עבור לתוכן

אותו סוס טוריאני תוקף אותי כל פעם גם לאחר שאני מסיר אותו!!

Featured Replies

פורסם

לא מומלץ להתקין שתי אנטי וירסים על אותו מחשב , מה שכן אתה יכול לבטל אותו שלא יעלה לך עם המחשב ולא להסיר אותו .

את זה אתה עושה דרך : התחל -> הפעלה -> MSCONFIG -> עובר ללשונית ה STARTUP ושם מזהה את ה NOD32 ומוריד את ה V

וכשיש לך חבר שאין לו מושג במחשבים וכול משפחתו , לא עידכנו פעם אחת את המחשב+הרבה פורנו :smile1: זה מה שיוצא

• תגובות 44
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למשפחה באמת אין מוושג במחשבים

אני סורק kas אונליין (וביטלתי את נוד32). זה בסדר, נכון?

פורסם

בשביל סריקה און ליין , אני לא חושב שכדי לבטל את הנוד , SP 1 ממש לא מאובטחת.

פורסם

רציתי בעבר להתקין שני אנטי-וירוסים, כאשר רק אחד רץ ברקע כל הזמן, אבל הם באמת מתנגשים. בטוח יש דרך לעקוף את זה אבל לא השקעתי בזה יותר מדי זמן. המטרה היתה להריץ את קספרסקי סריקה ידנית פעם בשבועיים-חודש, אולם באופן שוטף להמשיך לעבוד עם NOD32 שהוא יותר קליל לטעמי (שניהם מצויינים).

אולי במקרה למישהו יש מושג איך לעשות זאת?

פורסם
  • מחבר

kaspersky אוןליין מצא לי את מקום המסתור שלי הוירוס!!! (אני מקווה)

אז:

א. תודה ל-zoxs

ב. איך אני מוחק את הקבצים הנגועים??? (הצלחתי למחוק קובץ אחד מתוך 3)

מצ"ב 2 קבצים נגועים שאינני מוצאם..

הורדתי את גירסת הנסיון של kaspersky כדי להסיר את 2 הקבצים.--->הוא לא מוצא לי את 2 הקבצים הנותרים (במצב בטוח)!! אומר שהמחשב נקי...

מה עושים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בהגדרות של קספרסקי , תשנה לסריקה הכי יסודית

ותסרוק לא ב SAFE MOD

וגם תבדוק שאין בתקיית QUARENTIN קבצים, אם יש אז תמחוק אותם

פורסם

לך למיקום שהוא כתב לך ותמחוק אותם ידנית, מה הבעייה?

ושוב אני חוזר: גם אם תמחק את כל הקבצים זה לא אומר שתפטר מהטרויין, כי רוב הסיכויים שהוא התנחל ברגיסטרי, ומשם זה קצת יותר מסובך למחוק אותו.

פורסם
  • מחבר

כשאני מגיע לתקייה System Volume Information

ששמה הוירוס - אז WIN אומר לי שאין גישה לתקייה הזו - הגישה נדחתה. :nixweiss:

ושוב הוירוס תקף אותי.. :pissed:

פורסם

הוא יושב לך (אולי) בסיסטם ריסטור אז תאפס את הסיסטם ריסטור. אני אומר "אולי" כי זה לא בהכרח המיקום היחיד שלו.

Right-click My Computer | Properties | System Restore | Turn off System Restore

תאתחל. אחרי שאיפסת תוכל למחוק את כל תיקיית הסיסטם ריסטור, אולי מדוס (אולי במצב בטוח) ואולי עם איזה תוכנה צד שלישי (גוגל בטח מכיר).

נסה בדוס במצב בטוח (אחרי ביטול סיסטם ריסטור):

cd "c:\system volume information"

dir /a

rd /s "_restore{blahblah}"

פורסם
  • מחבר

הסיסיטם ריסוטר מכובה אצלי ממש ממזמן

זה בטוח מה שאתה מציע?

איך יש דוס במצב בטוח?

פורסם

אני מאמין שזה בטוח, לא 100% אבל במצבך הייתי לוקח את הסיכון הקלוש ביותר שזה אולי יקלקל את הסיסטם ריסטור לעתיד. אם לא הייתי משתמש די כבד בסיסטם ריסטור הייתי עושה לך את הניסוי הזה על המחשב של עצמי אבל אני מתקין תוכנות (זבליות לרוב) כל כמה שעות (ועושה הרבה שינויים אחרים במערכת לצורכי לימוד) כך שלא יכול לבטל נקודות בזמן ישנות.

במצב בטוח אפשר לפתוח cmd או אפשר על ההתחלה לפני עליית המערכת לבחור Safe Mode Command Prompt

כדי לאתחל (זה קצת טריקי) עושים CTRL+ALT+DEL ומשם תפריט Shut Down

פורסם
  • מחבר

כבר הגעתי עד מצב בטוח - אך חזרתי בי.

נדמה לי שהצעד הזה נועז מדי..

יש עוד שממליצים עליו? (ברשותך, פיקצייה)

אגב

התקנתי את Kaspersky Anti-Virus Personal Pro במקום הנוד32

ואיך שאני מתחבר לרשת, מייד הוא מודיע לי על מתקפת וירוסים שהוא חוסם. אצל נוד32 לא היה זכר לזה!!

פורסם

אם אתה מפחד אתה יכול גם להיכנס לתת-תיקייה המדוייקת שם ולמחוק את שני הקבצים הספציפיים. זאת בהנחה שתמיד אתה מקבל התרעה על אותם קבצים (אותו מיקום מדוייק).

הייתי גם מחפש איזכור לקבצים המסויימים האלה ברג'יסטרי, לראות אם קוראים להם לרוץ איפשהו... זה שיש לך וירוס בתיקייה מסויימת במחשב זה לא סוף הסיפור.. משהו לדעתי אולי ימשיך לייצר את אותם קבצים באותם מיקומים או מיקומים שונים. אותו משהו יכול להיות מיליארד דברים..כל סרביס ותוכנה במחשבך יכול להיות בפוטנציאל עם טרויאן בילט אין...

אבל שווה לנסות זה בטוח.

פורסם

תעשה פורמט על כל המחשב ותוריד את -3 התוכנות האלה

avg

adware

panda antivirus

ותעדכן את האנטי וירוס האלה כימעט 99.9 שהוירוס הזה יחזור לךך 1!!

פורסם
  • מחבר

הייתי גם מחפש איזכור לקבצים המסויימים האלה ברג'יסטרי' date=' לראות אם קוראים להם לרוץ איפשהו... זה שיש לך וירוס בתיקייה מסויימת במחשב זה לא סוף הסיפור.. משהו לדעתי אולי ימשיך לייצר את אותם קבצים באותם מיקומים או מיקומים שונים. אותו משהו יכול להיות מיליארד דברים..כל סרביס ותוכנה במחשבך יכול להיות בפוטנציאל עם טרויאן בילט אין...

אבל שווה לנסות זה בטוח.

[/quote']

חיפשתי ואין להם זכר.

בנתיים סקרתי עם כמה וכמה תוכנות אוליין. ו-3 שעות שיש לי שקט במחשב.

עריכה:

הסיכום שלי הוא:

כאשר הייתי עם נוד32 אז המחשב נדבק באותו הוירוס אחרי 30 שניות של חיבור לאינטרנט.

לאחר שהורדתי את KAV אז מייד בחיבור לאינטרנט הוא הודיע לי על כניסת וירוס וחסם אותו :yelclap:

הבעייה, שיש לי רק 256MB וזה ממש מכביד לי על המחשב. אתן לזה כמה ימים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים