פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים הייאני מוכר את המחשב שלי ויש לי כל מני יוזר וסיסמה ששמורים בדפדפן (למשל בGMAIL)איך מוחקים את הזכרונות האלו?תודהזה ממש דחוף אני מוכר את המחשב עוד שעה בערך
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ב-IE זה tools -> internet options ואז: content -> AutoComplete -> Clear Passwords ב-FireFox זה: tools -> options -> privacy -> passwords -> view -> remove all או פשוט tools -> clear private data -> saved password (וכל דבר אחר שתרצה להסיר) אבל בכל מקרה, למה לא לפרמט וזהו? :s05:
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר תודה רבהאני לא מפרמט כי אין לי זמן ואין לי כוח להתקין מלא דברים ודריברים של הניידרציתי לדעת אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני שאני מוכר את המחשב בשביל לא להשאיר פרטים שלי ודברים שליתודה אה ועוד משהו אתם יודעים אולי איך אני משנה את השם של My Documents שרשום את השם לי ו Documentsתודה
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אבל למה להתקין ?אתה מוכר מחשב, תן אותו ריק..יכולים להיות שם מספיק דברים אישיים שאתה לא רוצה שיגיעו לכל אחד.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אה ועוד משהו אתם יודעים אולי איך אני משנה את השם של My Documents שרשום את השם לי ו Documentsתודהאם גם ככה אתה מוכרתמחק את היוזר שלך ותפתח אחד חדש באיזה שם שאתה רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.