עבור לתוכן

אותו סוס טוריאני תוקף אותי כל פעם גם לאחר שאני מסיר אותו!!

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא שאל אז אני אשאל: התקנת את כל העדכונים של ווינדוס כבר, כן?

אם הותקפת ע"י משהו מאוד מתוחכם, גם לדעתי הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא לפרמט או אולי:

לחזור אחורה בזמן כמה חודשים עם סיסטם ריסטור

אגב, התמיכה של ספקית האינטרנט אמרו לך שכל ה-svchost.exeים "זה בסדר"?

רמז: לא בהכרח...

הסיבה שאתה לא יכול לנקות את הוירוס לגמרי לדעתי זה בגלל שהוא rootkit היושב עמוק במערכת או שהוא יושב בקובץ מוצפן. אם תשים לב נוד מדלג על מוצפנים. נסה אולי לסרוק בנוד את כל הקבצים כולל כל הסיומות שלהם, ותמחק/תעביר תיקייה את כל הקבצים שהוא דילג עליהם בגלל שהיו בשימוש או היו מוצפנים. סיכוי קלוש אבל אולי עוד דבר שאני אישית הייתי מנסה לפני שהייתי זורק את המגבת ומפרמט.

• תגובות 44
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

א. יש לי SP1, אבל גם אם אעדכן ל-SP2 אני לא מתכווין לשים את הפיירוול שלו. אז שווה לי לעדכן?

ב. סרקתי על ידי נוד את כל הקבצים - לא נמצא דבר. יש כמובן קבצים שהוא סימן בכחול ככאלה שאינו יכול לפתוח, אבל מה יש לעשות איתם? חלקם ב-SYSTEM או ב-SPYBOT ובאחרים.

ג. התמיכה בספקית אינטרנט אמרה לי לעשות כך:

לצאת מכל תוכנה שרצה. להכנס לאתר אסטהויסטה (אתר הבית כמעט ורי לחלוטין). לעשות התחל>הפעלה ואז CMD ואז לכתוב: NETSTAT - N

ובמקום לראות רשימה קצרה של כתובת, היו לי רשימה ארוכה מאוד של כתובות שחלקן אף חזרו על עצמן.

פורסם

אחי..אם אין לך מחשב fully patched כלומר כל הטלאים של מיקרוסופט ל-XP, מן הסתם אתה כל הזמן תידבק מחדש בווירוסים שחודרים למחשב בזכות חורים ברכיבים ברמה מאות בסיסית של פרוטוקולי תקשורת.

תעשה Windows Update דחוף.

פורסם
  • מחבר

אחי..אם אין לך מחשב fully patched כלומר כל הטלאים של מיקרוסופט ל-XP, מן הסתם אתה כל הזמן תידבק מחדש בווירוסים שחודרים למחשב בזכות חורים ברכיבים ברמה מאות בסיסית של פרוטוקולי תקשורת.

תעשה Windows Update דחוף.

וזה לא קשור האם אני שם פיירוול של SP2 או לא?

פורסם

במצב שהמחשב שלך נמצא כרגע אני חושב ששווה לנסות. ו-SP2 לא מספיק; צריך לעשות Windows Update שוב ושוב עד אשר ברשימת העדכונים הקריטיים (לפחות) יהיה רשום 0 עגול.

עריכה: הסיכוי נמוך כי בכל זאת אתה אומר שזה אותו טרויאן מה שכנראה אומר משהו זדוני במיוחד שמתחבא טוב-טוב אצלך במחשב (צורה מוצפנת, rootkit וכד'). אפשר להתעודד שמיקרוסופט "מבטיחה" שב-Windows Vista יהיה הרבה יותר קשה להתקין rootkits ובכלל לבצע fly-by installations (התקנות "חפוזות/נלוות") בגלל שסוף סוף נתחיל כולנו בברירת מחדל לעבוד על המחשב במצב של חשבון משתמש רגיל (לא אדמין).

פורסם
  • מחבר

זה חיוני העידכונים של SP2? זה לא מעיק על המחשב?? יש לי רק 256MB זיכרון...

פורסם

SP 2 היא חיונית אם אתה רוצה מחשב מאובטח

היא לא אמורה להעיק לך על המחשב בצורה קריטית , אבל כרגע מערכת ההפעלה שלך לא יציבה בגלל הטרוייני אז אולי העידכון יכול להשתבש.

