פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לי נשאר רק אחד אצל הרעים. אחרי זה אני רוצה ONLINE מי שרוצה לשלוח לי הפרטי! גם אם ה cd key לא עובד ועושה בעיות.. מה לעשות לפעמים זה מגיע מהחנות עם בעיות.! יש פתרון הולם!
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים פתרון כמו "HAMACHI" ?את זה אתה אמרת.בכל מקרה, סיימתי את כל המשימות. האחרונה עם הרעים ממש מהנה.מחכה שמישהו ישחק איתי online עכשיו ^^
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים במשחק הזה(בשיפור) אז הואסיפו כמה תיקונים מבורכים למשחק כמו שאפר לבנות בניינים איפה שרוצים, ושכמות הצבא שלך יכולה להיות הרבה יותר גדולה אבל לדעתי יותר הרסו אותו כי עשו דברים שיותר הורסים מאשר התוספות שהוסיפו.(ד"א, המשחק לא כזה כבד, תרגיעו)
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בקמפיין של הטוביםמשימה שצריך להרוג דרקון... איך עושים את זה? כשהוא נחלש הוא ישר בורח, והקשתים הגמדים לא ממש הורגים אותו.. ניסיתי הכל.. מה עושים לעזאזל? ??? תודה מראש.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים ממשיךלא שם אתה הורג אותואתה צריך להיכנס למערה ורק שם אתה יכול להרוג אותו (לא למערה שבה בנית את הבסיס אלה פשוט תמשיך עם הדרך, תהרוס בסיס קטן בדרך ואז תגיע למערה ענקית שבתוכה יש את המבצר שאתה צריך להרוג או לא יודע מה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.