פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים למעשה רב הנתנוים על פיראטיות זה בולשיט.מוכללים בהם מיליוני העותקים שנגנבים במדינות כמו הודו שם השכר הממוצע הוא דולר או שניים ליום ואין לאנשים כסף לקנות מערכת הפעלה ב200 דולר...אבל זה לא משנה ברגע שיש להודים ועמים אחרים גירסאות פרוצות הם לא צריכים לישתמש בלינוקס ומערכות חינמיות אחרותוהתמיכה הענקית בWIN נימשכת
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מעניין מה הפעם יהיה הפטנט של מיקרוסופט בהגנה על מערכת ההפעלה חוץ מהגנת העתקות הסטנדרתית :-\אני שיש היום את ה Windows Genuine אבל גם אותו הצליחו לשטות כאשר כול גרסה חדשה שלו יותר חזקה מקודמיו .
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים לא נראה לי שאפשר ממש להגן על תוכנה בסדר גודל כזה. תמיד ההאקרים ינסו לפרוץ אותה, ותמיד יש דרך...
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר וואוו, אני לא ידוע כאחד שמשוגע על מייקרוסופט, אבל חברה, אם אתם שונאים אותם תמציאו תירוצים יותר טובים.שהם הוציאו מערכת הפעלה עם הכל בפנים, אנשים צעקו "מונופול, מייקרוסופט מנסה להשתלט לנו על הכל", עכשיו שהיא מוציאה 6 גרסאות שלכל אחד יהיה את מה שהוא\היא זקוקים לו, גם אתם מתלוננים?ומה שגם, אף אחד לא מכריח אתכם לקנות את המוצרים שלהם.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים וואוו, אני לא ידוע כאחד שמשוגע על מייקרוסופט, אבל חברה, אם אתם שונאים אותם תמציאו תירוצים יותר טובים.שהם הוציאו מערכת הפעלה עם הכל בפנים, אנשים צעקו "מונופול, מייקרוסופט מנסה להשתלט לנו על הכל", עכשיו שהיא מוציאה 6 גרסאות שלכל אחד יהיה את מה שהוא\היא זקוקים לו, גם אתם מתלוננים?ומה שגם, אף אחד לא מכריח אתכם לקנות את המוצרים שלהם.הקטע הוא שאני רואה אנשים תמימים שלא צריכים לשלם על זה משלמים.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הכינו את האימיול,וינדואס ויסטה מגיע. (ציניות) אני כנראה יקח את האולטימט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.