פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר טוב רגע (אני יערוך) ואם זה משנה משהו לפני שהעתקנתי את המעבד העתקתי את כל מה שהיה רשום עליו .. אגב מרחתי עליו קצת משחה בנוסף למשחה המודבקת שבאה עם המאורר שלו ...
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר המושקין שלי : הכתובית שהופיע על ליבת המעבד לפני שהתקנתי אותו: ADA3200DAA4BW NBBWE 0602EPMW עריכה של LiorP23: מחקתי את המספר הסידורי של המעבד שלך, זה מידע שרצוי שתשאיר אצלך ורק אצלך
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים המושקין שלי : הכתובית שהופיע על ליבת המעבד לפני שהתקנתי אותו: ADA3200DAA4BW NBBWE 0602EPMW קצת מוזר הזיכרון שלך חחח שבוע 255 שנה 255
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר קצת מוזר הזיכרון שלךחחח שבוע 255 שנה 255מה אני יכול להגיד לך .. כן זה קצת מוזר מה שרשום שם .. בכל מקרה נראה לי שזה כן הסדרה השחורה דווקא כי אני זוכר שנתנו לי אותו אמרו לי משהו על סדרה שחורה או משהו אני כבר לא זוכר .. הקיצר ניתן לעלות אותו ל 400DDR ? או שלא כדאי להתעסק איתו ?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר טוב תודה רבה לכם על העזרה .. את הקטע עם ה OC אני כבר ישאל בפורום המתאים .. עוד שאלה אחרונה - איפה עומד המעבד שלי היום בין כל המעבדים השולחניים ? הן מבחינת OC ומבחינת תמורה לכסף ?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר עד כמה אני יכול לעלות את ה HTT ( זה ה 200 במקרה הנוכחי, נכון?) ? אני יכול לעלות אותו ל 230 בלי לשנות מתח ותחת מאורר סטוק ? ומה בקשר לזכרון ? לעלות לו את המתח גם כן או לא ?<
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים עד כמה אני יכול לעלות את ה HTT ( זה ה 200 במקרה הנוכחי, נכון?) ? אני יכול לעלות אותו ל 230 בלי לשנות מתח ותחת מאורר סטוק ? ומה בקשר לזכרון ? לעלות לו את המתח גם כן או לא ?<פורום OC יעזרו לך בזה
פורסם 2006 במרץ 119 שנים אף אחד לא יכול לחזות עד כמה תעלה בלי בעיותתנסה ותבדוק כל פעם יציבות עם S&Mאל תעלה לזכרון את המתח אלא אם ידוע לך הצ'יפים שלו ושאלת אם להעלות לו מתחוזה לאHTT אלא Bus. ה-HTT זה רק ב AMD 64
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר אף אחד לא יכול לחזות עד כמה תעלה בלי בעיותתנסה ותבדוק כל פעם יציבות עם S&Mאל תעלה לזכרון את המתח אלא אם ידוע לך הצ'יפים שלו ושאלת אם להעלות לו מתחוזה לאHTT אלא Bus. ה-HTT זה רק ב AMD 64 ---->יש לי A64 3200+ Veniceטוב סבבה . בכל אופן העלתי את הבאס שלו ל 230 עם קירור סטוק וזה מראה לי 38 מעלות במאמץ אחרי שאני יוצא ממשחק .. אגב אני לא מצליח למצא את התוכנה הזאת שאמרת "S&M" ? איפה אני מוריד אותה .. ?? בקשר לזכרונות .. ניסיתי לשים את המושקין על 200X2 וזה עושה לי בעיות ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.