פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים היי,כשאני מנסה להדפיס עם המדפסת Z33 שלי בWIN2Kהיא מעביר את הדף ומזיזה את הראש כאילו היא מדפיסהאבל בעצם כלום לא יוצא על הדף - ניסיתי גם צבעוני וגם ש.להמדפסת לא הדפיסה ככמה חודשים - אבל נשאר מאז דיו שם ..מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים כפי שנאמר כאן בהודעה הקודמת... וגם יכול להיות שהנקבוביות פשוט נסתמו ועדיין יש דיו במחסנית.או ששמת ראש דיו חדש, ושכחת להסיר את המדבקה הזאת שמונעת את נזילת הדיו ו/או התייבשות הנקבוביות.קרה כבר לא פעם אחת לאנשים... בייחוד עם הראשים של HP.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים מחבר נגמר בו זמנית גם בשחור וגם בצבעוני ... נראה לי מוזר ובכלל המחסניות נראות חצי מלאות.אגב ... יכול להיות שהבעיה נובעת מזה שאני מדפיס עם הSPOOLER של חלונות ולא עם הSPOOLER היחודי שבא עם המדפסות של לקסמרק ?
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים כנס לביוסושאתה בביוס תלחץ על print screen זה ידפיס לך את הביוסככה תבדוק אותה
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים א. מידפסות של לקסמרק לא מדפיסות בדוס ולא משנה לאן תחבר אותםב. יצאו ללקסמרק עידכונים לדריוורים נסה להוריד ולתקין דרך אגב לי יש Z51 אחלה מידפסת מבחינת מהירות איכות ואופציותאבל אין הדפסה בדוס וזה חיסרון די גדולהנה לך קישור לאתר דריוורים ללקסמרק
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר התקנתי מחסנית דיו שחורוזה עובד טוב בשחור עכשיואבל עדיין בצבע ... זה בקושי מדפיסוזה מוזר כי אלה מחסניות די חדשותיכול להיות שהדיו התייבש במחסנית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.