסתם שהוא ישאר גם אם רצחת את הבאנר שבתוכו..
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים יש משהו בדבריך אבל בכול זאת לראות שוב את התוכי המעצבן של בזק לא בא בחשבון 8)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר עמרי, זה לא רק זה.כמו שאמרתי יש הרבה באנרים ופרסומות שהתוספים של FF לא חוסמים, והתוכנה כן חוסמת.הנה דוגמה שנתקלתי בה במקרה היום, כתבה מתוך האתר של NRGhttp://www.nrg.co.il/online/10/ART1/053/548.html2 פרסומות שמופיעות ב-2 באנרים שונים באותו דף (בראש העמ' מימין ובמרכז הכתבה).עם Ad Muncher היא בכלל לא מוצגת.יש מבין?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אז תחסום אותם? דרך אגב, בקישור שנתת לא מופיעה לי אפילו פרסומת אחת. וגם לא שום זכר לפרסומת.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים איך מה? איך לחסום עם adblock ?תלחץ עליו (על הלוגו בפינה, או ב-tools->adblock->list blockable bla bla bla), תהיה לך רשימה של כל ה-blockable items, סמן את הבאנר ותחסום אותו (אתה יכול עם * לחסום את כל סיפרית הבאנרים שלהם, במידה והתמונה הספציפית של הבאנר משתנה כל פעם)...
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר מעניין מאד איך לחלקכם זה כן עובד ולחלק אחר לא.עם איזה תוספים מונעי פרסומות אתם עובדים?כי אני עם אלה:Adblock Filterset.G Updater 0.3.0.1Adblock Plus 0.6.1.1והפרסומות הספציפיות הופיעו.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר הבעיה, בהנחה שאנחנו משתמשים באותם תוספים, שאין חוקיות קבועה בחסימת הפרסומת.ולראיה - איך אצלי זה לא חוסם ואצלך כן?ה-issue הוא לא הפרסומת הספציפית הזו, כי זה קורה בעוד הרבה אחרות שלא נחסמות ולכן אני משתמש בתוכנה הנ"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.