פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר WarMachine המשחק פועל לך חלק??ואגב נראה לי יש משהו דפוק במנועבדקתי עם FRAPS והוא לא נותן לעבור את ה-30 בשום מצב!
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים WarMachine המשחק פועל לך חלק??ואגב נראה לי יש משהו דפוק במנועבדקתי עם FRAPS והוא לא נותן לעבור את ה-30 בשום מצב!תבטל את ה V-Sync,אבל אז יש מצב שיהיה לך קריעות במסך.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אני יודע שהמשחק נפרץ לפני שהוא יצא לשוק, לכן אין סיכוי שלמישהו פה יש מקורי, אבל מכיוון שאין שום דבר בחוקים נגד דיבורים על משחק, הצמדו לכלל זהאיזכורי וארז יגררו אזהרות
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים הורדתי, הראשון היה יותר טוב בהרבה, גרפיקה נחמדה לא יותר,מחקתי. : אני יודע שהמשחק נפרץ לפני שהוא יצא לשוק, לכן אין סיכוי שלמישהו פה יש מקורי, אבל מכיוון שאין שום דבר בחוקים נגד דיבורים על משחק, הצמדו לכלל זה איזכורי וארז יגררו אזהרות
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אני לא אכיל את רטרו אקטיבית, זה לא יהיה פיירYOT באמת הורדת את הדמו? 1.4 ג'יגה? ויתרי אחרי 700 מגה... זה יותר מידי בשביל דמו
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים כעהוא פשוט מפוצץ בשיידרים וקבצי סאונדנדמה לי שרוב הפסקול של ROTK נמצא בדמו באיכות לא רעה וזה רץ כל המשחקהסקרימיש נחמד, רק חבל שיש אפשרות רק לגמדים נגד אורקים וההפך. המשימות אימון אפשר לטעום קצת מבני האדם, וזה נראה ממש ממש מעולה.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים http://www.gamershell.com/download_12510.shtmlתעבור בין השרתים עד שתתפוס אחד מהיר
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר תבטל את ה V-Sync,אבל אז יש מצב שיהיה לך קריעות במסך.סוף סוףףףףףף מהירותתתתתתאיזה שיפור משמעותי...משחק נדיר אבל תוך שעתיים וחצי של משחק אני חושב שאני כבר בסוף!!?!!מה הולך כאן?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אוףףףףףףף גם במשחק הזה יש את הבעיה של הצללים המפוקסלים בכרטיסים של ATi (או שיש את זה לכולם?)יש דרך לתקן את זה?
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר גם אצלי יש את זה עם 7800GTבוא נגיד שכדאי שיוציאו מהר פאטצים למשחק...ואגב למי שיש את זה איך זה פועל אצלכם?אצלי פועל לאחר שהעפתי את ה-v synce מהראבל קצת תקיעות כאלה כשיש דברים חדשיםמיליון דברים רצים בו זמנית וכל זה...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אוקי אצלי זה מקרטע חזק :-[ :-[ מעבד : AMD 64 X2 4800+ זיכרון 2GB כרטיס מסך : SLIX2 7800GTX 512MB :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.