אבל שווה לך לנסות.

מה שעוד שווה לך לנסות , זה את ה SPYSWEEPER של WEBROT , היא מצויינת ואתה יכול להוריד גירסת נסיון , יש לה מנגנון ROOTKIT שנחשב לטוב מאוד.

רק שים לב ,אתה צריך להפעיל אותו בסריקה את ה ROOTKIT - זה איפה שהוא באופציות הסריקה

פורסם

על מנת להחריב את עולמו של הוירוס, מירקוסופט אמרה - SAFE MOD.

SAFE MOD הוא מצב כאשר רק הרכיבים הקריטיים של המחשבים עולים ללא כל וירוס \ תוכנה שאתה התקנתה ..

על מנת להכנס ל SAFE MOD אתה לוחץ F8 לפני עליית WINDOWS.

לאחר שאתה נכנס, אתה תראה את המחשב מוזר - אך זהו מצב שכיח ל-SAFE MOD.

אז אתה תראה את שולחן העבודה כרגיל, ומשם תלך לאנטי וירוס ותמחק את הוירוס כרגיל..

כך אולי הוירוס לא יחזור , ואם הוא חוזר זאת אומרת שנשארו סימנים שלו כמו בתיקיית TEMP... בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

א. ברור שכל הסריקות וההסרות שעשיתי היו ב"מצבטוח"

ב. סרקתי עם SPYSWEEPER עם האופציה החביבה הזו. היא לא מצאה כלום (לאחר שנוד32 הסיר את התולעת). אבל נראה מה יהיה שעות הקרובות. עברו 6 דקות מאז הסריקה הפולשנית של כל קובץ בנוד32 וב-SPYSWEEPER. ואחרי שכתבו לי שהכל נקי: ושוב יש לי את אותו הוירוס\תולעת\טוריאני...

איזה ביזיון!!

הנוד32 גילה את התולעת אבל הוא לא יכול למחוק אותה כי היא בפרוסס.

אז אמרתי נסרוק ב- spy sweeper כדי לדעת שייתן לי מידע עליה (כולל ROOTKIT והכל).

נחשו מה?? הוא אמר לי שהמחשב נקי!!!!!!

ביזיון!!!

משהו אחר: לפני שאולי אפרמט.

בעבר הכנתי לי WINXP עם SP2 מובנה. אפשר לעדכן את הווידוס שלי ל-SP2 דרך הדיסק ולחסוך את ההורדה מהאתר? אם כן - איך?

פורסם

תעדכן ל SP 2 , כולל כול העידכונים עד היום

פורסם
  • מחבר

תעדכן ל SP 2 , כולל כול העידכונים עד היום

הדגשתי חלק מהודעתי לעיל..

פורסם

לא נראה לי , תנסה

מקסימום תפרמט ותתקין מחדש

או שתעשה WIN UPDATE , כמובן אם תוכל

פורסם
  • מחבר

בקטנה אחי...

באיזו אדישות (וקלילות!) אתה אומר את זה... :'(

פורסם

אתה יודע שאין לך הרבה ברירות , ואמרת שפירמטת כבר .

וחוץ מזה אני מנסה לעזור לא יותר מזה . אתה חושב שלי לא קרה פעם בלאגן והייתי צריך לפרמט ( משהו אחר אבל בכל זאת )

אגב , ניסית KASPERSKY או רק NOD32

שווה לנסות , תתקין ( אם יש לך , תוריד גירסת ניסיון או משהו ) , תריץ סריקה מלאה , ואם הוא יימצא ולא ייצליח להסיר אז הוא ישים את הקבצים בהסגר

QUARANTIN , ואז תמחק את מה שיש בתקייה. ידנית ,הוא לא יימחק לבד.

עזר לי פעם אצל חבר , מצא אצלו בערך 1000 וירוסים, נשמע מטורף אבל נכון , ואת הרוב הוא מחק חוץ מחלק ,שאותם מחקתי ידנית מתקיית ההסגר

פורסם
  • מחבר

בקטנה אחי...

באיזו אדישות (וקלילות!) אתה אומר את זה... :'(

סתם צחקתי..

כדי להתקין KASPERSKY צריך להסיר את נוד32?

אגב, 1000 וירוסים?? :screwy::screwy::screwy::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים