עבור לתוכן

טלפון דרך קוי תשתית HOT ...מה אתם אומרים ?

Featured Replies

פורסם

החלטנו במשפחה לנסות אולי את זה רציתי קודם לברר כאן

למישהו כאן יש את זה ?

...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ?

איך איכות השמע ?

תקלות ?

האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ?

ושאלונת אחרונה :

האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)

פורסם

לי יש טלפון HOT.

איכות שמיעה בסדר.

לא היו תקלות (בינתיים) - אבל יש להתיחס לזה כאל שירות אינטרנט - האם אתה זוכר מתי לאחרונה לא עבד לך האינטרנט בגלל הספק ?

לא קשור לאינטרנט הביתי.

לגבי הרווח אל תדאג להם - זה מחיר חדירה בעתיד הם קצת יעלו ובזק קצת ירדו ויהיה בסדר.

לא ברור מה הכוונה "אם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)"

פורסם
  • מחבר

א משנה ביררתי הרגע.....לא ידעתי שהקו שלהם בעצם על תשתית רגילה של בזק כלומר אותם הכבלים עם אותם הטלפונים שכבר יש לי של בזק

בקשר למחיר הלא הגיוני הזה , אז איך רוב האנשים עדיין בבזק ? אני מדבר על מעל 90...95 אחוז ! ?

מה לגבי האינטרנט ? זה פוגע בעומסים ? משפיע על מהירות הגלישה \ פינגים בארץ \ חו"ל ? או שאין קשר ?

שאלונת אחרונה (אני בשוונג שאלות היום)

הבנתי שזה 44 אגורות לפלאפונים כולל HOT + ספק הפלפון אם זה אורנ'ג סלקום פלפון או מירק כלומר כולל הכל , 44 אגורות לדקה !

גם פה נשאלת השאלה איך זה הגיוני בכלל ?? זה יותר זול מהסלקום שלי !! אני משלם 55 אגורות לדקה !!

?

IT"S TOO GOOD TO BE TRUE ..

:nixweiss:

פורסם

1. הק שלהם בהחלט לא על תשתית רגילה של בזק רלה על תשתית הכבלים וזה טלפון IP. כלומר יש מודם אליו אתה מחבר את הטלפון הרגיל שלך.

2. המחיר הנמוך הוא כמו שאמרתי למעלה - מבצע החדרה לשוק.

3. נזכרתי בחסרונות - אין שירותים כמו שיחת ועידה עקוב אחרי וכדומה, מקווה שיהיה בעתיד הקרוב.

פורסם

החדרה זו המילה

פורסם

למישהו כאן יש את זה ?

לי יש את זה

איך איכות השמע ?

תלוי מאיפה אתה מתחבר... יש אזורים שיש להם תשתית טובה ובגלל זה יש גם איכות טובה ויש אזורים עם איכות פחות טובה... רוב האזורים הם באיכות טובה ויביאו לך איכות טובה מאוד (יותר טובה מבזק...) מקומות עם תשתית לא טובה הוט משפרים אבל זה לוקח זמן...

תקלות ?

בחודשיים הראשונים שהיה לי היו די הרבה תקלות... עכשיו אין בכל... גם כשהיה תקלות כל התקלות תוקנו בשניה אחרי שהתקשרתי אל השירות לקוחות...

האם זה יפגע באינטרנט בבית מבחינת ניתוקים ופינגים ? (חשוב לי מאוד) ?

לא

האם אני יכול להמיר את האלחותי שלי להוט הזה....?(עלה בסביבות ה900 שקל אחרי הכל..כסף!)

אתה רוצה לדעת אם אתה יכול להשתמש בטלפון האלחוטי כטלפון שלך של הוט? אז כן אתה יכול...

...איפה הקא'צ כאן ? מחיר לריצפה בקושי עושים מזה רווח בכלל , מזה 50 שקל ל2000 דקות !? אז ישר נשאלת השאלה למה כל ה 6 מליון תושבים בארץ לא נמצאים בטלפוניית HOT ?

קודם כל זה לא עולה להם כל הרבה... תחשוב על זה כך... 45 שקל לאינטרנט.. זה עדיין יוצא זול אבל בהשוואה למחיר שבזק עולה לה דקה להוט יוצא כל דקת שיחה הרבה יותר זול... בנוסף משרד התקשורת כדי להקל על הוט בכניסה לשוק ולשבור את המונופול של בזק החליט שבנתיים לא יהיה תשלום נוסף אם אתץה מתקשר אל בזק כמו שיש למשל עם החברות הסלולאר... בעתיד אתה תצתרך להוסיף את זה לתשלום כי זה לא יהיה ככה לתמיד... דרך אגב בחודשים הממש ראושנים זה עלה 25 שקל לחודש...

למה לא כולם בהוט? קודם כל לא כל הארץ יכולה להתחבר אל זה עדיין... דבר שני הוט משיקה את הטלפונים שלה בהשקה רכה כי המספר מצתרפים הרבה יותר גדול ממה שהיא חשבה ואם יהיו יותר מידי מצתרפים בחודש הם פשוט יקרסו אז הם לא מפרסמים את זה ובגלל זה חלק גדול בכלל לא יודע על זה...

פורסם

יש לי את זה..ותתפלא אנשים עוברים אל זה, לאט לאט יותר ויותר אנשים מחוברים לטלפונים של HOT

זה בתכלס בידיוק אותו דבר אני לא רואה שום הבדל באיכות, אין השפעה בכלל על האינטרנט..

מה שכן שלפעמים המספר שלך מזוהה כחסוי..זה קצת מוזר..ולפעמים לא כחסוי :-\

אמממ....זהו נדמה לי.

תהנה וקנייה מוצלחת

פורסם

1. הק שלהם בהחלט לא על תשתית רגילה של בזק רלה על תשתית הכבלים וזה טלפון IP. כלומר יש מודם אליו אתה מחבר את הטלפון הרגיל שלך.

2. המחיר הנמוך הוא כמו שאמרתי למעלה - מבצע החדרה לשוק.

3. נזכרתי בחסרונות - אין שירותים כמו שיחת ועידה עקוב אחרי וכדומה, מקווה שיהיה בעתיד הקרוב.

אהה בגלל זה המחירים שלהם כאלה זולים? זה בעצם VOIP?

פורסם

דווקא שמעתי מכמה חברים שעובדים בבזק שהרבה מאוד אנשים עוזבים את הכבלים וחוזרים לבזק

אני אישית מחובר לטלפון של 012 ואני די מרוצה והם עובדים באותה שיטה

פורסם

כנראה שיש כאלה אבל בנתיים מתחברים להוט כל חודש הרבה יותר אנשים ממה שהם חשבו (אני יחפש שניה את המספרים ויביא לך...)

עריכה:

כרגע יש להוט כ100 אלף מנויים לטלפון וכ10 אלף מצטרפים כל חודש... על פי התוכניות שלה עד 2010 הם אמורים להיות כבר עם 400 אלף לקוחות...

פורסם
  • מחבר

NISIM

ברר בקשה למה הם חזרו לבזק אחרי שכבר העבירו את כל העסק ל HOT

זה מעניין לשמוע .

ובקשר ל-"עקוב אחרי" מעוווווד ! מאכזב ....כולנו פה משתמשים בזה , אז נאלצנו להשאיר את קו הבזק גם בינתיים רק בשביל זה

הזמנתי את זה היום יגיעו מחר להתקין

NISIM אם תוכל לברר עוד היום אני אשמח

פורסם

את בזק שמרנו לשיחות נכנסות והשתמשנו בשירות "הקו הקל",

עברנו להוט, הנה התקלות:

1. לפעמים בתחילת שיחה כשאתה מדבר ב"הד" לכמה שניות וכמה שומע את החבר שלך בהד. זה מעצבן וצריך לחכות כמה שניות עד שזה מפסיק.

2. המזהה שיחות שהחברה מגישה לפעמים נעלם, זאת בעיה במודם שלהם וצריך לעשות לו ריסט מדי פעם.

3. לפעמים כשאתה פותח את הטלפון הוא משמיע כמה צפצופים עד שהוא מגיע לצליל חיוג, זה מאוד מעצבן ואתה צריך לעשות ריסט.

4. היו לי פעמיים התנתקויות באמצע שיחה אבל רק פעמיים זה קרה ואנחנו מנויים די הרבה זמן.

בקיצור שווה לעבור מהוט רק בגלל המחיר שבזק גונבים ממך, שווה את התקלות.

פורסם

א.לא הכל ורוד כי המחירים יעלו בתחילת יוני או יולי. בסופו של דבר המחירים יהיו כמו בבזק או אפילו יותר זול.

ב.לגבי איכות הקו תחשבו כשאתם מדברים באיכות קו של בזק 64KB ובהוט 32KB .... :nixweiss:

ג. מה עם DEALY בקו של הוט. כאשר בבזק אין מושג של DEALY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים